Kolesarska Dirka po Sloveniji
Bennett izpulil Mezgecu rdečo majico, Cavendish drugi
Pogačar s petim mestom najboljši Slovenec v skupnem seštevku, 18. junij 2017 ob 17:16 Na zadnji etapi kolesarske Dirke po Sloveniji med Rogaško Slatino in Novim mestom je tako kot v četrtek v Kočevju v skupinskem šprintu zmagal Irec Sam Bennett. Skupni zmagovalec je Rafal Majka.
55
Neverjetno, kako je šolar držal ritem profesionalcev
23
17. junij 2017 ob 17:09 " Zjutraj bi podpisali 2. mesto, ampak glede na to, kako se je razvijala etapa, smo stran vrgli zmago ," se 2. mesta Giannija Viscontija na Rogli ni preveč veselil športni direktor Bahrain Meride ...
Moskva-Trst-Ljubljana: Zmage v večjih mestih so najslajše
21
16. junij 2017 ob 17:12 " Videl sem tisti kaos in si rekel: nič, čas je, da grem." In Luka Mezgec se je odpeljal naproti veliki zmagi, ki jo postavlja ob bok tisti v Trstu 2014. Luka Mezgec je v 2. etapi Dirke po Sloveniji
Pri Janu Polancu glava bolj utrujena kot noge
16. junij 2017 ob 11:36 " Treba se je takoj postaviti v ospredje, že na štart moraš priti prej, " taktiko drugoligaških kolesarskih ekip, ki stavijo na ubežnike, pojasnjuje trener Roga Marko Polanc.
Mezgec zaostal le za Bennettom in Colbrellijem; množičen padec ob koncu
104
15. junij 2017 ob 15:34 Irec Sam Bennett je dobil prvo etapo kolesarske Dirke po Sloveniji od Kopra do Kočevja, ki jo je po 159 km pričakovano odločil skupinski šprint. Luka Mezgec je bil tretji.
Polanc v boj za skupno zmago, Majka bo preizkusil formo za Tour
16
14. junij 2017 ob 19:00 V četrtek se začenja 24. Dirka po Sloveniji. Na novinarski konferenci v Ljubljani so cilje predstavili Jan Polanc, Rafal Majka in Mark Cavendish.
Promocija Slovenije tudi brez Bleda in Vršiča
44
13. junij 2017 ob 06:32 Čeprav bo imel Jan Polanc na Dirki po Sloveniji slabšo ekipo kot na Giru, gre na najpomembnejšo slovensko etapno kolesarsko dirko z mislijo na skupno zmago. Največji tekmec bo Rafal Majka.
Po Sloveniji: Za prve tri replika najstarejšega kolesa "Vsi vedo, kje je Celje, kdo so Celjski grofje, kje je grad, vsi so spoznali žalsko fontano piva," pred Dirko po Sloveniji o predstavnikih Eurosporta, ki so bili prejšnji teden na obisku, slikovito ...
29
Cavendish bo tekmovalni ritem lovil na slovenskih cestah Britanski kolesar Mark Cavendish, eden najboljših šprinterjev zadnjega desetletja, se bo po bolezni v karavano vrnil na Dirki po Sloveniji.
5
UAE Team Emirates na slovenski "tour" s Polancem, a brez Kumpa Jan Polanc upa, da se bo na Dirki po Sloveniji lahko boril za skupno zmago, če mu seveda izjemno dirkanje na Giru ni pobralo preveč moči.
21
Slovenska pentlja v živo na Televiziji Slovenija Kolesarska Dirka po Sloveniji bo letos od 15. do 18. junija, prenos konca vseh štirih etap pa boste lahko spremljali na Televizij i Slovenija.
34
V Novem mestu popolno slavje Katjuše, Taaramäe veliki zmagovalec Zadnjo etapo Dirke po Sloveniji je dobil Aleksander Porsev iz Katjuše. V rumenem je v cilj v Novem mestu prikolesaril moštveni kolega Rusa Estonec Rein Taaramäe.
16
Taaramäe na Celjski koči potrdil skupno zmago Rein Taaramäe je na kronometru na Celjsko kočo zasedel drugo mesto in se utrdil na prvem mestu 23. Dirke Po Sloveniji. Vožnjo na čas je dobil Diego Ulissi.
16
Golčer priznava, da je bil ritem vodilnih treh prehud " Boj za preživetje. Etapa je bila res dolga, teh 20 odstotkov je bilo težko že prepeljati, kaj šele, da bi kaj naredil, " je kraljevsko etapo Dirke po Sloveniji komentiral Jure Golčer.
3
Estonec Taaramäe dobil kraljevsko etapo na Golte Rein Taaramäe je dobil drugo etapo Dirke po Sloveniji. Na zahtevnem vzponu na Golte je oblekel tudi majico vodilnega.
18
Keukeleire prvi do cilja v Kopru Uvodno etapo kolesarske Dirke po Sloveniji, ki se je začela v Ljubljani, končala pa v Kopru, je dobil Belgijec Jens Keukeleire.
13
Na najzahtevnejšem slovenskem krogu do zdaj šest ekip z najvišje ravni Čez 14 dni bodo kolesarji na 23. Dirki po Sloveniji v Ljubljani začeli 590,9 km dolgo pot, ki jih bo vodila do Kopra, na Golte in Celjsko kočo ter v Novo mesto, kjer bo tradicionalno cilj.
5
Dirka po Sloveniji z najmočnejšo zasedbo doslej in nekaj novostmi Team Sky, Dimension Data, Orica GreenEDGE, Lampre-Merida, Tinkoff in Team je šesterica ekip UCI World Tour, ki bodo nastopile na doslej najmočnejši kolesarski Dirki po Sloveniji.
27
Roglič ob popolnem slavju Adrie Mobila dobil Dirko po Sloveniji Primož Roglič, kolesar Adrie Mobila, je zmagovalec 22. dirke po Sloveniji. Zadnjo etapo, 165,5 kilometra dolgo preizkušnjo od Rogaške Slatine do Novega mesta, je dobil Marko Kump.
39
Nekdanji smučarski skakalec Roglič na Treh Kraljih do rumene majice Kraljevska etapa 22. Dirke po Sloveniji se je končala z vzponom na Tri Kralje. Največ moči je imel Primož Roglič, ki je v zadnjih metrih švignil mimo Mikela Nieveja in prevzel skupno vodstvo.
58
Izbor
Citat za prebrat
link
Cristiano Ronaldo
31
23. maj 2018 ob 07:50 Trenutno imam 23 bioloških let. Pred mano je še dolga kariera. Lahko igram do 41. leta. Počutim se dobro, sem srečen.
Več novic ...
Anketa: 22. maj 2018 ob 10:43

Kdo bo zmagal v letošnjem finalu Lige prvakov?

Real Madrid
Liverpool
Arhiv
Kazalo