Fascinantni hoteli
slice
Foto: Hišico za reševalce iz vode spremenili v luksuzni hotel
Pop-up hotel v Tel Avivu, 14. marec 2017 ob 17:09 Hišica za reševalce iz vode na obali Tel Aviva je začela sprejemati prve goste, ki so nad pop-up hotelom navdušeni.
1
Iščejo se turisti za obisk hotela z najslabšim razgledom na svetu
10
5. marec 2017 ob 09:01 V Betlehemu so odprli hotel The Walled Off , pod katerega se je podpisal umetnik Banksy. Hotel ponuja "najslabši razgled na svetu", saj je iz sob razgled na varnostni zid, ki obkroža celotno mesto.
Kaj bo ostalo od znamenitega hotela Waldorf Astoria po temeljiti prenovi?
11
2. marec 2017 ob 12:22 Najznamenitejši newyorški hotel Waldorf Astoria, v katerem so prenočili kralji, predsedniki in zvezdniki, zapira svoja vrata za dve do tri leta zaradi temeljite prenove.
Foto: Prestižni hotel v Mosulu gostil elito Sadama Huseina in Islamske države
37
7. februar 2017 ob 06:29 V bojih za osvoboditev Mosula so iraške sile zasedle največji hotel v mestu, ki je nekoč gostil veljake okoli Sadama Huseina, v času samooklicane Islamske države pa elito drugačne vrste - ...
Avstrijski smučarski imperij: elitni hotel, najvišja gondola in razgled za bogove
82
28. januar 2017 ob 06:18 Že od daleč je videti nekaj posebnega – gorski resort, zgrajen iz krajevnega lesa, kamna in stekla, stopljen z okolico, kot moderen podaljšek okoliških gozdov in vršacev, hkrati pa nadvse impresiven.
Za najboljši hotel na svetu izbrana butična Aria v Budimpešti Hotel Aria, ki stoji v madžarski prestolnici, so obiskovalci globalnega turističnega portala Tripadvisor v tradicionalni vsakoletni akciji izbrali za najboljši hotel letošnjega leta.
3
Nov londonski hotel, ki je posvečen v celoti zgolj ginu Novi londonski butični hotel na Portobello Roadu je v celoti posvečen samo eni pijači – ginu. Stoji nad institucijo The Ginstitute – destilarno, kjer je nastal eden najbolj znanih britanskih ginov.
5
V Benetkah zaplenili legendarni hotel Danieli, ker lastnik ni odplačal kredita Enega najslavnejših hotelov na svetu, beneški Danieli, priljubljen predvsem med hollywoodskimi zvezdniki in preostalo elito, so zaplenili, ker lastniku ni uspelo plačati več obrokov posojila.
20
Ljubljanska Celica med 10 najboljšimi luksuznimi hostli v Evropi Britanski Guardian je sestavil seznam 10 najboljših luksuznih mladinskih hotelov v Evropi, nanj pa uvrstil tudi ljubljanski Hostel Celica.
9
San Rocco, hotel, ki je utiral pot istrskemu butičnemu turizmu Oljke na vrtu pred hotelom San Rocco v samem središču prikupno razsute Brtonigle, le streljaj od slovenske meje, se v teh dneh šibijo pod težo polnih oliv.
7
Kozjansko - ogromen, a neizkoriščen turistični potencial z venci hmelja ozaljšanim točilnim pultom pod lovskimi trofejami, zaradi katerih so nekateri bolj rahločutni točilni del Škaluca označili za "sobo smrti".
28
Švicarski hotel z eno posteljo, kjer so edini strop zvezde V osrčju švicarskih Alp, na 1800 metrih, stoji prav poseben hotel brez sten ali strehe, postelja pa je postavljena sredi gorskih pašnikov ob vznožju vršacev.
37
Piranska Benečanka odprla vrata lično prenovljene notranjosti Po vseh zapletih, zastojih in razpravah okrog tega, kakšne barve naj bo piranska beneška hiša, so se obiskovalci lahko prepričali, kako je podjetje Etigraf, ki je najemnik stavbe, prenovilo in ...
34
Alhambra na Lošinju: Najbolj luksuzni hotel severnega Jadrana 100 milijonov evrov vložka v hotelsko infrastrukturo v zadnjih petih letih in še 250 milijonov v naslednjih štirih letih. To je bilanca Lošinja, ki ta kvarnerski otok naglo spreminja v luksuzni kraj.
43
Video: Prestižni hotel Aleksander v Rogaški Slatini spet odprt Hotel Aleksander, prestižen hotel s petimi zvezdicami v Rogaški Slatini, je bil zaradi stečaja pol leta zaprt, zdaj pa je spet odprl svoja vrata.
4

Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo