Fascinantni hoteli
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.3 od 6 glasov Ocenite to novico!
Wilmin bungalov je med manjšimi. Foto: Uradna stran letovišča

Dodaj v

Bi spali v glavi Freda Kremenčka?

Tajsko letovišče v slogu najljubše kamenodobne družine
19. december 2011 ob 13:11
Bangkok - MMC RTV SLO

Letovišče sredi očarljive tajske province Ratčaburi ponuja popotnikom priložnost, da prespijo v bungalovih, oblikovanih po likih iz animirane serije Kremenčkovi.

Letovišče Suan Peung leži okoli dve in pol ure vožnje jugozahodno od Bangkoka in je oblikovano po prazgodovinskem risanem mestecu Bedrock, domu Kremenčkovih.

Gostje so nastanjeni v stavbah, oblikovanih kot Fred, Wilma, Barney, Betty in Dino. Tu so tudi "kamnita hiša", skalnata hiša in nekaj manjših koč, zgrajenih iz tika. Letovišče premore celo restavracijo Bamm Bamm, a žal na jedilniku ni nobenih hamburgerjev iz brontozavra, samo tajske jedi in pijače.

Dinov dvorec
Cene se začenjajo pri 3.500 bahtih (84 evrov) na noč za kamnito hiško, noč v Bettyjini hiški vas bo stala 5.000 bahtov (122 evrov), nastanitev v Fredu pa 6.500 bahtov (158 evrov). Največji bungalov - za šest oseb - je Dinov, za katerega boste odšteli 12.000 bahtov (293 evrov) na noč.

A čeprav je kraj obkrožen s čudovitim hribovjem Ratčaburi, to ni kraj, kamor bi se zatekli v iskanju miru in tišine, poroča CNN. Letovišče je namreč postalo prava lokalna turistična atrakcija, ki so jo takoj po odprtju preplavile trume nasmejanih Tajcev, ki pozirajo pred 'odštekanimi' vilami.

K. S.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo