Svetovni pokal v biatlonu
slice
Po fotofinišu dramatično zasledovanje Pokljuke J. T. Boeju
Brezhibna predstava Kaise Makarainen v ženskem zasledovanju, 9. december 2018 ob 15:36 Norvežan Johannes Thinges Boe je v zasledovanju ubranil zmago iz petkovega šprinta, a je imel v ostrem troboju tudi srečo s padcem Rusa Aleksandra Loginova, Francoz Quentin Fillon Maillet pa je bil ...
11
 • Jakov Fak z enim zgrešenim strelom končal na 22. mestu
 • Na Pokljuki slavje Norvežana Boeja, Fak 39.
  137
  7. december 2018 ob 16:55 Norveški biatlonec Johannes Thingnes Boe je zmagovalec šprinterske preizkušnje za svetovni pokal na Pokljuki. Najboljšemu Slovencu Jakovu Faku se nastop ni posrečil, saj je končal na 39. mestu.
  Fakove noge niso bile razpoložene za ples
  6
  6. december 2018 ob 19:47 " Zadovoljen sem z materialom, manj pa z nogami. Niso bile razpoložene za ples ," je po 4. mestu na 20 km razmišljal Jakov Fak, ki noče nič slišati o tem, da je že stari maček.
  Jakov Fak tik pod zmagovalnim odrom; prva zmaga Džime
  37
  6. december 2018 ob 15:52 Jakov Fak je na prvi tekmi svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki osvojil četrto mesto na posamični preizkušnji na 20 km. Zmagal je Francoz Martin Fourcade.
  Na Pokljuki "zmaga" megle: tekma preložena na četrtek ob 10.15
  7
  5. december 2018 ob 15:54 Moška posamična tekma biatloncev za svetovni pokal na Pokljuki je zaradi megle odpovedana. Izpeljati jo bodo skušali v četrtek ob 10.15.
  Slovenski biatlonci v polni postavi na pokljuške tekme V sredo ob 14.15 se bo s posamično moško tekmo začel biatlonski boj za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala.
  1
  Prvi dan biatlonske zime v znamenju Norveške in Francije, Fak-Poje 11. Na Pokljuki se je s tekmo mešanih parov začela nova sezona svetovnega pokala v biatlonu. Slovenske barve sta zastopala Urška Poje in Jakov Fak, ki sta zasedla 11. mesto.
  12
  "Najpomembnejše je, da je Fak letošnjo sezono pričakal popolnoma zdrav" Pred 115 dni dolgo sezono v biatlonski karavani, ki se s tekmama mešanih dvojic in mešanih štafet začenja v nedeljo na Pokljuki, smo se pogovarjali s komentatorjem TV Slovenije Marjanom Fortinom ter ...
  4
  Fak pred poolimpijsko zimo: Želja po novih uspehih je velika V nedeljo se na Pokljuki začenja nova sezona svetovnega pokala v biatlonu, ki jo optimistično in z visokimi cilji pričakuje tudi prvi adut slovenskega tabora, Jakov Fak.
  10
  IBU suspendiral devet kazahstanskih biatloncev Mednarodna biatlonska zveza je začasno suspendirala devet kazahstanskih tekmovalcev – med njimi so tudi nekateri olimpijci – zaradi sumov o nedovoljenem početju.
  2
  Na Pokljuki nestrpno pričakujejo ohladitev Svetovni pokal v biatlonu se bo to sezono začel na začetku decembra na Pokljuki, kjer nespečnost organizatorjem povzroča topel november, a je vremenska napoved spodbudna.
  6
  Štirikratna olimpijska prvakinja Domračeva končala kariero Beloruska biatlonka Darja Domračeva je končala kariero. Štirikratna olimpijska prvakinja se je za slovo odločila, ker želi več časa posvetiti družini.
  3
  Slovo kralja biatlona Oleja Einarja Björndalna Najuspešnejši biatlonec vseh časov Ole Einar Björndalen se je pri 44 letih odločil, da zaključi športno pot. Dobitnik osmih zlatih olimpijskih medalj je medijem razkril, da ima srčno aritmijo.
  29
  Fourcade ostal brez uspešnega trenerja Bouthiauxa Sedemkratni zaporedni zmagovalec svetovnega pokala v biatlonu Martin Fourcade je ostal brez trenerja. Vodja francoske moške ekipe Stephane Bouthiaux je potrdil, da zapušča reprezentanco.
  2
  Velepec trka na vrata biatlonske reprezentance Slovenski biatlonci so v Ljubljani ocenili sezono 2017/18.
  19

  Kazalo