Fascinantni hoteli
slice
St. Daniel: Prvi hotel pri nas, kjer je vse ekološko – od gradnje do vinske karte
Prispevek h kraškemu butičnemu turizmu, 11. maj 2017 ob 07:16 Do St. Daniela v Hruševici, le streljaj od Štanjela, vodi ozka podeželska cesta, obdana z vinogradi in travniki.
47
Kulinarični biser sredi turistično obleganega Amalfija
24
9. maj 2017 ob 06:23 Da prispete do Don Alfonsa, je treba premagati kar nekaj ostrih, ozkih ovinkov po Amalfijski obali. Razgledi so osupljivi - in ne najbolj blagodejni za tiste z vrtoglavico.
Batagelj bo po Postojnski jami skrbel še za Planinko, cena prenočitve: do 500 evrov
32
7. maj 2017 ob 12:04 Hotel Planinka na Jezerskem ima novega lastnika. Kupila ga je družba direktorja Postojnske jame Marjana Batagelja, ki ga želi preurediti v butični hotel.
Štajerska prestolnica bogatejša za luksuzni hotel, ki oživlja stari Maribor
23
13. april 2017 ob 06:17 Maribor je bogatejši za novo vrhunsko gostilno in hotel.
Foto: Soba brez razgleda - drugo življenje odsluženih švicarskih bunkerjev
4
4. april 2017 ob 16:38 Za slabih 400 evrov na noč bi gostje švicarskega hotela verjetno pričakovali najmanj pogled na Alpe ali kako ledeniško jezero - a tisti, ki prenočujejo v hotelu La Claustra, dobijo sobo brez razgleda.
Foto: Hišico za reševalce iz vode spremenili v luksuzni hotel Hišica za reševalce iz vode na obali Tel Aviva je začela sprejemati prve goste, ki so nad pop-up hotelom navdušeni.
2
Iščejo se turisti za obisk hotela z najslabšim razgledom na svetu V Betlehemu so odprli hotel The Walled Off , pod katerega se je podpisal umetnik Banksy. Hotel ponuja "najslabši razgled na svetu", saj je iz sob razgled na varnostni zid, ki obkroža celotno mesto.
10
Kaj bo ostalo od znamenitega hotela Waldorf Astoria po temeljiti prenovi? Najznamenitejši newyorški hotel Waldorf Astoria, v katerem so prenočili kralji, predsedniki in zvezdniki, zapira svoja vrata za dve do tri leta zaradi temeljite prenove.
11
Foto: Prestižni hotel v Mosulu gostil elito Sadama Huseina in Islamske države V bojih za osvoboditev Mosula so iraške sile zasedle največji hotel v mestu, ki je nekoč gostil veljake okoli Sadama Huseina, v času samooklicane Islamske države pa elito drugačne vrste - ...
37
Avstrijski smučarski imperij: elitni hotel, najvišja gondola in razgled za bogove Že od daleč je videti nekaj posebnega – gorski resort, zgrajen iz krajevnega lesa, kamna in stekla, stopljen z okolico, kot moderen podaljšek okoliških gozdov in vršacev, hkrati pa nadvse impresiven.
82
Za najboljši hotel na svetu izbrana butična Aria v Budimpešti Hotel Aria, ki stoji v madžarski prestolnici, so obiskovalci globalnega turističnega portala Tripadvisor v tradicionalni vsakoletni akciji izbrali za najboljši hotel letošnjega leta.
3
Nov londonski hotel, ki je posvečen v celoti zgolj ginu Novi londonski butični hotel na Portobello Roadu je v celoti posvečen samo eni pijači – ginu. Stoji nad institucijo The Ginstitute – destilarno, kjer je nastal eden najbolj znanih britanskih ginov.
5
V Benetkah zaplenili legendarni hotel Danieli, ker lastnik ni odplačal kredita Enega najslavnejših hotelov na svetu, beneški Danieli, priljubljen predvsem med hollywoodskimi zvezdniki in preostalo elito, so zaplenili, ker lastniku ni uspelo plačati več obrokov posojila.
20
Ljubljanska Celica med 10 najboljšimi luksuznimi hostli v Evropi Britanski Guardian je sestavil seznam 10 najboljših luksuznih mladinskih hotelov v Evropi, nanj pa uvrstil tudi ljubljanski Hostel Celica.
9
San Rocco, hotel, ki je utiral pot istrskemu butičnemu turizmu Oljke na vrtu pred hotelom San Rocco v samem središču prikupno razsute Brtonigle, le streljaj od slovenske meje, se v teh dneh šibijo pod težo polnih oliv.
7

Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo