Prevozna sredstva
slice
Veliko zanimanje za Adrijine nizkocenovne polete iz Maribora do Londona
Poleti iz Maribora vsaj do konca septembra, 19. april 2015 ob 12:48 Odločitev nacionalnega letalskega prevoznika Adrie Airways, da ponudi polete iz Maribora do Londona po dostopnejših cenah, se je izkazala za zadetek v polno.
45
Ryanair prepovedal alkohol na poletih do "žurerske" Ibize
22
12. april 2015 ob 06:41 Potniki, ki letijo z letalsko družbo Ryanair iz Škotske na Ibizo, po novem ne bodo več smeli na krov letala jemati alkohola, saj je irski nizkocenovni prevoznik po vrsti pijanskih incidentov ...
Ljubljana poleti povezana z več destinacijami – več kot 160 poletov na teden
31
29. marec 2015 ob 09:36 Ne le mariborsko, tudi ljubljansko letališče vstopa v poletje z okrepljenim voznim redom – do 24. oktobra, dokler velja poletni vozni red, bodo potniki lahko izbirali med več kot 160 rednimi poleti ...
Od junija iz Maribora v London z Adrio, in to po dostopnih cenah
24
19. marec 2015 ob 14:12 Prenovljeno mariborsko letališče bo po daljšem času poleti dobilo prvo redno linijo.
Adria Airways se vrača v Maribor! Poleteli naj bi tudi do Londona.
25
17. marec 2015 ob 20:14 Adria Airways se po petnajstih letih vrača na Letališče Edvarda Rusjana, neuradno naj bi nacionalni prevoznik letel v kar tri različne kraje, med drugim tudi v London.
Načrti Ryanaira: 15 evrov za polet iz Evrope v ZDA Uprava največjega nizkocenovnega letalskega prevoznika v Evropi Ryanaira je obudila načrte o vzpostavitvi linij med Evropo in Združenimi državami Amerike.
50
Od Tunizije do Turčije z barko, vesli, kompasom in hrano - vse drugo je luksuz " Že tri leta so minila, odkar sem nazadnje veslal, in odprava, na kateri sem zdaj, Preveslati J Mediteran , je prišla kar nenadoma. S kolegom, Avstralcem Huwom Kingstonom, skušava preveslati 2100 ...
10
S Floride na Kubo z ladjo: podjetni Američani nestrpno čakajo dovoljenje Po otoplitvi odnosov med ZDA in Kubo podjetni posamezniki že iščejo svojo poslovno priložnost. Eden izmed njih predlaga vzpostavitev redne trajektne linije med Havano in Florido.
37
Katere letalske družbe so najvarnejše? Za letalstvo specializirana spletna stran AirlineRatings.com je objavila svojo vsakoletno lestvico desetih najvarnejših letalskih družb.
15
Foto: Kubanski retro vozni park, izginjajoči simbol otoka Z zgodovinsko otoplitvijo odnosov med ZDA in Kubo se številni sprašujejo, kaj se bo zgodilo s starodobniki, ki so postali nekakšen simbol tega komunističnega otoka, zbiratelji po vsem svetu pa so ...
34
Silvestrski vlak bo povezal Ljubljano in Maribor Zaradi izjemno velikega zanimanja za praznične prevoze z vlakom so na Slovenskih železnicah pripravili posebna nočna vlaka med Ljubljano in Mariborom.
5
Adria Airways in Air India še odločneje stopata po skupni poti Slovenska in indijska letalska družba, Adria Airways in Air India, bosta začeli 15. januarja leteti pod skupno oznako, s čimer bosta oba prevoznika postala prepoznavnejša, so prepričani v družbah.
16
Povprečna zamuda potniških vlakov letos 30 odstotkov večja kot lani Povprečna zamuda potniških vlakov je bila letos 4,8 minute na 100 vlakovnih kilometrov in v povprečju za približno 30 odstotkov večja od lanske.
14
Rekordno leto za evropski letalski promet Podatki o evropskem letalskem potniškem prometu kažejo, da je bilo leto 2013 rekordno, saj je z letali potovalo kar 842 milijonov potnikov, kar je 1,7 odstotka oseb več kot leta 2012.
8
V Portorož končno priletelo prvo letalo iz Neaplja - in na njem prvi turisti S prvimi gosti iz Neaplja, ki so dopoldne pristali na portoroškem letališču, je vendarle zaživela prva redna čarterska povezava med Portorožem, Rimom in Salernom.
21

Videonovice
Anketa: 7. marec 2015 ob 13:47

Kam se najraje odpravite na pomladni oddih?

Na potep v katero izmed evropskih mest.
Na katero drugo celino.
V bližnje terme.
Nikamor. Za to ni ne časa ne denarja.
Arhiv
Kazalo