• Novice

  V Avstraliji "nezaslišane" ture po poteh serijskega morilca
  Avstralska turistična agencija se je znašla na udaru kritik zaradi svojih tur po gozdu v New South Walesu, kjer je zloglasni avstralski serijski morilec Ivan Milat zakopaval svoje žrtve.

  Glej ga, Sloven'c!

  Darja s filipinskega rajskega otoka, kjer delovnik začneš na plaži
  Darja Hribar je vedno oboževala potovanja in odkrivanje eksotičnih delčkov sveta, po vsakem potovanju pa si je želela ostati nekje "na toplem" še dlje.

  Navade po svetu

  Prvi kanabis ranč v ZDA: Spočijte si, uživajte v naravi in - zvijte kakšnega
  V Koloradu se je odprl prvi elitni ranč, kjer lahko uživate v idilični naravi, dobri hrani, sproščujoči jogi in prvovrstni marihuani. CannaCamp je prvo letovišče z dovoljenim kajenjem kanabisa v ZDA.

  Severna Amerika

  10 let po orkanu Katrina New Orleans ostaja srce ameriškega juga
  Avgusta bo minilo deset let, odkar je uničujoči orkan Katrina prizadel jug ZDA in samo v zvezni državi Louisiani vzel 1.577 življenj.

  Fascinantni hoteli

  Pozabite Las Vegas, največji hotel na svetu bo v Meki
  V savdskem romarskem središču Meka gradijo največji hotel na svetu, ki se bo ponašal s kar 10.000 sobami za vernike, pristajališči za helikopterje in 70 restavracijami.

  Novice

  Egipt bo gradil čudo starega sveta - aleksandrijski svetilnik
  Aleksandrijski svetilnik, eno od sedmih čudes starega sveta, bodo ponovno zgradili na njegovi izvirni lokaciji, je sporočil egiptovski svet za antične umetnine.

  Vagabund

  Lepi zapuščeni kraji: Bangkoška stolpnica duhov, nesojeni simbol tajskega razcveta
  Ko so leta 1990 v Bangkoku začeli graditi stolpnico Sathorn Unique, je bilo tajsko gospodarstvo v razcvetu, 49-nadstropna stolpnica z modernimi pisarnami in luksuznimi stanovanji pa naj bi utelešala ...

  Azija

  Armenija si po obisku Kardashiank obeta turistični zagon
  Armenija je s pravkar končanim obiskom sester Kardashian doživela medijsko pozornost, o kateri številne države, ki počasi gradijo turizem, lahko samo sanjajo - šest dni je bila Armenija vroča tema ...
 • Kazalo