Liga prvakinj v rokometu
Ferlin veliki junak sladke zmage Gorenja
Najboljša strelca s po šestimi zadetki Medved in Grebenc, 17. september 2017 ob 22:17 Rokometaši Gorenja so z zmago začeli letošnje nastope v Ligi prvakov. V Velenju so s 23:22 premagali španskega podprvaka Ademar Leon.
8
Osvežene Krimovke ciljajo na četrtfinale
10
16. avgust 2017 ob 13:58 Rokometašice Krima Mercatorja so predstavile načrte za sezono 2017/18. Želijo si osvojiti vse tri domače lovorike in v Ligi prvakinj storiti korak naprej, torej se uvrstiti med najboljših osem.
Krimovke v novo sezono s kampiranjem ob Kolpi
5
25. julij 2017 ob 21:00 Tudi za rokometašice Krima Mercatorja je počitnic konec, saj so v Črnomlju v Beli krajini začele priprave na novo sezono. Krimovke niso nastanjene v hotelu, ampak taborijo ob Kolpi.
Moerkova Györu prinesla tretji evropski naslov
8
7. maj 2017 ob 20:31 Rokometašice Györa so v finalu zaključnega turnirja Lige prvakinj v Budimpešti po podaljšku premagale skopski Vardar z 31:30 (26:26, 15:12). Za Györ je to tretja lovorika v zadnjih petih letih.
Tamara Mavsar z Vardarjem po evropski naslov, nato - h Krimu!
12
3. april 2017 ob 15:07 Vodstvo Krima Mercatorja je v želji, da ekipo okrepi z najboljšimi slovenskimi rokometašicami, potegnilo odlično potezo: Krimov dres bo spet oblekla Tamara Mavsar.
Za slovo še en poraz rokometašic Krima
2
11. marec 2017 ob 17:36 Rokometašice Krima Mercatorja se od letošnje sezone Lige prvakinj poslavljajo s porazom, potem ko so morale na Kodeljevem priznati premoč Midtjyllandu s 27:21.
Krimovke potrebujejo podvig v slogu Barcelone
10
9. marec 2017 ob 16:08 " V športu je mogoče prav vse, treba je verjeti v to ," pred tekmo proti danski ekipi Midtjylland, ki bo v soboto na Kodeljevem, razmišlja Miša Marinček. Krimovke bodo lovile zaostanek devetih golov.
Dober odpor Krima in poraz v Bukarešti Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem delu Lige prvakinj izgubile še petič zapored, potem ko so morale v Bukarešti priznati premoč evropskim prvakinjam z 28:26.
2
Krimovke se v Romuniji ne bodo predale vnaprej Rokometašice Krima Mercatorja v petek ob 19. uri čaka še predzadnja tekma glavnega dela Lige prvakinj.
Györ tudi v Ljubljani zmagal s +17 Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem delu Lige prvakinj še četrtič zapored izgubile. Na Kodeljevem jih je s 34:17 nadigral evropski podprvak Györ.
3
Kljub težavam krimovke obljubljajo drugačno podobo Rokometašice Krima so pred slabim mesecem na Madžarskem izgubile za 17 golov, tokrat pa obljubljajo, da Györu pred svojimi navijači ne bodo tako zlahka prodale svoje kože.
1
Visok poraz oslabljenih krimovk na Danskem Rokometašice Krima Mercatorja so v 3. krogu Lige prvakinj v gosteh izgubile proti danskemu Midtjyllandu (28:19).
2
Zdesetkane krimovke proti najboljšemu protinapadu v Evropi Poškodbe in bolezni ne prizanašajo rokometašicam Krima, ki jih v soboto ob 15.30 v Ligi prvakinj čaka gostovanje na Danskem pri Midtjyllandu.
Krimovke so se vrnile v igro, a preobrata niso zmogle Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem delu Lige prvakinj doživele še drugi poraz, potem ko so morale s 24:21 priznati premoč evropskim prvakinjam iz Bukarešte.
5
Na Kodeljevo prihajajo evropske prvakinje Rokometašice Krima Mercatorja bodo po porazu na Madžarskem v 2. krogu drugega dela Lige prvakinj gostile aktualne evropske prvakinje, romunsko ekipo CSM Bukarešta.
1
Krimovke na Madžarskem brez možnosti Rokometašice Krima Mercatorja so drugi del Lige prvakinj odprle s pričakovanim porazom proti evropskemu podprvaku Györu, ki je bil doma boljši kar z 39:22.
3
Zdesetkane krimovke proti rokometnemu Realu Madrid Rokometašice Krima bodo v soboto začele drugi del Lige prvakinj. Gostovale bodo pri evropskih podprvakinjah, igralkah madžarskega Györija, pred nadaljevanjem pa niso preveč optimistične.
6
Bregar še tri leta pri Krimu Vodstvo rokometnega kluba Krim Mercator je podaljšalo pogodbo s trenerjem Urošem Bregarjem do leta 2020.
1
Krimovke z novo zmago do prvega mesta Rokometašice Krima Mercatorja so v velikem slogu zaključile prvi del Lige prvakinj, potem ko so v zadnjem krogu s 36:31 premagale Larvik v gosteh.
36
Krimovke že v drugem delu Lige prvakinj Rokometašice Krima Mercatorja so v 5. krogu Lige prvakinj s 27:22 strle danski Esbjerg, s čimer so si že zagotovile nastopanje v drugem delu.
24
Citat za prebrat
link
Ivica Kostelić
8
21. september 2017 ob 11:58 Če obstaja možnost za moj nastop v kombinaciji v Pjongčangu, je ta res zelo majhna. Ne bi dal denarja za to. Jadranje mi je zelo všeč. Morda bom imel kakšne večje cilje v tem športu.
Več novic ...
Anketa: 18. september 2017 ob 05:06

Kdo je bil za Dragićem in Dončićem tretji najboljši slovenski posameznik na košarkarskem EP-ju?

Anthony Randolph
Klemen Prepelič
Gašper Vidmar
Arhiv
Kazalo