Foto:
Foto:

EPeKa, Klub mariborskih študentov in Tomo Križnar vabijo na dobrodelno striženje, ki se bo odvijalo med 18. in 30. junijem 2012. V tem terminu se boste lahko ostrigli ali uredili pričesko pri profesionalnih frizerskih mojstrih na treh lokacijah v Sloveniji, kjer deluje Frizerski atelje EPeKa.
Frizerski ateljeji:
EPeKa Maribor, Pekrska cesta 6, Maribor
EPeKa Koroška, Kotlje 3 a, Kotlje
EPeKa Ajdovščina, Župančičeva ulica 8, Ajdovščina

EPeKa bo od 18. do 30. junija 2012 ponovno izvajala projekt Dobrodelnega striženja za Darfur II. V tem terminu se boste lahko ostrigli ali uredili pričesko pri profesionalnih frizerskih mojstrih na treh lokacijah v Sloveniji, kjer deluje Frizerski atelje EPeKa.
V letošnjem letu smo akcijo razširili poleg Maribora še na Kotlje in Ajdovščino. Pri frizerjih Tadej Kaube, Inga Ferfolja, Blaž Jelenko in Erik Ličen boste lahko izkoristili vse frizerske storitve, ki jih naši mojstri ponujajo. Plačilo za storitve pa bo ponovno namenjeno humanitarni organizaciji H.O.P.E. za nakup miniaturnih kamer s katerimi se beleži iztrebljanje ljudi v Nubskih gorah, modremu Nilu, Abjeju in Darfurju. S tem upamo da bodo ustrezne institucije kot so OZN odreagirale in ustavile morijo. Prosimo, da se aktivirajte po svojih močeh tudi Vi.

Predstavitev TOMO KRIŽNAR: Sveže informacije iz Sudana in projekcija filma »Oči in ušesa Boga – videonadzor Sudana« Toma Križnarja in Maje Weiss.
1. julij 2012 ob 18. Uri v Klubu KMŠ Maribor, Pristaniška ulica 2

Dne 1. julija 2012. ob 18. uri bomo v Klubu KMŠ Maribor, na KMŠ odru Festivala Lent, gostili Tomo Križnarja, ki nam bo postregel z najnovejšimi informacijami v zvezi s stanjem v Sudanu. Pokazal nam bo tudi sveže najnovejše fotografije in posnetke s terena.
Po predavanju bodo frizerji ateljeja EPeKa in donatorji predali vsa zbrana finančna sredstva humanitarni organizaciji H.O.P.E..
Po predaji bo sledil ogled filma Oči in ušesa Boga - videonadzor Sudana ter pogovor s Tomom Križnarjem.
Naročanje v frizerskih salonih je možno na telefonskih številkah:
EPeKa Maribor, Pekrska cesta 6, Frizerski salon Inga, Inga Ferfolja 041 865 700 in Frizerski atelje Vojlavejla Tadej Kaube 070 828 827, EPeKa Kotlje, Kotlje 3a, Studio San3, Blaž Jelenko 051 731 272, EPeKa Ajdovščina, Župančičeva ulica 8, Frizerski salon Erik, Erik Ličen 031 853 569..
http://www.epeka.si/
http://www.klub-kms.si/
http://www.tomokriznar.com/tomokriznar.h
tml
http://www.slotraveler.com/hope
Organizacija in produkcija: Znanstveno raziskovalno združenje za umetnost, kulturno izobraževalne programe in tehnologije EPeKa
Vljudno vabljene in vabljeni!
Novico je napisal uporabnik epeka.