Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Ture avanture

Ture avanture

V Žalcu od aprila prodali več kot 28.000 vrčkov piva
Na žalski fontani piva jim je od 1. aprila, ko so zakorakali v drugo sezono, uspelo prodati že več kot 28.000 vrčkov piva. Lani so od septembra do novembra prodali 36.136 vrčkov.
21

Ture avanture

Nad obalnimi pečinami v Izoli odprli nov hotel s štirimi zvezdicami
Sredi prejšnjega tedna so na Belvederju nad Izolo tudi uradno odprli nov hotel, ki so ga zaradi edinstvene lokacije nad obalnimi klifi poimenovali Hotel Cliff.
12

Ture avanture

Slavna tokijska ribja tržnica Cukidži bo dobila nov začasni dom
Slavna ribja tržnica Cukidži v Tokiu, ki velja za najstarejšo, največjo in najbolj obiskano tovrstno tržnico na svetu, bo naslednjih pet let gostovala na drugi lokaciji.
4

Ture avanture

"Vrata v Pomurje" - paviljon Expano ob Soboškem jezeru
Slovenski paviljon, ki je na predlanski svetovni razstavi Expo v Milanu predstavljal našo državo, bo prihodnje leto stal ob Soboškem jezeru v Murski Soboti.
4

Ture avanture

Sašo Papp od radijca do vinskega promotorja
Čeprav je vinskih festivalov in sejmov pri nas že toliko, da se zdi, da včasih vinarji več vina stočijo, kot ga prodajo, pa se nam konec tedna obeta še eden.
10

Ture avanture

Video: Bovec bogatejši za nov adrenalinski park
V Bovcu so odprli nov pustolovski park, ki je na območju vhodne postaje krožne kabinske žičnice na Kanin, gre pa za zanimivo in dodatno turistično ponudbo tamkajšnje športne agencije.
1

Ture avanture

Video: Prepotoval 157 držav sveta in bil najtopleje sprejet tam, kjer so najbolj revni
Avstralskega popotnika Aidana je po tem, ko je obiskal kar 157 držav, pot zanesla v Slovenijo. Pravi, da imamo na Zahodu o mnogih državah in njihovih ljudeh zelo izkrivljeno podobo.
17

Ture avanture

Hotel Intercontinental na Bavarskem dvoru bo svoja vrata odprl avgusta
Prestižni hotel v središču Ljubljane, 83 metrov visoka stolpnica, ki jo je pred dvema letoma začela graditi srbska družba Delta, bo prve goste sprejel že 15. avgusta.
20
Kazalo