Liga prvakinj v rokometu
Po zadnjem porazu krimovke v glavni del z le 2 točkama
Ljubljančanke dobile prvi polčas, nato pa popustile, 19. november 2017 ob 19:29 Rokometašice Krima Mercatorja so v zadnjem, 6. krogu skupine A Lige prvakinj izgubile na gostovanju pri danskem Nyköbingu z 28:26. Ljubljančanke so se že predtem prebile v glavni del tekmovanja.
2
Krim z novimi taktičnimi rešitvami po nov par točk
1
17. november 2017 ob 13:39 Rokometašice Krima bodo v nedeljo ob 15.10 gostovale pri danskem Nykoebingu. Obe ekipi sta že uvrščeni naprej, a je dvoboj zaradi prenosa točk v drugi del vseeno zelo pomemben.
Bukarešta tudi na Kodeljevem strla Krim
4
12. november 2017 ob 21:26 Rokometašice Krima Mercatorja so morale v 5. krogu Lige prvakinj priznati premoč Bukarešti, ki je na Kodeljevem zmagala s 33:30. Krimovke so slabo začele tekmo, saj so gostje povedle s 3:0.
Krimovke lovijo točke za drugi del
10. november 2017 ob 15:20 Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto ob 15.00 na Kodeljevem odigrale še zadnjo domačo tekmo Lige prvakinj v prvem delu.
Krimovke z zmago nad Gdynio v drugi del
9
4. november 2017 ob 16:42 Rokometašice Krima Mercatorja so v 4. krogu Lige prvakinj z 29:22 ugnale poljsko Vistal Gdynio in se z zmago že uvrstile v drugi del tekmovanja.
Če je Gdynia padla doma, mora tudi v Ljubljani
1
3. november 2017 ob 15:47 Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto v 4. krogu Lige prvakinj gostile poljsko Vistal Gdynio, ki so jo pred dobrim tednom v gosteh ugnale z 29:19.
Krimovke po poln izkupiček točk na Poljsko
3
25. oktober 2017 ob 12:08 Rokometašice Krima Mercatorja bodo danes ob 18.30 igrale tekmo 3. kroga Lige prvakinj. Ljubljančanke bodo gostovale na Poljskem pri Gdynii.
Uspešnost Celjanov in Velenjčanov letos manj kot 50-odstotna V moškem delu rokometne Lige prvakov ima Slovenija letos po nekaj letih znova dva predstavnika, Celje Pivovarno Laško in Gorenje Velenje.
5
Krimovke na krilih Stankove in Marinčkove strle Danke Rokometašice Krima Mercatorja se veselijo prve zmage v novi sezoni Lige prvakinj, potem ko so na Kodeljevem s 27:26 ugnale danski Nyköbing Falster.
4
Krimovke proti Dankam po prvo zmago Rokometašice Krima Mercatorja v 2. krogu Lige prvakinj gostijo danski Nyköbing Falster, ki ga želijo krimovke premagati za prvo (domačo) zmago v novi sezoni.
2
Veliko priznanje za Žigo Mlakarja Desni zunanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Žiga Mlakar je najboljši igralec četrtega kroga Lige prvakov! Ob tem pa je bil izbran še v najboljšo sedmerico kroga.
10
V Bukarešti ni bilo "kruha" za krimovke Rokometašicam Krima Mercatorja na uvodni tekmi nove sezone Lige prvakinj ni uspelo presenečenje, saj se iz Bukarešte vračajo z visokim porazom 30:18.
2
Krimovke zdesetkane proti favoritinjam Lige prvakinj Rokometašice Krima Mercatorja svoj 23. zaporedni nastop v Ligi prvakinj začenjajo v Romuniji, kjer pa bi bilo v soboto iluzorno pričakovati zmago nad Bukarešto.
1
Začenja se rokometna Liga prvakinj, Krim za uvod v Bukarešto Konec tega tedna se bo začela Liga prvakinj v rokometu. Naslov najboljših na stari celini branijo rokometašice Györa, v skupinskem delu tekmovanja pa bo spet nastopal tudi Krim Mercator.
3
Ferlin veliki junak sladke zmage Gorenja Rokometaši Gorenja so z zmago začeli letošnje nastope v Ligi prvakov. V Velenju so s 23:22 premagali španskega podprvaka Ademar Leon.
8
Osvežene Krimovke ciljajo na četrtfinale Rokometašice Krima Mercatorja so predstavile načrte za sezono 2017/18. Želijo si osvojiti vse tri domače lovorike in v Ligi prvakinj storiti korak naprej, torej se uvrstiti med najboljših osem.
10
Krimovke v novo sezono s kampiranjem ob Kolpi Tudi za rokometašice Krima Mercatorja je počitnic konec, saj so v Črnomlju v Beli krajini začele priprave na novo sezono. Krimovke niso nastanjene v hotelu, ampak taborijo ob Kolpi.
5
Moerkova Györu prinesla tretji evropski naslov Rokometašice Györa so v finalu zaključnega turnirja Lige prvakinj v Budimpešti po podaljšku premagale skopski Vardar z 31:30 (26:26, 15:12). Za Györ je to tretja lovorika v zadnjih petih letih.
8
Tamara Mavsar z Vardarjem po evropski naslov, nato - h Krimu! Vodstvo Krima Mercatorja je v želji, da ekipo okrepi z najboljšimi slovenskimi rokometašicami, potegnilo odlično potezo: Krimov dres bo spet oblekla Tamara Mavsar.
12
Za slovo še en poraz rokometašic Krima Rokometašice Krima Mercatorja se od letošnje sezone Lige prvakinj poslavljajo s porazom, potem ko so morale na Kodeljevem priznati premoč Midtjyllandu s 27:21.
2
Citat za prebrat
link
Ivan Rakitić
4
22. november 2017 ob 18:41 Rad bi mu prepustil svoje mesto na svetovnem prvenstvu. Kar je on dal nogometu, je neverjetno, edinstveno.
Več novic ...
Anketa: 2. november 2017 ob 19:02

Kdo bo slovenski jesenski nogometni prvak?

Maribor
Olimpija
Arhiv
Kazalo