Športni SOS
slice
Izjemno produktivni Maribor blizu rekorda zadetkov
589. del rubrike Športni SOS, 12. december 2018 ob 13:48 Jesenski del Prve lige je minil v znamenju Maribora, ki si ni priigral le visoke prednosti, navdušil je tudi z zelo napadalno igro.
31
 • Bolj produktivna le Olimpija v sezoni 1993/1994
 • Dončić zmagovito zapustil Evropo in odlično začel v NBA
  4. december 2018 ob 00:00 Leto 2018 je za slovensko košarko pomenilo leto streznitve, saj je ostala brez preboja na svetovno prvenstvo, a kot ugotavljamo na portalu Športni SOS, smo z Luko Dončićem le dobili uspešno zgodbo.
  Kobe Bryant gospod 50, Klay Thompson najbolj vroč
  5. december 2018 ob 11:33 V letošnji sezoni Lige NBA smo videli že osem tekem, v katerih je en igralec dosegel vsaj 50 točk. To je običajno tudi dober temelj za zmago njegove ekipe.
  Anketa: Katera bo Slovenija v kvalifikacijah za Euro 2020?
  4. december 2018 ob 06:29 Za slovensko nogometno reprezentanco je pestra jesen, s čimer je bila rdeča nit podkasta SOS-odmev. Ob imenovanju Matjaža Keka in žrebu kvalifikacij za Euro 2020
  Durant pobira priznanja, a pravi MVP Bojevnikov je Steph Curry
  3. december 2018 ob 16:04 Letošnja Liga NBA je v primerjavi s prejšnjimi sezonami v naših krajih občutno bolj spremljana kot v preteklosti, glavni razlog se skriva v prihodu Luke Dončića.
  Igralci, ki so napredovali: Bryant, Harden, Nowitzki ... Krstna sezona v Ligi NBA običajno ni najboljša, saj igralci pozneje praviloma zelo napredujejo. Tak skok je bil najočitnejši pri Kobeju Bryantu.
  Duncan in Robinson novinca z največjim vplivom Ni skrivnost, da je Dallas zaradi predstav Luke Dončića v primerjavi z lansko sezono opazno boljša in uspešnejša ekipa.
  Iličić z daleč največ zahtevnimi tekmami Josip Iličić, ki je pred kratkim postal kapetan slovenske nogometne reprezentance, je daleč najbolj izkušeni slovenski nogometaš.
  Dejstva so kruta: Slovenija je samo 38. in brez igre Naliti si čistega vina in postaviti realna pričakovanja – to naj bi moral imeti naslednji selektor slovenske nogometne reprezentance.
  Konec dolgega obdobja izkušene reprezentance Matjaž Kek je med vodenjem nogometne reprezentance zgradil zelo izkušeno ekipo, s katero se pa njegovim naslednikom ni več uspelo uvrstiti na veliko tekmovanje.
  Jordan na vrhu posebne lestvice strelcev Lige NBA V zadnjih dneh je LeBron James v Ligi NBA požel precej pozornosti, v središču medijev je bil zaradi težav s prostimi meti in napredkom na lestvici strelcev, kjer je zdaj peti.
  Štirje remiji v Londonu? Nič nenavadnega. Prve štiri partije v obračunu za naslov svetovnega prvaka v šahu so se končale brez zmagovalca, kar pa ni nikakršna nenavadnost. Magnus Carlsen in Fabiano Caruana sta tako štirikrat remizirala.
  Maribor stroj za zadetke - letošnjih 5 x 5 Nogometaši Maribora so v letošnji sezoni brez dvoma najbolj navdihnjena ekipa v napadu, saj so že na petih tekmah Prve lige dosegli vsaj pet zadetkov.
  Revolucija: na tekmah NBA-ja 30 točk več kot leta 2012 Liga NBA je letos izrazito napadalno usmerjena, saj gledalci na vsaki tekmi v primerjavi z lansko sezono v povprečju vidijo kar deset točk več. V aktualni epizodi podkasta SOS-odmev
  Dončić po desetini sezone: ali pri Teličkih manjka predvsem kemija? Jesenska priljubljena tema športnih pogovorov so krstne tekme Luka Dončića v Ligi NBA.

  Izbor