SOS odmev
Aleksander Čeferin
Aleksander Čeferin je postal predsednik Uefe septembra 2016. Foto: Reuters
Tomaž Hudomalj in Tomaž Kavčič
Tomaž Hudomalj je opravil zadnji intervju s Tomažem Kavčičem v vlogi selektorja slovenske reprezentance. Foto: MMC RTV SLO
Matjaž Kek
Laurenčič bi bil presenečen, če bi se Matjaž Kek res vrnil na klop slovenske reprezentance. Foto: EPA
Jan Oblak in Boštjan Cesar
Jana Oblaka je zmotil način izbire novega kapetana. Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Laurenčič: Nad Brdom je prevelika senca Nyona

Podkast SOS-odmev (4)
26. oktober 2018 ob 07:20
Ljubljana - MMC RTV SLO

V času, ko vodstvo nogometne zveze Slovenije išče novega selektorja, si Urban Laurenčič in Tomaž Hudomalj na krovni zvezi želita predvsem dobrih odnosov in jasne komunikacije.

Komentatorja na TV Slovenija sta v okviru prispevka MMCpodrobno gostovala v podkastu SOS-odmev, kjer sta govorila o prihajajoči sezoni svetovnega pokala v alpskem smučanju. Zadnji del oddaje pa je bil posvečen tudi aktualnim razmeram v slovenski nogometni reprezentanci.


Hudomalj: Kavčič morda ni niti glavni krivec

Tomaž Hudomalj je bil zadnji novinar TV Slovenija, ki je po tekmi slovenske nogometne reprezentance opravil pogovor s selektorjem Tomažem Kavčičem. Po slovesu sedmega selektorja mu je bilo težko le zaradi ene stvari: "Gospod Kavčič je prijeten gospod, zelo vljuden in prijazen. V profesionalnem športu je zelo malo prostora za sentimentalnost. Prepričan sem, da ni edini krivec za vsega eno točko v Ligi narodov, mogoče ni niti glavni krivec. Bil je selektor, imel je nalogo, da prepriča igralce, da pridejo in jih nato poveže v celoto. To mu očitno ni uspelo. Po tekmi s Ciprom so vsi nogometaši govorili, da so igrali dobro in da so tekmece nadigrali. A z vsem dolžnim spoštovanjem do Cipra, to je bil vendarle le Ciper, ki pa bo v naslednji Ligi narodov očitno igral v višji skupini kot Slovenija. Glede na igralski kader bi morala Slovenija absolutno zmagati. Nekaj dni po tekmi je dal Josip Iličić hat-trick, Andraž Šporar je dal dva gola, zabil je tudi Miha Zajc ... Več kot očitno imamo potencial, zakaj se pa ne izkoristi, pa je drugo vprašanje."

Laurenčič: Bo vodstvo odstopilo? To je utopija.
Urban Laurenčič
je ob slovesu Kavčiča jasen: "Če nekdo ne zmore doseči dobrega rezultata, je čas, da priložnost dobi kdo drug. O tem sem se nekoč pogovarjal tudi s Srečkom Katancem. Če gre krivulja navzdol, če zgodba pada, potem je treba nekaj narediti." Ob stalnih težavah z (ne)igranjem Jana Oblaka in Kevina Kampla je Laurenčič poudaril, da se vse začne pri Nogometni zvezi Slovenije: "Igralci nujno potrebujejo zelo pametno vodenje, predvsem pa transparentne in poštene odnose. Ta trenutek zadeve na zvezi niso take, kot bi morale biti. Stvari niso urejene, vse to čutijo tudi nogometaši. Ali bo vodstvo odstopilo? Ne, to je utopija, na Brdu je absolutno prevelika senca Nyona. Dokler se tu neke zadeve ne bodo uredile, bo težko pričakovati, da bo prišel neki selektor s čarobno paličico in bo Slovenija takoj začela igrati dobro."

Se bo Kek vrnil?
Predsednik Radenko Mijatović je bil skeptičen, da mu bo uspelo angažirati novega selektorja za zadnji dve tekmi v Ligi narodov. Kdo bo sedel na vročo klop. Laurenčič razmišlja: "Cela Slovenija si želi Matjaža Keka. A treba je vedeti, da je Kek človek, ki želi kontrolirati praktično celotno zgodbo, zato bom zelo presenečen, če ga bodo prepričali, da res pride. Mislim, da bodo težko našli skupni jezik."

Selektor mora biti odločen in karizmatičen
O novem selektorju se je razgovoril tudi Hudomalj: "Matjaž Kek se v tem trenutku ponuja kot najboljša izbira, z reprezentanco je že bil uspešen, na Reki je bil napol bog, ni dvoma, da je izvrsten trener. Kek je dovolj karizmatičen, da bi mu uspelo držati vse igralske ege na kupu. Na NZS-ju se najbrž tudi sami zavedajo, da imajo težavo s komuniciranjem. Zame je težko razumeti vse velike zvezdnike in njihov način razmišljanja, zakaj nekdo hoče biti kapetan, zakaj nekdo ne dovoli, da bo nekdo drug kapetan ... Če je Jan Oblak za slovensko reprezentanco tako pomemben, mora predsednik zveze reči: 'Če Oblak ne želi, da v Madrid pride selektor Kavčič, torej ta nima več česa delati na mestu selektorja.' Če predsednik zveze oceni, da si noben igralec ne sme izmišljevati, kdo bo igral, mora reči 'Jan, če želiš, da pridem na pogovor, bo prišel tudi selektor, če ne, ne boš več igral za reprezentanco.' Zato potrebujemo selektorja, ki bo odločen in karizmatičen."

Vabljeni k poslušanju celotne epizode podkasta SOS-odmev, ki je bil namenjen alpskemu smučanju in nogometni reprezentanci (kliknite na spodnjo sliko).


Slavko Jerič
Prijavi napako
Komentarji
veza
# 26.10.2018 ob 07:26
Če je Laurenčič sedaj glavni strokovnjak za šport in nogomet, potem je jasno, kje smo.
Če je treba narediti čistko na NZS in OKS, jo je treba tudi na športni redakciji RTVja.
krumpek
# 26.10.2018 ob 07:52
Največji uspeh je Slovenija dosegla, ko jo je zvezo vodil Prekmurec, tekme so se pa igrale na Štajerskem.
Potem je Ljubljančan ( Stefanović -predsednik SPINS )
zrušil Prekmurca . Zvezo jl prevzel Grosupeljčan in bivši Zokijev odvetnik Čeferin, ki je najprej dosegel, da so Viole Maribor prenehale hoditi na tekme. Ker je hotel jim zvišati cene karte za 5€. Genij
Do konca mandata pa je uspel, da so vse tekme bile igrane zgolj in samo u Stožicama. Nato je podprl Ljubljančana Radenkota za svojega naslednika. Tudi pod tem Ljudski vrt ali Arena Celje ne obstajata.

Rezultat odkar so vajeti prevzeli Ljubljančani ?
Ob koncu Simičevega mandata smo bili na FIFA lestvici 17-ti
Danes smo 61-ti.

Slovenske nogometne reprezentance ni že od leta 2011. Od takrat naprej igra samo še Ljubljanska nogometna reprezentanca, vodi jo pa Fudbalski Savez Ljubljane.
SpicyWeiner
# 26.10.2018 ob 07:44
Čudno, da v tem intervjuju Hudomalj ni omenil Shiffrinove niti z eno besedo :-)
Šubidu
# 26.10.2018 ob 07:30
Od kdaj je Hudomalj strokovnjak za fuzbal. Leto, dve nazaj, je trdil, da fuzbal ni njegov šport. Zdaj je pa kao avtoriteta? Pohvale Urbanu za pokončno držo.
Ocelot
# 26.10.2018 ob 08:03
In kaj sta novinarja tako napačnega izjavila, da si sedaj zaslužita vse to zasmehovanje? Osebno se mi zdijo njuna razmišljanja povsem na mestu. Rabimo vodstvo, ki bi reklo bobu bob in ne bo dopustilo zmrdovanja pri določanju kapetanov, izmišljevanj neštetih razlogov, zakaj nekdo he more priti na zbor ter diktiranja, kdo lahko pride na pogovor itd. Sedaj pa je bil selektor ves mlahav, predsednik zveze še bolj, zato pa je prišlo do sesutja odnosov znotraj reprezentance, zaradi česar smo tam kjer smo.
Demosten18
# 26.10.2018 ob 08:43
Laurenčiča ne maram, ampak bravo za tole izjavo o Brdu in Nyonu...

Zdaj naj pa še nekdo najde toliko poguma in pogleda kam so šli vsi silni milijoni, porabljeni za ta famozni trening center in od kod se je financirala volilna kampanja dragega Čeferina...
Ocelot
# 26.10.2018 ob 08:06
Ah, ja, Krumpek, kako so groooozni ti Ljubljančani, kajne. Ti ti zlobneži ti, kako nagajajo ubogim Štajercem. Seveda, dajmo sedaj za vse kriviti Ljubljano, še za to deževje, ki prihaja, je verjetno kriv Zoki, kajne?
aripeka
# 26.10.2018 ob 08:35
V vseh "normalnih" nogometnih državah so komentatorji, punditi , bivši nogometaši , ki so v nogometu pustili pečat . Primer Anglije - Lineker,Shearer, Ferdinand itn.
Pri nas pa Laurenčič in Hudomalj.
EnGlažek
# 26.10.2018 ob 08:21
Ocelot
Če ti je všeč ali ne Krumpek ima glede slovenskega nogometa absolutno prav,kar je lepo argumentiral z dejstvi in številkami.Lahko zanikaš trditev razen s tem da je še za dež v Ljubljani kriv Zoki? Postrezi z kontra argumenti ali pa se ne smeši.
Mazni
# 26.10.2018 ob 08:45
Laurenčič in Hudomalj sta samo zajahala kavčarski val razočaranja nad selektorjem in NZS. Strokovnosti tukaj ni nič več kot pri vsakem drugem povprečnem kavčarju. Razlika ja samo v tem, da znata zraven še komentirat tekme malo boljše od Antona Borkoviča iz Jurovskega Dola.
brehme
# 26.10.2018 ob 08:45
Laureničič kralj! Končno nekdo na RTV, ki to pove, dovolj mio je osladnih PR intervjujev! Še enkrat čestitke, Laurenčič in Hudomalj!
Quatebriga
# 26.10.2018 ob 08:44
Hudomalj in Laurenčič ... Težko mi je bilo poslušati komentiranje SP, ko so se po duši smučarski komentatorji v nekaj dneh morali iz wikipedie naučiti na pamet ves fuzbal. Pustite raje fuzbal Mravlji, Bavcu in celo Obreza raje slišim kot te "mojstre" z nacionalke.
Wasabi
# 26.10.2018 ob 09:09
Kek je dovolj karizmatičen, da bi mu uspelo držati vse igralske ege na kupu.

Spet vse vejo. Ravno zaradi tega, ker ni znal pošolati egov v reprezentanci je 1x že zaključil z delom selektorja. Pa je meni Kek gospod in pol, da ne bo pomote. Ampak novinarji spet vse vejo.
lookaaa
# 26.10.2018 ob 07:45
Riba smrdi pri glavi. bo pa tezko zamenjati celo vodstvo NZS. Lovke segajo predalec navzdol.

Kdo bo novi gasilec? Hmmmm, tezko vprasanje. Kek je tudi zame optimalna resitev, a Kek hoce delati po svoje. In prav ima. ČE pride on, bo kljub okostnjakom vsaj komunikacija stekla. Sam menim, da se ga na zvezi celo malo bojijo!
zamudnik
# 26.10.2018 ob 11:03
Pa kakšni Ljubljančani spet? Ljubljančanov je za pol predmestja enega konkretnega evropskega mesta, pa še ti so v veliki večini priseljenci v Ljubljano. S tem ločevanjem na prebivalce ene ali druge vasi in lobiranjem samo za ene ali za druge izkazujemo zgolj in samo majhnost v svojih zahojenih glavah. Pa saj ko greš iz Ljubljane, si po nekaj kilometrih že na Štajerskem, in obratno. Mi se pa obmetujemo s temi regionalnimi oznakami, kot da smo vsak svoj planet. Smešni smo. Hvala.
šešerko
# 26.10.2018 ob 11:00
mohor

meni pa se ne zdi v redu. Če že nekaj načne naj pove kaj več. Jaz ne vem nič o Nyonu in me zanima. Tako kost lahko vrže kakšen trol tu na forumu od komentatorja na nacionalki pa pričakujem kaj več, ker dobi plačo za to. Razen če ne gre za nivo vaških opravljivk
SpookyDonk
# 26.10.2018 ob 10:09
Preveč pozornosti se posveča igralcem, ki nočejo igrati. Če kdo noče, pač noče, naj to javno pove in gremo naprej. To brezvezno izgovarjanje na kvazi poškodbe, poroke, otroke in ostali neumni izgovori so ponižajoči za nas navijače. To velja za vse športe. Glede igranja samo v Lj, pa mislim, da je to škandalozno. Tukaj zveza nosi odgovornost. Če imamo več štadionov, na katerih se lahko igrajo, tako tekmovalne, kakor tudi prijateljske tekme, jih je potrebno uporabit. Nobenemu ne bo padla krona z glave, če se kdaj igra tudi v Mb, Ce, Kp. Za ostala mesta pa ne vem, če imajo potrebno infrastrukturo.
Wasabi
# 26.10.2018 ob 09:06
Glede na igralski kader bi morala Slovenija absolutno zmagati. Nekaj dni po tekmi je dal Josip Iličić hat-trick, Andraž Šporar je dal dva gola, zabil je tudi Miha Zajc ... Več kot očitno imamo potencial, zakaj se pa ne izkoristi, pa je drugo vprašanje."

Naši novinarji na nacionalki ravno ne slovijo kot ljudje, ki se pretirano spoznajo na svoj posel - oz, da ne bom krivičen, na tematiko. O novinarstvu ne bom sodil. Najmanj kar bi bilo potrebno dodati je to, da bi še napisali, koliko golov so zadeli ciprski nogometaši nekaj dni po omenjeni tekmi. Čeprav to sploh ni relevantno, ker je vsaka tekma zase. Iličič je drugače dosegel hat-tric proti moštvu z negativnim številom zbranih točk, Šporar v slovaški ligi ki je za eno kocino boljša od naše, če, Zajc je pa tako proti Cipru dal fenomenalno podajo. Kaj je sploh hotel s tem povedati? Ker so naši dali gole bi morali zmagati, joj prejoj!
taubi
# 26.10.2018 ob 08:28
Kek bi bil napaka. On je svoje naredil. Rijeke ne more ponoviti kar tako drugje.
Pred leti je moral z razlogom iti. Tudi javnost ga ni več želela kot selektorja.

Samo slovenci (pre) hitro pozabljamo. Kot pri političnih volitvah.

lp
birba
# 26.10.2018 ob 12:46
@krumpek

čeprav sem štajerc in živim na štajerskem pa na slovensko reprezentanco gledam kot na nacionalno reprezentanco.
Treba se bo pač sprijazniti, da v Sloveniji ni le en klub(Maribor), ter da je gl. mesto SLO Ljubljana.
Ti in tebi podobni lahko še vedno gledate vaš "en klub, emna čast - ćast sodnikom, ki to omogočijo 7 naslovov" v Ljudskem vrtecu.

Tisti, ki radi gledamo repko pa jo bomo na kateren koli slovenskem stadionu.
STE
# 26.10.2018 ob 09:41
Glede strokovnosti g. Laurenčiča veliko pove njegova napoved tik pred letošnjim SP v Rusiji, ko je samozavestno (kot vedno) napovedal, da bo zelo presenečen, če ne bo Nemčija svetovni prvak.
balrog
# 26.10.2018 ob 08:57
Dobri odnosi in komunikacija ? Za dobrimi odnosi in komunikacijo morajo biti rezultati, drugače so dobri odnosi in dobra komunikacija brez smisla. Odnosi so lahko tudi "slabi", fantje, trener se lahko med sabo nadirajo, vpijejo eden na drugega ..., ampak, to vse je pozabljeno takoj v tistem trenutku, ko je rezultat, zmaga. Kot denimo na jadrnici, ladji ..., pač vsak mora držati svojo vrv, skrbeti za svoj del palube, tudi če skiper, kakšnega pošlje v tri krasne. Delo mora biti opravljeno, kajti če ni, če le en kolešček v stroju ne deluje, se bodo vsi potopili. Nogomet ni duhovna delavnica, meditativni, debatni krožek, gre za super stresno dejavnost, v kateri je pomembno, da na tekmi v tistih 90 minutah daš vse, vložiš vso energijo, kar jo premoreš, da si zbran 100-odstotno in posvečen cilju. Trener pa je tisti, ki na barko povabi tiste, za katere misli, da lahko to naredijo. Zato so priprave, treningi. Dobro je, da so odnosi dobri, da si člani ekipe med sabo zaupajo, da se toliko poznajo, da lahko predvidevajo reakcijo drugega ...., ampak lahko so odnosi med člani posadke tudi "slabi", se karakterno ne prenesejo, vendar pa na igrišču to morajo pozabiti in so vsi usmerjeni v cilj.
Quatebriga
# 26.10.2018 ob 08:43
Rezultat odkar so vajeti prevzeli Ljubljančani ?

Ko so bili v vodstvu pravi Ljubljančani, smo šli na euro in svetovno ter presenetili cel svet. Ko se je v vodenje začel vtikati prvi zdrahasti Mariborčan, smo začeli kupovati Šmarno goro.
zamudnik
# 26.10.2018 ob 11:10
Dokler se tu neke zadeve ne bodo uredile,

Nadaljnje branje bi imelo smisel samo, če bi Laurenčič potem napisal, katere so te "neke" zadeve. Tako je pa vse skupaj ostalo na ravni obšankovskih domnev. Vsi strašno pametni, vsi vse vejo, povejo pa ničesar. Tako je bilo ob sporih ali karkoli je že bilo v zvezi z Udrihom in Vujačićem, tako je tudi zdaj. Najbolj smešno pa je, da stvari nikoli ne pojasnijo niti neposredno vpleteni. Človek dobi tako vtis, da se vsi nesporazumi dogajajo samo v tipično mikroflori slovenskih glav, za katero je bolj kot karkoli drugega značilno večno nezaupanje in vnaprejšnji odpor do kogarkoli drugega, kot je ponosni gojitelj omenjene mikrolore.
Mohor
# 26.10.2018 ob 10:57
Odkar ni minusov, je na tem portalu še slabše, samo jamranje. Prvi komentator nakaže trend, večina mu sledi... Meni se zdi prav, da je nekdo končno izpostavil Brdo in Nyon, kaj ima tu veze, kakšen komentator je. Bravo Urban, nalednjič pa še bolj poglobljeno o tem.
tarcon_2
# 26.10.2018 ob 10:17
Redko sem tako kritičem, z vsem spoštovanjem, ampak, tole ni na nivoju nacionalke: 1. slovenščina (kje so kriteriji), lepp prosim 2. imam občutek, da je nov val komentatorjev samovšečen - čemu taka razglabljanja, so sama sebi namen, zakaj se ne zadeva dvigne na bolj strokovni nivo, povabite raje kakšnega strokovnjaka 3. Res je to samo moje mnenje, uporabnika RTV...MMC....in ja imam možnost izbire, da tega ne berem, poslušam komentiram, a če imam možnost kritike oz. izrazit svoje mnenje....se bojim, da na tak način nivo tega medija zelo pada. Verjetno je to posledica časa v katerem živimo in vse postaja vse bolj instant, važna je količina, dejmo polnit ljudi za članki, objavami, samo, da se bere. O nivoju, strokovnosti, resničnosti se nobeden več ne vpraša. Pa novinarstvo bi moralo biti ravno to, oz. dobri od slabih novinarjev/reporterjev/analitikov bi se morali ločiti ravno po tem (izražanje, strokovnost, širina ipd.). Hvala za razumevanje, pa lp. Mimogrede se lahko javim za komenitranje smuč. skokov (prav možno je da bom boljši od sedanjih komentatorjev, sicer bi moral na tečaj govora, slovenščine ipd.).
sumtb
# 26.10.2018 ob 10:15
Hitro je laurencic obrnil plosco, bi bil dober za mocvirnisko politiko, nogoce lahko zacne kot asistent od modendorferja.
Springbok
# 26.10.2018 ob 08:48
Ko boste objavili tak intervju s Katancem in Zahovićem, bo to bolj verodostojno.
brehme
# 26.10.2018 ob 08:47
@ktupek, odlično napisano! Odkar je STefanović&ljublnski&sodniški lobij , zrušil Simića, je šlo vse navzdol v SLO nogometu, 7 let teme.
dadinho10
# 26.10.2018 ob 14:10
ce bi oblak bil messi, bi se sprejel trditev, da ce messiju (oblaku) ni vsec selektor, se ga menja...
pa se to samo enkrat.....
zveza postavi selektorja in mora stati za njim. torej, pri izbiri igralcev, kapetanov, taktike, kdo bo igral in kdo ne.....in tu ni casa za usklajevanje.
mi prevec nekih nerealnih upov polagamo v jana oblaka, v ilicica.....
oblak sam nas ne more odpeljati na ep, primer je tekma z dortmundom. ce ni obrambe, dobis 4 komade z lahkoto...
vendar se mora poznati red....noben igralec ne sme biti nad reprezentanco, pa magari res izpademo iz d v e grupo....(saj vem,da ni)....
Mohor
# 26.10.2018 ob 11:12
@šeserko
Poznamo trole na forumu ja :) Jaz ne pričakujem, da bo en podkast rešil naš nogomet, dal pa je Urban vedeti, da se tudi kdo od športnih novinarjev na RTV zaveda veličine problema. Boljše to kot nič, ali pač?
tomjaz11
# 26.10.2018 ob 10:43
Ne vem zakaj morajo nekateri poudarjat Ljubljančan, ker res izpade zelo patetično.
Domoljub91
# 26.10.2018 ob 10:21
@krumpek
Se strinjam. Pa dodati je treba še, da je Čeferin Keka odpustil po zgolj enih neuspešnih kvalifikacijah (za Evropsko prvenstvo leta 2012), medtem ko je s Katancem podaljšal pogodbo kljub temu, da se pod njegovim vodstvom reprezentanca ni uvrstila na Evropsko prvenstvo leta 2016. S tem je pokazal, da je človek dvojnih meril in da mu je očitno bolj kot uspešnost selektorja pomembno, s katerega konca Slovenije prihaja in pa če je po domače rečeno "pripravljen plesati tako kot on igra".
šešerko
# 26.10.2018 ob 10:01
od komentatorja bi pričakoval malo več kot samo omembo Nyona. kakšna senca? Kaj počne senca? Kdo se jo boji? Še pred tekmo z Norveško sta z Bašljem modrovala malo drugače. Tako da ne vem kaj si res misli Urban
zmajmun
# 26.10.2018 ob 09:51
@SpicyWeiner

seveda je omenil šifrinko.. tam čisto proti koncu oddaje
goskic
# 26.10.2018 ob 09:35
No, če se zavedata, da če si slab moraš, odstopiti, potem bi moral odstopiti tudi Hudomalj, ki je katastrofalen športni komentator. Lavrenčič je pa dober.
P!nk
# 26.10.2018 ob 08:06
SpicyWeiner

Kako da ne? Še v zadnjem stavku jo omeni.
lance_
# 26.10.2018 ob 16:48
Danasnji nogometasi so eden za drugim princeske,primadone...
S kaksno pravico ima katerikoli od nogometasev zahtevati menjavo selektorja?
Tam so zato,da zastopajo drzavo. Ce kaj dosezejo so tako ali tako nagrajeni za to.
A gasilci dobijo nagrado,ker prostovoljno grejo v akcijo?
Ce te selektor poklice,prides in das vse od sebe. Ce ti selektor in njegova filozofija ne paseta,bodi tiho in daj vse od sebe,pa se bo poznalo na zelenici,kljub slabi selektorjevi presoji.
Tok inteligence pa ze ima fuzber,da v danem trenutku zna ocenit al bo letel levo za zogo al desno v meglo kot rece selektor.

Primadone,princeske,mamine ritke

Cesar je bil dec. Pod vsemi selekrorji je garal,in tud pod kavcicem bi,kljub temu da je zavozil Ligo narodov,bi bil tiho.
Govorile pa bi poteze na igriscu.

Tako kot Krhin,javno ga ne vidis jamrati nikoli:) on samo pride in oddela,pa ceprav nima pojma kaj dela
zmajmun
# 26.10.2018 ob 11:12
na tej fotki pa pozirata kot da bi igrala v nekem ameriškem sitcomu
šešerko
# 26.10.2018 ob 11:00
in kakšni strahoivi so v Nyonu? ve kdo kaj več, kaj je tako strašnega tam ?
Quatebriga
# 26.10.2018 ob 11:00
Kaj pa, če se je ob primeru Keka nekaj naučil, in si rekel, da s Katancem ne bo naredil enake napake in ga zato ni odpustil, pri tem pa imel pač nemalo smole?

Nekaj minut je ločilo Katanca od uvrstitve na Euro 2016. Če bi zadržali neodločen rezultat v Švici, mu ne bi mogel nihče nič očitati. Je pa profesor Krhin zrihtal, da se zdaj pogovarjamo o če-jih.
judoka
# 26.10.2018 ob 10:58
Predlagam, da se vse kljucne funkcije potalajo stajercem.

Tako se bomo lahko ukvarjali z nogometom ne pa z kalimerovskimi teorijami zarote.
šešerko
# 26.10.2018 ob 10:50
jaz pa mislim da je Čeferin pameten mož, enako Mijatović , predvsem v smislu da vedo da če bo še ena štala s kakšnim smešnim selektorjem, bodo potem pa res na prepihu tudi njihovi stolčki.
Pa saj tudi njim ni interes nenehno izgubljati, konec koncev se to najbolj pozna v blagajni. Nimajo pa več svoje alternative
šešerko
# 26.10.2018 ob 10:44
ne razumem sedaj te fore s kometiranjem komentatorjev. Ta trenutek pa na RTV ni ene oddaje o nogometu kjer bi slišali kakšne strokovne komentarje
SpicyWeiner
# 26.10.2018 ob 10:01
P!nk
Kako da ne? Še v zadnjem stavku jo omeni.


ahahahha sam prov res jo je omenu :D
Quatebriga
# 26.10.2018 ob 09:14
Kjer se suče veliko denarja so problemi. Zmeraj je bilo in zmeraj bo tako!

V smučanju spremljamo zdrahe še iz jugoslovanskih časov. Ker je denarja tam nesorazmerno veliko.
Hijena
# 26.10.2018 ob 09:13
Kjer se suče veliko denarja so problemi. Zmeraj je bilo in zmeraj bo tako!
kevo1414
# 26.10.2018 ob 09:06
Vabim vse privržence in privrženke, da si danes ob 16h premierno skupaj ogledamo oddajo “Pred tekmo: Maribor - Olimpija”, ki sem jo pripravil za vas! Ogledate si jo lahko na spodnji povezavi na youtube kanalu Slovenski Nogomet:

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1
N4hpmMlSYzMUZSHALB6igShSrClxIhJV-lLrxUUUPGlnkXXhbz-mjgAI&v=MWDMTdgRv-g
prlek28
# 26.10.2018 ob 22:18
Čistka mora biti ker drugače se nam slabo piše še za naslednjih 15let.
jarožir
# 26.10.2018 ob 17:26
Slabše od igre naših reprezentantov je komentiranje Tomaža Hudomalja. Res me zanima, kdo je njegov boter, kot velja v resnici na ljubo tudi za večino reporterjev na RTV slo.
Izbor