Tenis
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.2 od 11 glasov Ocenite to novico!
Serena Williams
Serena Williams, 23-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam, se je na zadnjem odigranem turnirju v Melbournu bala za svojega otroka. Foto: Reuters
       Moj načrt je, da tudi po rojstvu otroka še naprej igram tenis. Otrok bo pač hodil z mano, upam le, da na tribunah ne bo preveč jokal.       
 Serena Williams
Serena in Venus Williams
S sestro Venus je Serena na teniškem igrišču smrtna sovražnica, zunaj igrišč pa najboljša prijateljica. Foto: Reuters

Dodaj v

Serena se je v Melbournu bala za še nerojenega otroka

Mlajša od sester Williams dokumentira svojo nosečnost
26. april 2017 ob 11:56
Vancouver - MMC RTV SLO, STA

Serena Williams, ki je v ponedeljek, čeprav je v pričakovanju naraščaja, spet prevzela prvo mesto na računalniški lestvici WTA, je dejala, da se bo po rojstvu otroka zagotovo vrnila na teniška igrišča.

Mlajša od sester Williams je v Vancouvru izjavila, da je svojo fotografijo, s katero je razkrila svojo nosečnost, v javnost poslala pomotoma. Več je povedala v pogovoru z novinarko Gayle King na konferenci TED v Vancouvru.

Dokumentira svojo nosečnost
"Vsak teden se fotografiram, da tudi na ta način dokumentiram svojo nosečnost, nato pa sem fotografijo pomotoma poslala v javnost. Saj veste, kako je z družabnimi omrežji, ko pomotoma pritisnete na napačni gumb," je v smehu dejala dobro razpoložena 23-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam, ki je do zadnjega prišla konec januarja na Odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu, ko je na sestrskem dvoboju premagala Venus Williams.

Smrtni sovražnici, a najboljši prijateljici
"Da sem noseča, sem izvedela le dva dni pred začetkom Odprtega prvenstva Avstralije. Na turnirju sem bila ves čas nervozna, negotova, saj sem se bala, da bi bilo to lahko prenevarno za otroka in zame. Osredotočiti sem se morala le na igranje in odmisliti vsa negativna čustva, igrala sem od dvoboja do dvoboja. Vedela sem, da mi v finalu Venus ne bo ničesar podarila, kajti ko igrava druga proti drugi, sva smrtni sovražnici, že takoj, ko je dvoboja konec, pa spet najboljši prijateljici," se je zadnje zmage v Melbournu dotaknila Serena, ki je potrdila, da se bo po rojstvu otroka vrnila na teniška igrišča.

"Moj načrt je, da tudi po rojstvu otroka še naprej igram tenis. Otrok bo pač hodil z mano, upam le, da na tribunah ne bo preveč jokal," je v smehu dejala 36-letnica, ki je dodala, da se bo še naprej ukvarjala tudi z modno kolekcijo.

M. L.
Prijavi napako
Komentarji
council
# 26.04.2017 ob 15:07
Upam da je tolk pametna da se sedaj ne dopingira.
rudes
# 26.04.2017 ob 12:39
Faq, že vidim, da bomo obveščeni o vsaki frocovi brci, vsakem podrtem kupčku, solzici...... Se tudi to financira iz mojih 12,75 €? Upam da ne.
vinklj.kugla
# 26.04.2017 ob 15:12
pa kaj mislte zdj non stop o njej pisat al kaj...
mrzo123
# 26.04.2017 ob 13:13
Joj koga briga. Ni prva in ni zadnja ženska, ki bo rodila otroka. Sam vprašanje je, če ona to ve.
bobo_10
# 27.04.2017 ob 11:11
res ne razumem, zakaj si ženske pri teh letih ne dajo mir s športom, se upokojijo in normalno vzgajajo otroke.ima leta, ima denar ima titule..ženska vzemi si dostojno porodniško in uživaj otroka..pusti mladim prestol in se osredotoči na družino, sicer pa so zaščite..
manolo
# 26.04.2017 ob 12:06
Serena Williams, ki je v ponedeljek, čeprav je v pričakovanju naraščaja, spet prevzela prvo mesto na računalniški lestvici WTA, je da se bo po rojstvu otroka zagotovo vrnila na teniška igrišča.

a sem jaz kej zgrešil al vi dejansko ne preberete za sabo tega kar objavlate...
samy joe
# 26.04.2017 ob 12:31
Serena, dojenčke pogosto "zvija" po trebuhu in imajo krče. Takrat dojenček običajno joka in so mnoge noči neprespane. Dojenčka je potrebno tolažiti, ponoči mora jesti, pa je potrebno kupček podreti in tako dalje. Da o kakanju in lulanju ne govorim. Skratka luštnega dela dovolj. Aja, to je med navadnimi smrtniki, med bogatuni to delajo varuške.
fudelaster
# 26.04.2017 ob 12:25
Snežinkica pravilno je storila. Kaj ima veze objava slike daleč najbolj uspešne tenisačice v zgodovini, ki je skupaj s sestro dvignila ženski tenis na novo raven, z vrnitvijo ene dopingirane brezveznice! Marija ji kljub dopingu nikoli ni bila blizu, če ji je vzela dve tri igre je bila lahko srečna!
Snežinkica
# 26.04.2017 ob 12:02
razkrila, da je svojo fotografijo, s katero je razkrila svojo nosečnost, v javnost poslala pomotoma.

Pomotoma, pa še na Marijin rojstni dan in v trenutku, ko se vrača na igrišča, cccc.
Snežinkica
# 26.04.2017 ob 12:41
@fudelaster

Mene ne moti objava njene nosečnosti na Marijin RD, ampak njeno sprenevedanje, da je to storila pomotoma. Da je Sharapova precenjena je pa dejstvo in posledica tega, da se ženske še vedno bolj ceni zaradi njihovega videza kot vsebine.
Kazalo