S kolesom
slice
Kmalu spet s kolesom od Kopra do Milj
Kolesarsko pot so zaprli zaradi gradnje izvlečnega tira, 6. julij 2017 ob 13:47 Del kolesarske poti Porečanka-Parenzana, ki je na območju Dekanov zdaj zaprt zaradi gradnje izvlečnega tira, bodo v kratkem spet odprli.
8
Vozi me vlak v daljave ... do Prevalj, nato pa s kolesom naprej
1
24. junij 2017 ob 20:24 Odkrivanje Slovenije s kolesom postaja vse bolj vabljivo za popotnike, ugotavljajo na Slovenskih železnicah (SŽ), ki so zato vlake opremile z dodatnimi prostori za prevoz koles.
Video: V 24 urah namerava prekolesariti 335 km slovenske diagonale
25
6. junij 2017 ob 21:23 Mariborčan Simon Eržen, ki je prekolesaril že dobršen del sveta, se pripravlja na nov podvig. V 24 urah bo prekolesaril Slovenijo od Goričkega do Portoroža.
Odprta novooznačena kolesarska povezava Rateče-Ljubljana
24
5. oktober 2016 ob 18:44 S kolesarjenjem od Trbojskega jezera do Stanežič je infrastrukturni minister Peter Gašperšič skupaj s sodelavci, župani občin Medvode, Kranjska Gora, Vodice in Šenčur, podžupanom Bleda ter ...
Ljubljana prijaznejša do kolesarjev, a še vedno ne brez črnih točk
69
1. oktober 2016 ob 06:07 Vse več ljudi prisega na kolo, saj je pogosto najhitrejši in najpriročnejši način gibanja po mestu. Tega se zavedajo tudi v glavnem mestu Slovenije.
V Uzbekistan in Tadžikistan, preden ju odkrijejo trume turistov! Rekreativni kolesar Marko Mohorčič, ki se je vrnil s potovanja s kolesom po Uzbekistanu in Tadžikistanu, je nad neodkritima državama v osrednji Aziji navdušen, popotnikom pa svetuje, naj se v oba ...
31
Ekstremna kolesarska preizkušnja v Nepalu Ekstremna kolesarska preizkušnja v Nepalu je po devetih dneh in 400 prevoženih kilometrih prinesla zmagovalca - Nepalec Ajaj Pandit Diksit.
4
Foto: Kolesarska dogodivščina po Škotski Če bi radi dogodivščino, ki vas ne bo pustila ravnodušnega, se podajte za 35 dni na kolesarsko potovanje. Z 18 kilogramov težkim kolesom in 30 kilogramov opreme. Velika preizkušnja za telo in um.
12
Passo di Nace - škofjeloška različica dolomitskih kolesarskih klancev Niti ni med najbolj znanimi niti med najtežjimi kolesarskimi vzponi pri nas, morda niti ne na Gorenjskem, kot je recimo njegov sosed Jošt, a če škofjeloškim kolesarjem omenite Naceta, bodo takoj ...
13
Kolesarska tura, dolga 962 km, od izvira do izliva Save Skupina sedmih kolesarjev iz vseh štirih držav, po katerih teče Sava, bo prekolesarila celotno pot Save. Na poti se jim bodo pridružili tudi mimoidoči.
9
Razcvet kolesarskega turizma v Kranjski Gori: kolesarjev trikrat več kot smučarjev Kranjska Gora postaja vse bolj priljubljena destinacija za kolesarski turizem, ki je prav tako kot pohodništvo v velikem razmahu.
21
Ravnina pa silna strmina in še makadam povrhu Slabih 50 kilometrov dolga tura, katere osrednji del je vzpon na Janče, je precej razgibana.
17
Na klancu Ljubljanska kolesarska scena se je v zadnjih letih močno okrepila.
S kolesom med oljke in kamen Jesenski izlet na najvišji otok Jadrana je primeren za vse vrste kolesarjev. Med nasadi oljk in kamnitimi gomilami, ki so jih stoletja gradili pastirji, so možnosti za raziskovanje neskončne.
9

Izbor
Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo