Državno prvenstvo v rokometu
Slišković spet v Zlatorogu; Jovičić trener Slovana
Pri Veszpremu so Sliškoviću nagajale poškodbe, 6. november 2017 ob 15:56 Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se je dogovoril za vrnitev Ivana Sliškovića, ki je v Celju že nastopal dve sezoni in takrat pustil odličen vtis.
18
Novomeščanom spodrsnilo v Dobovi; na vrh Koper
1
4. november 2017 ob 22:02 Do zdaj vodilno moštvo državnega rokometnega prvenstva, Krka, je v 8. krogu presenetljivo klonilo v Dobovi, ki je bila boljša s 27:26.
Tamše: Vesel sem, da smo del evropske smetane
7
13. september 2017 ob 12:08 Trener rokometašev Celja Pivovarne Laško Branko Tamše optimistično pričakuje novo sezono, ki jo je v primerjavi z lansko začel s precej spremenjeno ekipo.
Trd boj za uvrstitev v ligo za prvaka
7
7. september 2017 ob 15:58 S petkovo tekmo Slovan - Herz Šmartno se bo začela nova sezona rokometnega DP-ja. Naslov branijo igralci Celja Pivovarne Laško, ki se bodo tako kot Gorenje tekmovanju pridružili šele v končnici.
V Celju upajo na novo veliko zgodbo
7
24. avgust 2017 ob 11:25 Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v prejšnji sezoni osvojili obe domači lovoriki, v prihajajoči pa navzlic številnim odhodom in močno spremenjeni zasedbi nameravajo zadržati primat najboljših v ...
Vujović vodil prvi trening Koprčanov
22
1. avgust 2017 ob 20:41 Slovenski rokometni selektor in od konca junija tudi nov trener Kopra 2013 Veselin Vujović je svoje varovance zbral na prvem treningu pred novo sezono.
Celjani se bodo mesec dni potili, nato pa takoj dvoboj z Gorenjem
4
27. julij 2017 ob 13:36 Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v sredo zvečer v Žalcu opravili prvi trening pred začetkom sezone 2017/18. Tam bodo vadili do 6. avgusta.
Celjani pripeljali vratarja Aljaža Pajntarja Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se okrepili z vratarjem Aljažem Pajntarjem, ki je do zdaj branil za Urbanscape Loko.
2
Rašo Nesterović Ne vem, kam je šla pripadnost do reprezentance, do države. Nekateri niso toliko, da bi odločali sami zase, drugi dajejo prednost marsičemu drugemu.
56
Ambiciozni Velenjčani zagrizli v novo sezono Za rokometaše Gorenja iz Velenja je konec dopusta, saj so v četrtek začeli priprave na novo sezono, v kateri so njihovi cilji visoki.
Verdinek v Velenje, Celminš pa v Maribor Rokometaši Gorenja so se okrepili z Maticem Verdinkom, dozdajšnjim članom Maribora, kamor iz Velenja odhaja estonski reprezentant Andris Celminš.
5
David Razgor v Celju do leta 2020 Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je podaljšalo pogodbo z Davidom Razgorjem do leta 2020.
3
Vujović odslej v dvojni vlogi: selektor bo vodil tudi Koper Presenetljiva novica s Primorske. Selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je postal trener prvoligaša Koper 2013. S klubom je podpisal dveletno pogodbo.
31
Šibila trener Branika; Grkinja v vrstah Krima Rokometaše mariborskega Branika bo spet vodil Marko Šibila, trener, s katerim so Mariborčani dosegli največje uspehe v zgodovini kluba.
1
Jovićić se je čustveno poslovil od članske ekipe Kopra Po štirih letih sodelovanja sta se Rokometni klub Koper 2013 in trener Zoran Jovičić sporazumno dogovorila, da je čas za spremembo na trenerski klopi članske ekipe.
5
Mitrović naslednja okrepitev celjskih rokometašev Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se okrepili s 30-letnim srbskim organizatorjem igre Luko Mitrovićem, ki je v zadnji sezoni nastopal za Gorenje Velenje.
12
Celjski rokometaši z zmago na derbiju zaokrožili popolno sezono Rokometaši Celja Pivovarne Laško so sezono sklenili z zmago nad Gorenjem v Zlatorogu (29:28). Poslovili so se številni nosilci igre, ki so bili najzaslužnejši za 21. naslov državnih prvakov.
6
Rokometaši Celja Pivovarne Laško že 21. državni prvaki Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v predzadnjem krogu končnice za prvaka z zmago nad Krko (38:26) že postali državni prvaki v rokometu.
8
Velenjčani zaokrožili igralski mozaik; cilj je dvojna krona Rokometaši Gorenja so dobili zadnjo predvideno okrepitev za novo sezono. Poleti se bo Velenjčanom pridružil 27-letni Hrvat Robert Markotić.
11
Škofjeločani razbili Gorenje, Celjani že hladijo šampanjec Državno rokometno prvenstvo je dva kroga pred koncem bržkone že odločeno, saj je Loka s 24:16 nadigrala Gorenje, tako da imajo Celjani, ki so bili s 37:32 boljši od Kopra, na vrhu lestvice že štiri ...
18
Izbor
Citat za prebrat
link
Dražen Bubnić
13. december 2018 ob 08:01 Center mesta je precej blizu našega hotela, peš do tja potrebuješ kakšnih 15 minut, in nekateri naši so bili v torek po dopoldanskem treningu tam, kjer je božični sejem in kjer so pozneje streljali.
Več novic ...
Anketa: 4. december 2018 ob 04:49

Nostradamusi, katero mesto bo Slovenija osvojila v kvalifikacijski skupini G za Euro 2020?

Prvo mesto.
Drugo mesto.
Tretje mesto.
Četrto mesto.
Peto mesto.
Šesto mesto.
Arhiv
Kazalo