Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju
Ilkina mama ne bo imela več neprespanih noči
Ekipa za velike dosežke: "Nepojmljivo, pravzaprav noro", 20. februar 2017 ob 16:29 Ilka Štuhec se zaveda, da jo čaka še en naporen mesec, zato bo morala naslov svetovne smukaške prvakinje počasi pozabiti: " Kolajno bom obesila na steno in - gremo novim izzivom naproti."
37
Zlato Ilke Štuhec in bogastvo širine reprezentance
37
20. februar 2017 ob 07:38 Ko je Tina Maze leta 2015 zadnjič nastopila na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju in na njem osvojila kar tri medalje, so se številni bali, da je to za nekaj časa zadnje veliko poglavje ...
Ilka Štuhec navdušila navijače, Maribor si že želi novega sprejema
70
19. februar 2017 ob 18:37 Številni navijači in športni navdušenci so v Mariboru sprejeli svetovno prvakinjo v smuku Ilko Štuhec.
Hirscher kot Tomba 1996, Hadalin z najhitrejšim časom finala
188
19. februar 2017 ob 16:20 Marcel Hirscher je po veleslalomu postal v St. Moritzu tudi svetovni prvak v slalomu. Izkazal se je Štefan Hadalin, ki je imel najboljši čas druge vožnje, zasedel pa je odlično deseto mesto.
Shiffrinova "odpihnila" tekmice za slalomsko zlato; Bucikova 7.
239
18. februar 2017 ob 16:24 Slalomsko tekmo na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v St. Moritzu je prepričljivo dobila Mikaela Shiffrin pred Wendy Holdener in Frido Hansdotter. Ana Bucik je bila sedma.
Ilki Štuhec se je odvalila gora od srca
28
17. februar 2017 ob 11:08 Ilka Štuhec je po napornem svetovnem prvenstvu in osvojeni zlati medalji zbrala misli ter uprla pogled v nadaljevanju sezone. "Zdaj bi imela rada malce miru," je povedala pred vr nitvijo domov.
Hirscher na veleslalomu do petega zlatega odličja na SP-jih
162
17. februar 2017 ob 14:57 Marcel Hirscher je v St. Moritzu postal svetovni prvak v veleslalomu. Drugo mesto je presenetljivo osvojil njegov rojak Roland Leitinger, tretji je bil Norvežan Leif Kristian Haugen.
Favorita Hirscher in Pinturault, tudi Kranjec pa "zelo dobro pripravljen" Na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v St. Moritzu od petkovega veleslaloma veliko pričakuje Žan Kranjec, ki se potihoma celo spogleduje z medaljo.
12
Worleyjeva izjemno sezono kronala z zlato medaljo Francozinja Tessa Worley je po štirih letih spet postala svetovna prvakinja v veleslalomu. Ana Drev je zasedla 7. mesto, Tina Robnik in Ilka Štuhec pa sta v finalu odstopili.
187
Igra stotink Slovakom odnesla zlato; Slovenci deveti Francozi so v St. Moritzu postali svetovni prvaki, Slovaki so bili presenetljivo drugi. Švedska, ki je v osmini finala ekipne tekme gladko odpravila Slovenijo, je osvojila tretje mesto.
155
Brez Ilke Štuhec in Ane Drev Slovenija ne meri visoko Na SP-ju v St. Moritzu bo v torek na sporedu ekipna tekma. Za Slovenijo bodo nastopili Štefan Hadalin, Žan Kranjec, Ana Bucik, Miha Hrobat, Maruša Ferk in Saša Brezovnik.
31
Smukači nemočni na vedno bolj razriti progi Medtem ko je bil Marcel Hirscher malce jezen, ker mu je zlata medalja ušla za stotinko, novi svetovni prvak v kombinaciji Luca Ärni ni mogel verjeti, kaj mu je uspelo.
55
Presenečenje v kombinaciji: Ärni do zlata s 30. mesta Švica slavi novega svetovnega prvaka. V alpski kombinaciji je v St. Moritzu presenetljivo zmagal Luca Ärni, ki je bil po smuku šele 30. Martin Čater, tretji po smuk u, je zasedel 13. mesto.
281
Krona je doma ostala! Zdaj domuje 62 km vzhodneje Zlata medalje Ilke Štuhec se je veselila tudi Tina Maze: " Vesela sem, da je krona ostala v Sloveniji. Prva medalja je nekaj posebnega, sploh če je zlata. Vso sezono je konstantna in tudi tu je ...
41
Res nor dan: Ilkino zlato in Zdravljica sprožila val čustev Morda je Ilka Štuhec ključni korak k zlati medalji na smuku v St. Moritzu naredila še pred štartom: " V tistih zadnjih trenutkih sem bila prava jaz, pripravljena, da se vržem dol."
138
Prvak Feuz, Kline sedmi - le 15 stotink za medaljo, Hrobat 14. Po ženskem smuku so v St. Moritzu podelili še medalje v moškem smuku. Visoka pričakovanja domačih navijačev je potrdil Beat Feuz, ki je slavil pred Erikom Guayem in Maxom Franzem.
196
Po preložitvi zaradi megle oba smuka v nedeljo Organizatorji svetovnega prvenstva v alpskem smučanju so morali zaradi slabšega vremena odpovedati moški smuk, ki ga bodo po novem izvedli v nedeljo ob 13.30.
131
Smukači na prosti pad: tako strmega štarta ni nikjer! SP v St. Moritzu v soboto ponuja prvi vrhunec: moški smuk, na katerem bodo smučarji v dveh sekundah in pol pospešili do 100 km/h, sledijo pa zahtevni zavoji in skoki.
47
Ilkina dilema pred smukom: trenirati ali počivati " Pripravila sem se in se želela vreči na glavo, žal pa se je vse končalo hitreje, kot sem želela, " je po odstopu v slalomskem delu kombinacije povedala Ilka Štuhec.
62
Konec sezone za Laro Gut, smukaški globus verjetno že Ilkin Lara Gut si je na ogrevanju pred slalomskim delom kombinacije za svetovno prvenstvo poškodovala križne kolenske vezi, tako da je letošnja sezona zanjo končana.
55
Citat za prebrat
link
Filip Flisar
4
25. februar 2017 ob 13:45 Čeprav je to le boj za trdo štruco kruha, v njem vidim zabavo. V tem boju sem danes dobil veliko, a moral bom biti dober tudi v Kanadi.
Več novic ...
Anketa: 15. februar 2017 ob 14:04

Se bodo košarkarji Miamija to sezono prebili v končnico Lige NBA?

da
ne
Arhiv
Kazalo