Srečanje s Tino Maze bo 29. januarja v Mariboru. Foto: BoBo
Srečanje s Tino Maze bo 29. januarja v Mariboru. Foto: BoBo

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da pravilno odgovorite na vseh pet vprašanj, ki smo jih zastavili v spodnjem kvizu. Izmed vseh bomo izžrebali enega, ki bo sedel za isto mizo s slovensko šampionko in se z njo med drugim lahko pogovoril tudi o odnosu športnik – navijač in športnik – novinar. Tina sicer v sezoni, ko ne smuča v svetovnem pokalu, na izbranih tekmah nastopa v nekoliko drugačni vlogi – v vlogi poročevalke, ki zbira vtise sotekmovalk in drugih udeležencev tekem; med drugim navijačev, ki jih je v svoji karieri tolikokrat razveselila s svojimi izjemnimi dosežki.

Srečanje, ki ga omogoča MMC RTV Slovenija v sodelovanju s Tino Maze in Milka Ski Stars, bo v Mariboru v petek, 29. januarja, v popoldanskih urah, dan pred veleslalomom za zlato lisico na Pohorju. Z vami bo tudi ekipa MMC-ja, ki bo srečanje ovekovečila s fotoreportažo.

Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na vsa vprašanja, bomo poleg zmagovalca oziroma zmagovalke izžrebali tudi tri dobitnike čokoladnih paketov Milke. Sodelujete lahko do ponedeljka do 20. ure. Zmagovalca bomo razglasili v torek dopoldne. Če se zmagovalec ne javi v roku 24 ur, bomo za glavno nagrado kontaktirali naslednjega izžrebanca.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-sport@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.