Svet
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.6 od 16 glasov Ocenite to novico!
Protestniki pred Belo hišo
Protestniki so se zbrali pred Belo hišo, kjer ob nejasnostih glede ruske vpletenosti v volitve zahtevajo preiskavo najstarejšega Trumpovega sina. Foto: Reuters
Rob Goldstone
Publicist Rob Goldstone, ki je v elektronski pošti Donaldu Trumpu mlajšemu obljubljal sestanek z odvetnico, ki ima negativne informacije o Clintonovi, kar naj bi bil dokaz podpore ruske vlade Donaldu Trumpu. Foto: Reuters
Dimitrij Peskov
Uradni govorec Kremlja Dimitrij Peskov je obtožbe o sodelovanju med Trumpovo kampanjo in Moskvo označil za dolgo trajajočo televizijsko nadaljevanko. "Resnično je videti kot dolgo trajajoča nadaljevanka, ki lahko tekmuje z najbolj uspešnimi televizijskimi nadaljevankami, ki jih trenutno predvajajo v ZDA," je pojasnil Peskov. Foto: EPA
VIDEO
Trump mlajši: sestanek z...

Dodaj v

Trump naj ne bi vedel za sinov sestanek z odvetnico

Kremelj: Gre za televizijsko nadaljevanko
12. julij 2017 ob 12:27,
zadnji poseg: 12. julij 2017 ob 15:52
Washington - MMC RTV SLO, Reuters, STA

Sin ameriškega predsednika Donald Trump mlajši je za Fox News dejal, da očetu ni povedal za srečanje z rusko odvetnico, saj naj bi bil sestanek nekoristen.

Predsednik Donald Trump pa se ob preiskavi domnevnega ruskega vmešavanja v ameriške volitve zdaj spopada še z uporabniki uporabniki Twitterja, ki ga tožijo, ker jim je zaradi kritik blokiral uporabniške račune.

Donald Trump mlajši je v torek na televiziji Fox News pojasnjeval srečanje z rusko pravnico, za katero mu je Rob Goldstone obljubljal, da ima informacije o predsedniški protikandidatki Hillary Clinton. Dejal je, da očetu ni povedal za srečanje, ker je odvetnica želela govoriti le o posvojitvah.

Goldstone je v elektronski pošti rzložil tudi, da ruski vladi pri pomoči Trumpu na volitvah pomagata pevec Emin Agalarov in njegov oče Aras Agalarov, s katerima je Trump sodeloval leta 2013 na prireditvi Miss Universe v Moskvi.

"Po razmisleku bi najbrž deloval drugače," je v televizijskem nastopu povedal Donald mlajši in dodal, da je to jemal kot raziskavo opozicije.

Trump: Gre za lov na čarovnice
Predsednik Donald Trump je po tiskovni predstavnici Bele hiše Sarah Huckabee Sanders svojega sina pohvalil kot osebo, vredno zaupanja, in pozdravil transparentnost zaradi objave elektronske pošte. Kasneje pa je Trump na Twitterju zapisal, da gre pri vsej zadevi za "največji lov na čarovnice v politični zgodovini. Žalostno".

Peskov: Ničesar nimamo s to zgodbo
Tiskovni predstavnik ruskega predsednika Dmitrij Peskov je še enkrat zanikal povezave med Kremljem in Arasom Agalarovim. Zanikal pa je tudi povezave s pravnico. "Povedali smo že, da nimamo ničesar s to zgodbo," je poudaril Peskov. "Nikoli nismo bili v stiku s to odvetnico, zato nismo vpleteni in nimamo ničesar za povedati. Niti najmanj ni povezana z nami," je še izpostavil. Kremelj je sicer povezave zanikal že v ponedeljek.

Univerza Columbia toži Trumpa
Medtem je univerza Columbia v imenu sedmih uporabnikov Twitterja, ki jim je predsednik ZDA blokiral dostop do svojih uporabniških računov, vložila tožbo na zveznem sodišču.

Inštitut za prvi amandma pri newyorški univerzi trdi, da je Trump z blokado kršil ustavo, saj uporabnikom onemogoča dostop do javnega foruma. Trump je uporabnike blokiral, ker so ga kritizirali. Tožba trdi, da jim je s tem preprečil sodelovanje v političnem dialogu in kršil pravico do svobode govora.

Poleg Trumpa sicer tožijo tudi tiskovnega predstavnika Bele hiše Seana Spicerja ter direktorja za družbene medije v Beli hiši Daniela Scavina.

Trump je Twitter spremenil v orodje za komunikacijo z javnostjo, ki je postalo pomembnejše od uradnih novinarskih konferenc Bele hiše ali izjav vladnih predstavnikov. Kot je dejal izvršni direktor Inštituta za prvi amandma univerze Columbia Jameel Jaffer, je Trumpova stran na Twitterju postala pomemben vir novic in informacij ter pomemben forum za izražanje mnenj.

Ponovno srečanje ameriških in ruskih predstavnikov
Medtem je tiskovna predstavnica ameriškega zunanjega ministrstva Heather Nauert napovedala, da se bosta ameriški predstavnik zunanjega ministrstva za politične zadeve Thomas Shannon in namestnik ruskega zunanjega ministra Sergej Rjabkov prihodnji teden sestala v Washingtonu.

Rusija je sestanek med visokima predstavnikoma prejšnji mesec preklicala, saj so ZDA takrat 38 oseb in organizacij dodale na seznam sankcij proti Rusiji zaradi dogodkov v Ukrajini.

Romunija kupuje ameriški raketni sistem
Ob robu dogajanja je ameriško zunanje ministrstvo odobrilo prodajo raketnega sistema Patriot Romuniji. Posel s sistemom za zračno obrambo je vreden 3,4 milijarde evrov (3,9 milijarde dolarjev). Kongres ima 30 dni časa, da vloži ugovor, sicer bodo posel izvedli.

Romunija je raketni sistem uporabila za okrepitev svoje obrambe ter odvračanje groženj iz okolice. "Prodaja bo povečala obrambne sposobnosti romunske vojske ter ščitila zaveznice Nata, ki pogosto delujejo na njenem območju," so še sporočili iz ameriškega ministrstva.

Raketni sistem Patriot je sistem za zračno obrambo, namenjen prestrezanju taktičnih balističnih izstrelkov, manevrirnih izstrelkov in letal.

J. R., A. V.
Prijavi napako
Komentarji
Baba Tečna
# 12.07.2017 ob 12:58
No.... meni se ne zdi, da je članek naperjen proti Rusiji.
Je pa žalostno, da se je tudi ta portal vrgel v nek trač, tipa Kardashianovi...
help
# 12.07.2017 ob 13:28
Enostavna razlaga zakaj stalno beremo o tem:
- nekateri krogi v ZDA še vedno ne morejo preboleti poraza Hilary Clinton
- ti krogi so preko medijev, ki jih imajo v lasti, plasirali zgodbo o Trumpu in Rusiji in jo sedaj nenehno vrtijo kot neke vrste terapevtskega sproščanja
- RTV prepisuje od teh medijev

Pustimo ob strani dejstvo, da financirajo ZDA dobesedno na stotine organizacij, ki "pomagajo" v praktično vseh državah tega sveta izbrati "pravega" kandidata. Mene zanima, kateri bo naslednji copy-paste Washington Posta o skrivnostnih ruskih hekerjih.
Resnica_
# 12.07.2017 ob 13:36
Svinjarija in umazano delo, ki so jih delali demokrati, pa mediji sploh niso poročali, saj so bili neposredno vpleteni. Npr. Podesta, šef Hillaryine predvolilne kampanje in njegovi so npr. organizirali večerje z novinarji CNN, ABC, CBS, FOX,,. in jim dajali navodila glede blatenja Trumpa ter si izmenjali vprašanja za soočanja. CNN je celo sam prosil za vprašanja za Hillary od vrha demokratov!! z namenom, da očrni proti Trumpa. Hillary je pred soočanji seveda prejela vsa vprašanja vnaprej. Še precej ostalih drugih svinjarij, ki so nedvomno vplivale na kampanjo mediji, podkupljeni s strani kapitala niso poročali. Vse to je razkril Wikileaks. Logično pa je da vsaka stran zbira čim bolj negativne informacije o nasprotniku, to je pri vsaki kampanji.
RESNICA
# 12.07.2017 ob 14:44
Moj komentar je bil številka 1!!!

Iz neznanega razloga je izginil......

Najbolj zanimiv mi je, predvsem v zadnjih treh letih, izbor novic, ki jih dobimo "servirane"....

Skoraj dnevno beremo članke, ki na takšen, ali drugačen, način želijo vplivati na bralca. Prevladujejo predvsem "novice", ki v slabi lući kažejo Rusko Federacijo in vse tiste, ki niso popolnoma "nastrojeni" proti Ruski Federaciji....

Lep primer je trenutno Trump in ves kraval okoli njega in domnevnih ruskih povezav z njim......

Jasno je, kam pes taco mili..... Kristalno jasno je, da bi ob kakršnih koli trdnih dokazih Trump že "izpuhtel"....

Opažam pa tudi, da prispevkov, ki odkrivajo nepravilnosti ostalih, ki so najbolj glasni v vojni proti Trumpu sploh ni!!!
Tako ni recimo nič o zaslišanjih članov bivše adminisreacije, demokratskih veljakov itd...... Še manj o temu, kako so bili takratni vodilni člani administracije ujeti na lažeh, celo na hudih kaznivih dejanjih, kot je to recimo izdaja državne zajnosti..... To je popolnoma ignorirano!!!

Gledano iz nevtralnega zornega kota postane kristalno jasno, da mediji ne žele poročati objektivno in se obnašajo skrajno navijaško!!!

Zadnja zadeva, o kateri ni ne duha ne sluha, je recimo vpletenost demokratskega volilnega štaba s tujo državo, konkretno Ukrajino, v ameriške predsedniške volitve....
O tem je imela tiskovno konferenco predstavnia Bele hiše za tisk Sarah H. Sanders..... Povedala je, da ta trditev ni obtožba, temveč dobro dokumentirano dejstvo!!

http://www.washingtontimes.com/news/2017/jul/10/white-house-points-collusion-seeking-reporters-dnc/

Trump je s tem poslal zadnje opozorilo pučistom, ki se žele dokopati oblasti na nedemokratičen način....
Zjesenic
# 12.07.2017 ob 13:19
Uh, Romuni pa imajo denarce.
gesan
# 12.07.2017 ob 13:22
Trump naj ne bi vedel za sinov sestanek z odvetnico
..............................
Itak!
On se samo dela, da vse ve!
:)
Altknight
# 12.07.2017 ob 13:15
Tole z rusi je fake njuz. Mal ste zadaj mmc. Project veritas je razkrinkal vso bedo CNNa in MSM medijev pod katerega spada tudi rtv.
vl4do
# 12.07.2017 ob 16:05
Vsakakrsno pogovarjanje in srecavanje z ruskimi drzavljani je za njih kot drzavni udar.

Lool
help
# 12.07.2017 ob 13:47
gesan
Gelj, ugibanja o tem ali je Trump"novi Hitler" prepuščam tebi in ameriškim demokratskim poražencem. TU je bila bolj fora o tem, zakaj se stalno poroča o fantazijsko-spekulativnemu "škandaloznem" vmešavanju v ameriške volitve, ob tem ko obstaja na stotine realnih in konstantnih primerov ameriškega vmešavanja v volitve drugih držav. Kot (retorično kot) da je tudi RTV sprejela idoelogijo, da so ZDA edina zares prava država, ostale pa neke banane republike, kjer je vmešavanje nekaj povsem normalnega.
Rozmarin
# 12.07.2017 ob 15:09
Kaj je že narobe glede tega, da se išče negativne informacije o svojem nasprotniku? Če so informacije točne, potem je v interesu ljudstva da pridejo v javnost, pa ni važno ali so jih dobili od Rusov ali pa od skavtske organizacije.
Kršen ni bil noben zakon, zato je tudi Trumpov sin sam objavil vse maile. Prav žalostno kako Trumpovi nasprotniki za vsako bedarijo skačejo v zrak in vpijejo, sedaj ga pa imamo!
Kekec99
# 12.07.2017 ob 13:58
Ruska odvetnica ki je želela govoriti o posvojitvah? Laž velika laž! Odvetnica je lahko ruska državljanka, nikakor pa ni "ruska odvetnica" kot odvetnica ruske vlade. Glede posvojitve, rusi so to prepovedali zaradi gey zakonov in ker so enemu takemu paru dovolili posvojitev ki je kasneje otroka prodajal drugim pedofilom. O tem primeru se je pisalo tudi na RTVSLO, tako da prosim če ne izbrišete tega komentarja.
moj komentar
# 12.07.2017 ob 13:58
Trump vrača demokratom žogico in v javnost prihaja nova afera:
Bela Hiša: “Imamo dokaze o vmešavanju Ukrajine v kampanjo na strani H. Clinton”
Še bo zanimivo.
Očitno se politka v ZDA vse bolj ekstremno deli na dva med seboj zelo sprta tabora.
Lepo jabolko je začelo gniti od znotraj......
gesan
# 12.07.2017 ob 13:43
G.Bruno
# 12.07.2017 ob 13:40
Nekatere lahko farbaš ves čas.
Nekatere lahko farbaš nekaj časa.
Ne moreš pa vseh farbat ves čas.
..................................
Obstajajo pa tudi taki, ki farbajo sami sebe za druge!
vl4do
# 12.07.2017 ob 16:25
Antiruska fobija ki jo uspesno sirijo tudi nasi mediji.
m72
# 12.07.2017 ob 14:11
Glede amerske žajfnice je itak škoda besed, bom pa pokomentiral romunski nakup.

Četudi so do danes kaj izboljšali, so "domoljubi", ki jih kupujejo Romuni, očitno bolj bogi. Natančneje, šrot. Edina resna grožnja, ki jo predstavljajo, je grožnja romunskemu proračunu.

Če se komu da, lahko pogleda eno izmed resnih študij o učinkovitosti tega sistema obrambe v zalivski vojni, ki potrjuje zaključke analize Postol-Lewis. Prilepil sem dva zelo zgovorna poudarka s strani 79 tega dela, ki zadeneta jedro.

"The overall Postol-Lewis scores (0 warhead kills, 1 othel; 26-28 failures) for
27-29 Patriot-&ud engagements (610/0-66% of all Gulf War engagements) are
profoundly incompatible with the Army's overall scores (22 warhead kills, 4
mission kills, and 18 failures) for 44 engagable Scuds."

"All of the data used by Postal and Lewis are in the public domain and so it
is possible to reanalyze the data they used, but doing so would be a major
piece of work. It may be that reanalysis by another party using slightly different
judgments and criteria might result in a different score for a particular
Scud engagement here and there, but it is extremely unlikely that the fundamental
finding of Postol and Lewis that the Patriot system performance in the
Gulf War was very poor would be changed."
RYAN
# 12.07.2017 ob 16:40
rtv ,24 kur itd vsi plačanci zahodne globalne ideologije a bi prosim lahko kakšen dan izpustil članke kot je ta in 1000 pred tem ker s tem utrujate svoje bralce do nezavesti ker pa prepisujete oz. vam je tako naročeno pa vam čedalje manj ljudi verjame! pravite da ste odpti, levi jaz pa pravim da ste slepi
HOR
# 12.07.2017 ob 16:29
@KovacevaKobila
# 12.07.2017 ob 16:13
"...Če ti pri 321. milijonih ljudi ostane samo Donald Trump, je bolje, da se kot država samoukineš...."

Ironično. Všeč so vam 'zmuzljivci', ki 'znajo prodajat orožje' ... hkrati pa ne marate Clintonove?

Na veliko žalost se ne bodo samoukinili, alternativa Trumpu pa je bila še bolj koruptivna in še bolj militantna (to je ključen protiargument, zakaj je ne maramo Clintonove v tej hudičevi nepošteni izbiri, ki si je večina ne želi) Kilary z nekaj več socijalnih bonbončkov in demokratične megle po volji svojih volivcev

In mimogrede: Trump je tako 'zmuzljiv', da se je ravnokar spet ujel na laži.

Klučno je, da se mora ujeti na laži "pravnomoćno". Do sedaj pa so vse obtožbe odpadle, kot pravno šibke, in so celo politično zvodenele in z novo bo po vsej verjetnosti nekaj podobnega.

Prej se bodo verjetno Američani naučili, da je ne samo mrtev, ampak tudi živ Rus lahko dober, kot pa bo Trump odletel zaradi takšnih demokretenskih jajc
KovacevaKobila
# 12.07.2017 ob 16:13
Na podlagi tega zakon bi morala Killary dobiti vsaj tri doživjenske v samici brez možnosti pomilostitve...!

Se absolutno strinjam. Kar pa ne spremeni dejstva, da je Trump isti šit.

In potem itak spet ostane samo Don Trump for president...

Če ti pri 321. milijonih ljudi ostane samo Donald Trump, je bolje, da se kot država samoukineš.

Nehajte sanjat in nasedat praznemu cirkusu, Trump je zmuzljiv, pa orožje zna prodajat, kar pomeni v ZDA "zasluge za narod",...

Ironično. Všeč so vam 'zmuzljivci', ki 'znajo prodajat orožje' ... hkrati pa ne marate Clintonove?

In mimogrede: Trump je tako 'zmuzljiv', da se je ravnokar spet ujel na laži.
KovacevaKobila
# 12.07.2017 ob 15:37
Kršen ni bil noben zakon, zato je tudi Trumpov sin sam objavil vse maile.

Razen, seveda, tistega zakona, ki pravi: A foreign national shall not, directly or indirectly, make a contribution or donation of money or other thing of value ... (prevod: tuji državljani ne smejo, neposredno ali posredno, dajati finančnih donacij ali drugih stvari z vrednostjo ...')

Ne vem, kako je z vami, toda meni se zdi koristna informacija o protikandidatu med kampanjo kar precej vredna. Očitno je bil podobnega mnenja tudi Donald Jr. ... drugače ne bi bil tako navdušen nad dobivanjem z Rusinjo.
Isao
# 12.07.2017 ob 15:00
Je WeeBay na počitnicah?
HOR
# 12.07.2017 ob 14:55
Jezusnadijamarijanajejhata, kej pa zdej...!?
veza
# 12.07.2017 ob 14:45
Ponavljam vprašanje, vsi, ki so kandidirali za predsednika ZDA, so iskali vsakršne negativne informacije o nasprotnikih, vse živo, da bi jih onemogočili v predsedniški tekmi, kaj je tu sporno?
ni maitre
# 12.07.2017 ob 14:37
@help
Še bolj abotno je to, da se svet ukvarja z grotesknim likom iz reality showa, ki ni sposoben prebrat in razumet teksta napisanega na A4 strani.
moj komentar
# 12.07.2017 ob 14:26
Ta zgodba o zunanjem vmešavanju je vse bolj podobna ceneni žajfnici.
Svet izven realnosti.....
KovacevaKobila
# 12.07.2017 ob 13:41
Ironija št. 1
Predsednik 'dežele svobodnih' in veliki zagovornik politične nekorektnosti je ljudem blokiral Twitter račune, ker so si ga drznili kritizirati.

Ironija št. 2
Trumpov tabor najprej vztrajno trdi, da med kampanjo ni imel nikakršnih stikov z Rusi in da se Rusi niso vtikali v volitve. Potem pa njegov sine, Donald Jr., (sam) objavi e-mail korespondenco, ki razkriva, da se je med kampanjo dobil z rusko pravnico, ki mu je obljubila umazanijo o Clintonovi. Na sestanek je zraven povabil še vodjo Trumpove kampnje, Paula Manaforta, in Trumpovega zeta, Jareda Kushnerja. Da bi bilo vse skupaj še malce bolj neprijetno, se je Donald Jr. na ponudbo pravnice odzval z 'I love it' (oz., kot bi rekel Borut: 'To mi deli, miška').

Auč.
G.Bruno
# 12.07.2017 ob 13:25
Baba Tečna
No.... meni se ne zdi, da je članek naperjen proti Rusiji.
Je pa žalostno, da se je tudi ta portal vrgel v nek trač, tipa Kardashianovi...


Bela hiša se je spremenila v resničnostni šov ala Kardashians. Portal ni kriv.
KovacevaKobila
# 12.07.2017 ob 17:19
alternativa Trumpu pa je bila še bolj koruptivna in še bolj militantna (to je ključen protiargument, zakaj je ne maramo Clintonove v tej hudičevi nepošteni izbiri, ki si je večina ne želi)

Trump zvišuje vojaški proračun, bombardira štiri države (že s prvim napadom je razstrelil več kot 30 civilistov), grozi 'neposlušni' S. Koreji, meče 'matere vseh bomb', služi z izstreljenimi Tomahawki, prodaja orožje S. Arabiji, Tajski, Romuniji itn.

Celo kampanjo je vrtel lajno o 'izsušitvi močvirja' Wall Streeta, sedaj pa sesuva Dodd-Frankovo bančno regulativo, ki preprečuje mahinacije, ki so pripeljale do globalne finančne krize ... skrbi za interese naftnega lobija in korporacij s sesuvanjem okoljevarstvene zakonodaje ... davčno razbremenjuje elito (tj. sebe) ... in javnosti vsiljuje zdravstveno reformo, ki je napisana po meri farmacevtskega in zavarovalniškega lobija. V bistvu je Trump Božiček za finančne lobije.

Skratka, isti šit kot Clintonova.
HOR
# 12.07.2017 ob 15:55
KovacevaKobila
# 12.07.2017 ob 15:37

"...Razen, seveda, tistega zakona, ki pravi: A foreign national shall not, directly or indirectly, make a contribution or donation of money or other thing of value ... (prevod: tuji državljani ne smejo, neposredno ali posredno, dajati finančnih donacij ali drugih stvari z vrednostjo ...')

Ne vem, kako je z vami, toda meni se zdi koristna informacija o protikandidatu med kampanjo kar precej vredna...."


Na podlagi tega zakon bi morala Killary dobiti vsaj tri doživjenske v samici brez možnosti pomilostitve...!

-In potem itak spet ostane samo Don Trump for president...

Nehajte sanjat in nasedat praznemu cirkusu, Trump je zmuzljiv, pa orožje zna prodajat, kar pomeni v ZDA "zasluge za narod",...
moj komentar
# 12.07.2017 ob 14:03
In tako , kot sem povedal že včeraj:
Očitno sta tako Clintonova kot Trump v predsedniški kampanji uporabljala enake umazane prijeme.
Jaz temu nebi rekel vmešavanje od zunaj ampak iskanje virov, ki bi lahko naškodili protikandidatu.
Mislim, da se ameriški politični prostor ne maje zaradi zunanjih vplivov ampak zaradi notranjih političnih delitev, ki so vse bolj očitne, imazane, podle in agresivne.
Ena ruska odvetnica je z Trupovim sinom napadla celo ZDA, ki se zdaj trese od strahu.......
ti-ne
# 12.07.2017 ob 13:28
Rupert Murdoch Fox News - dno desničarskega, seksističnega, korporativnega rumenega novinarstva.
xskip
# 12.07.2017 ob 15:19
seveda je vedel:
ob 17ih je JR potrdil sestanek, oči se je ob 21ih že bahal...
https://twitter.com/yashar/status/884900
796957171712
moj komentar
# 12.07.2017 ob 15:18
Čisto enako fašistoidno rusofobno propagando je izvajala hitlerjeva Nemčija. Ljudje so bili medijsko nahujskani, da bo Rusija nad Nemčijo izvedla invazijo, oblast pa je to histerično stanje in strah izkoristila za napad na Rusijo, kateremu ljudje seveda zaradi medijske spranosti niso nasprotovali.
moj komentar
# 12.07.2017 ob 15:16
Skoraj dnevno beremo članke, ki na takšen, ali drugačen, način želijo vplivati na bralca. Prevladujejo predvsem "novice", ki v slabi lući kažejo Rusko Federacijo in vse tiste, ki niso popolnoma "nastrojeni" proti Ruski Federaciji....

Temu se reče medijsko širjenje fašistoidne paranoidne rusofobije.
Medij deluje na širjenju fašistične propagande, istočasno pa komentatorje opozarja, da naj govorijo resnico in z dokazi potrjujejo svoje trditve.
Kaj ko bi se še zafejkani novinarji in administratorji na MMC držali tega?
A bo šlo?
Mirko Tipka
# 12.07.2017 ob 15:03
A se ameri še zdaj niso sprijaznili s tem, ,da imajo takšnega predsednika, kot so ga izvolili. In sedaj "kakajo" po vsem svetu z bizarnimi informacijami in izmišljenimi zgodbicami.

Tudi meni ni bilo všeč, da smo v NATU, pa sem se moral sprijaznit s tem in moram plačevati, da se dogajajo grozote s strani vojaške organizacije, ki ne pozna etike in morale.
raknac navi
# 12.07.2017 ob 14:25
Itak da ni vedel. Una zena je tud na svojo roko maile posiljala v Jansevem imenu..
help
# 12.07.2017 ob 13:54
V npr. Makedoniji ameriški ambasador odkrito sestavlja vladne koalicije in grozi s posledicami, v kolikor do iste ne pride. Ampak OK to je business as usual.

Ampak baje je Trumpov najmlajši sin enkrat gledal rusko risanko Maša in Medved. Temu bo treba priti do dna v vsaj 15-ih člankih.
G.Bruno
# 12.07.2017 ob 13:40
Nekatere lahko farbaš ves čas.
Nekatere lahko farbaš nekaj časa.
Ne moreš pa vseh farbat ves čas.

m72
# 12.07.2017 ob 17:37
"Skratka, isti šit kot Clintonova."

Žal. Na začetku je sicer nekaj obetal, toda že v februarju je bil postavljen pred dilemo: ali popustiti lobijem ali pa oditi v večna lovišča. Tak, da je razlika med klintonco in njim le v tem, da bi ona to za denar, kramp pa rešuje problem lastnega zdravja.
help
# 12.07.2017 ob 14:13
Gesan
Še vedno ne razumeš bistva mojega prigovora proti zgoraj omenjeni propagandi. V vsaki državi poražena stranka jokca in poskuša očrniti nasprotnika. Koliko so te očrnitve resnične tu ni nič pomembno. Dejstvo je, da se poraženci v ZDA niti ne ukvarjajo z neko konstruktivno kritiko Trumpove vladavine ampak so 98% energije vložili v ta ruski fantazijski konstrukt in vso histerijo okoli tega in prav abotno je, da se slovenski nacionalni medij preko copy paste ukvarja s tem.
gesan
# 12.07.2017 ob 13:51
help
# 12.07.2017 ob 13:47
gesan
Gelj, ugibanja o tem ali je Trump"novi Hitler" prepuščam tebi in ameriškim demokratskim poražencem.
..................................
A sem kje rekel, da je sposoben kot Hitler?
Nikjer! Ker to ni res!

Res pa je, da je sposoben naredit eno veliko shranje!
Samo tega jezika vi še ne razumete! Samo v tem je štos!
Tako kot mnogi v Nemčiji niso takrat razumeli jezika, ki je jasno govoril kam jih bo spravil!

Jaz sem prepričan, da na takšnih položajih potrebujemo predvsem trezne, nehinavske...osebe, ki ne znajo skrbet samo za svojo ošabnost!

Dokazov za to najbrž ne potrebuješ?
gesan
# 12.07.2017 ob 13:33
help
# 12.07.2017 ob 13:28
.........................
V Nemčiji se tam leta 30 prejšnjega stoletja tudi marsikateri Nemec ni mogel sprijaznit z tako usodo, da mu bo vladal nekdo, ki ga bo naravnost silil v vsesplošni pogrom!

Najverjetneje je z takimi potemtakem bilo nekaj hudo narobe?!
:)

Prav škoda je, da takšni ljudje, ki te silijo v pogrom, ne nosijo glavnih posledic tega kar sprovedejo s svojim bolanim pretiranim zanosom!
Zjesenic
# 12.07.2017 ob 13:13
Ah, naš Trumpek. On nič ne ve nič ne sliši nič ne vidi. Ha, ha, ha, in sedaj se ruska propaganda trudi, da bi skozi svoje fake news kanale potisnila še "resnico", da v bistvu vse vodi Pentagon in podivjani generali in da Trumpl nima s tem nič. Butli pa nasedajo. Smešno.
ti-ne
# 12.07.2017 ob 18:00
Trump naj ne bi vedel za sinov sestanek z odvetnico

Res je. Trump ne ve nič.
Fox fake news.
GORILA
# 12.07.2017 ob 16:18
Trump naj ne bi vedel za sinov sestanek z odvetnico

...še svoje familije ne zna porihtat, bolj bo pa USA in Svet...
veza
# 12.07.2017 ob 14:47
ni maitre
# 12.07.2017 ob 14:37

@help
Še bolj abotno je to, da se svet ukvarja z grotesknim likom iz reality showa, ki ni sposoben prebrat in razumet teksta napisanega na A4 strani.


lahko res ne zna nič, a očitno zna poiskati dobre sodelavce, da si je zgradil tak imperij, kaj meniš?
Jarovit
# 12.07.2017 ob 13:47
Inkvizicija nadaljuje lov na čarovnice.
gesan
# 12.07.2017 ob 13:29
Altknight
# 12.07.2017 ob 13:15
Tole z rusi je fake njuz. Mal ste zadaj mmc. Project veritas je razkrinkal vso bedo CNNa in MSM medijev pod katerega spada tudi rtv.
........................................
Hahahaha...
Še najbolj bedna in fake oseba v vsem tem je glih sam gospod, ki sam sebe vidi nad vsemi bogovi.
gesan
# 12.07.2017 ob 13:27
G.Bruno
# 12.07.2017 ob 13:25
Baba Tečna
No.... meni se ne zdi, da je članek naperjen proti Rusiji.
Je pa žalostno, da se je tudi ta portal vrgel v nek trač, tipa Kardashianovi...

Bela hiša se je spremenila v resničnostni šov ala Kardashians. Portal ni kriv.
..............................
A je sam velečastni še kaj drugega dokazal v svojem življenju kot to, da je zelo domač v Reality Show-ih?
G.Bruno
# 12.07.2017 ob 13:22
Trump pravi, da ni vedel za sinov sestanek z odvetnico

gesan
# 12.07.2017 ob 13:53
Jarovit
# 12.07.2017 ob 13:47
Inkvizicija nadaljuje lov na čarovnice.
........................
Da si niso lova na čarovnice izmislili glih takšni, ki so sedaj največji podporniki njega?
Kazalo