Prevozna sredstva
slice
Video: Na japonske tire zapeljal vlak, ki kipi od razkošja
Vozovnice razprodane že za skoraj leto vnaprej, 5. maj 2017 ob 14:14 Na Japonskem so predstavili verjetno najrazkošnejši potniški vlak na svetu, ki s svojo opremo in ponudbo bolj spominja na butični hotel kot prevozno sredstvo.
11
V hudi turbulenci na poletu iz Moskve v Bangkok ranjenih 27 ljudi
29
1. maj 2017 ob 17:37 V izjemno močni turbulenci se je na Aeroflotovem poletu iz Moskve v Bangkok 27 potnikov - 24 Rusov in trije Tajci - poškodovalo. Letalo ruske družbe je namreč 40 minut pred pristankom naletelo na t.
Albatros v Koper pripeljal 800 turistov, do konca leta jih pride 80 tisoč
14
1. maj 2017 ob 10:28 V Koper je v nedeljo priplula čezoceanska potniška ladja Albatros, ki sprejme 800 potnikov in ima 340 članov posadke.
Osramočeni United Airlines spreminja politiko - 10.000 dolarjev, če se odrečete sedežu
29
27. april 2017 ob 10:39 Po polomiji United Airlinesa, ki si je na začetku meseca naredil precej slabo reklamo, ko so zaradi prenatrpanega letala z enega od sedežev nasilno odstranili potnika s plačano vozovnico, ta ...
Kaj se je med poletom čez Atlantik zgodilo orjaškemu kuncu?
12
26. april 2017 ob 13:39 Letalska družba United Airlines se je po incidentu, ko so potnika vrgli z letala, da bi naredili prostor za uslužbenca, znašla pred novo piarovsko moro - na poletu omenjene družbe je namreč poginil ...
Najbolj do okolja prijazen javni promet ima Oslo Oslo je na dobri poti, da postane prva prestolnica na svetu, v kateri javni promet ne bo onesnaževal zraka.
4
Po novem Fraport Slovenija in ne več Aerodrom Ljubljana Aerodrom Ljubljana se je preimenoval v Fraport Slovenija, napovedali so tudi 16-milijonsko naložbo v širitev potniškega terminala.
23
Kako dobro zaslužiti, če se odpoveste sedežu na polnem letalu Da te kot potnika zaradi prenatrpanega leta vržejo z letala, zna biti za marsikoga prava mora. A ne za vse. Nekateri položaj obrnejo v svojo korist in iz tega naredijo dober posel.
11
Potnika na silo odvlekli z letala in na njegov sedež posadili uslužbenca Po svetu se širi ogorčenje zaradi nedeljskega dogodka na letalu ameriške družbe United Airlines, ko so zaradi prenatrpanega letala s pomočjo policije na silo odvlekli nič hudega slutečega potnika, ...
65
Airbus na krov velikana A380 stisnil še 80 dodatnih potniških sedežev Evropski letalski proizvajalec Airbus skuša največje potniško letalo na svetu A380 narediti privlačnejše za letalske družbe, saj zanimanje za naročila upada. Bo prostora za več potnikov pomagalo?
18
V Italiji prepovedali Uber Italijansko sodišče je prepovedalo obratovanje Uberja v državi, saj naj bi ta ponudnik prevozov prek mobilne aplikacije predstavljal nepošteno konkurenco tradicionalnim taksijem.
83
Na ljubljansko letališče priletel še en nizkocenovnik: Transavia Na ljubljansko letališče je iz Amsterdama prispelo prvo letalo nizozemskega nizkocenovnega prevoznika Transavia, ki tako še dodatno povezuje obe mesti.
19
Ukinjen osemminutni polet med Nemčijo in Švico Najkrajša mednarodna letalska povezava, gre za osemminutni polet med Nemčijo in Švico čez Bodensko jezero, je ukinjena.
7
Veljati začela prepoved prenosnikov na poletih v ZDA in Veliko Britanijo Štiri dni po tem, ko so ZDA in za njimi še Velika Britanija uvedle prepoved elektronskih naprav v ročni prtljagi na poletih v ZDA in na Otok iz več držav Bližnjega vzhoda in severne Afrike, je ta ...
18
Med najdaljšim poletom na svetu letalo v zraku 14.535 kilometrov V Aucklandu je prvič pristalo letalo, ki je s poletom iz Dohe vzpostavilo najdaljšo komercialno letalsko povezavo na svetu.
25

Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo