Aktualno
link
Na podelitvi nagrad v Cannesu se je izkazalo, da sta Joaquin Phoenix in Rooney Mara, filmska Jezus in Marija Magdalena, v resnici že nekaj časa nerazdružljiva.
Več zabavnih novic
Iz sveta znanih
link
Zvezdnica serije Brez sramu skočila v zakonski jarem
3
29. maj 2017 ob 08:39 Prejemnica nagrade filmskih kritikov za mlado igralko leta 2005 in zvezdnica serije Brez sramu Emmy Rossum je dahnila usodni "da" ustvarjalcu serije Mr. Robot Samu Esmailu.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
Foto: Butični bistro Biro na Gornjem trgu - "sproščena mešanica" za vsakogar
15
28. maj 2017 ob 09:49 Vse bolj pisana druščina lokalov v še nedolgo tega zaspanem delu stare Ljubljane je dobila novega soseda: Biro, bistro z minimalistično, a začinjeno notranjostjo in preprostim, a premišljenim ...
Več novic ...
Zanimivosti
link
Dež denarja na nemški avtocesti, motorist izgubil 9000 evrov
5
29. maj 2017 ob 16:42 Nemška policija je podala poročilo o nenavadnem dogodku, ki je ta konec tedna za nekaj časa zaprl avtocestni odsek na Bavarskem. Zasula ga je namreč ploha denarja.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Toyotina šola vožnje za otroke
30. maj 2017 ob 07:16 Avtomobili ne privlačijo le odraslih, temveč zelo zanimajo tudi otroke, ki bi radi izvedeli, kako deluje stroj, ki ga upravljajo starši.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Foto in video: Kamnik v znamenju otroškega festivala
27. maj 2017 ob 16:41 V Kamniku se končuje že osmi Veronikin festival, ki se je v preteklih letih razvil v največji otroški festival v kamniški občini.
Več novic ...
Glasba
link
Poostrena varnost na koncertu Green Day v Stožicah
29
29. maj 2017 ob 12:50 Organizatorji koncerta skupin Green Day in Rancid poudarjajo, da bo za varnost na koncertu "maksimalno poskrbljeno". Zato prosijo obiskovalce, da upoštevajo njihova navodila.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Kumarična omaka z jogurtom
29. maj 2017 ob 12:57 Sestavine: 50 dag kumar, 4 dl jogurta, nekaj vejic kopra (ali žlička suhega kopra), strok česna, žlica olja, pol žličke gorčičnih semen, pol žličke kumine, sol, poper.
Več novic ...
Šala dneva
POKLIC
Dva sošolca se pogovarjata, pa reče eden:
  • Moj očka je policist. Kaj pa dela tvoj?
  • Kar mu mamica ukaže.

POMOTA
Odvetnik je brzojavil svoji stranki:
  • Pravica je zmagala! Odgovor se je glasil:
  • Takoj pritožba!
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Katerega hišnega ljubljenčka imate doma?

Psa.
Mačko.
Ptiča.
Hrčka.
Zajca.
Katero drugo.
Imam jih več.
Nobenega.
Arhiv
Video dneva
Tudi Liam Payne s samostojno glasbo

Kot zadnji izmed nekdanjih članov fantovske skupine, je tudi Liam Payne predstavil prvo samostojno skladbo Strip That Down, ki nakazuje, da se bo tudi on usmeril stran od zvrsti, ki je bila značilna za One Direction.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo