Zabava - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zabava - Arhiv
Serena Williams si je želela biti bolj podobna sestri Venus Teniška legenda Serena Williams je v iskrenem intervjuju za posebno izdajo revije GQ spregovorila o svoji slabi samopodobi v preteklosti, ko se je neprestano primerjala s svojo sestro Venus Williams.
Foto: Fatboy Slim priredil glasbeni "šov brez primere" "Hočemo več, hočemo več, hočemo več!" je vzklikala nekajtisočglava množica na Gospodarskem razstavišču, ko je Norman Cook, večini bolje znan po umetniškem imenu Fatboy Slim, bos odhajal z odra.
Eva Longoria, režiserka: računovodkinje proti goljufivim kolegom Eva Longoria manj kot pol leta po rojstvu sina Santiaga ni več na porodniškem dopustu: prvič bo sedla v režiserski stolček in se podpisala pod svoj prvi celovečerec.
Pojoči in plešoči Butalci: večno aktualna zgodba o neskončnosti človeške neumnosti Prek razmisleka, da je dobrodošlo, če se gledalec lahko z zgodbo poistoveti že pred ogledom – govorimo torej o poznani tematiki – sva [z mentorjem Markom Naberšnikom] prišla na idejo, da bi bile ...
Foto: Potovanje skozi domače glasbeno ustvarjanje s Perpetuum Jazzile Vokalni orkester Perpetuum Jazzile se je v soboto vrnil na največji slovenski glasbeni oder in pred domače občinstvo, kjer so se pred Areno Stožice predstavili s koncertom Le slovensko.
Cesta na Ljubelj privlačna za voznike Ljubelj se je že od nekdaj uvrščal med najpomembnejše gorske prelaze.
Mišek Miki, najslavnejši Disneyjev lik in hkrati simbol pogoltnosti korporacije Mišek Miki velja za dobrega in poštenega ter potrpežljivega junaka, čeprav je mogoče, predvsem prek videoiger, spoznavati tudi njegovo bolj nagajivo in trmasto plat.
Jessie J: Kljub diagnozi neplodnosti bom nekoč mama Jessie J, ki je v še svežem razmerju z igralskim zvezdnikom Channingom Tatumom, tudi po slabi napovedi ginekologov ni obupala nad lastno družino: "Nekega dne bom mama," je zapisala v čustveni objavi ...
Stroški Melanie Trump razburjajo Američane: 174 tisoč dolarjev za 12 ur v Torontu Ameriške davkoplačevalce je razburila vest, da je njihova prva dama Melania Trump ob lanskem obisku Toronta državni proračun zmanjšala za 174 tisoč dolarjev (152 tisoč evrov).
V zapuščenem kamnolomu zrasel luksuzni podzemni hotel Po skoraj desetih letih gradnje je Šanghaj dobil nov luksuzni hotel, ki se v nasprotju s številnimi drugimi zgradbami v mestu ne dviga visoko v nebo, temveč spušča pod površje.
Otroci v boj proti podnebnim spremembam: na ledeniku postavili ogromno razglednico Na švicarskem ledeniku so iz 125 tisoč otroških risb sestavili največjo razglednico na svetu, katere namen je ozaveščanje o podnebnih spremembah.
Foto: Mladi plesalci brezdomce oblekli v bunde in plašče "Okoli 20 brezdomcev smo že opremili z zimskimi oblačili, saj so si kar sami izbrali stvari, ki jih potrebujejo," so nadvse zadovoljni z odzivom Obleci ulico, osreči kralja pobudniki dobrodelne ...
Trump: "Smo država z največ sposobnosti, strasti in nadarjenosti na Zemlji" Ameriški predsednik Donald Trump je podelil svojih prvih sedem najvišjih državnih priznanj, medalj svobode. Med prejemniki je bil tudi že umrli kralj rokenrola Elvis Presley.
Foto: Ena, dva, tri ... Dobrodelni tek po 479 stopnicah Kristalne palače Po vzoru New Yorka, Chicaga, Dunaja, Singapurja in drugih mest tudi Ljubljana pozna tek po stopnicah na prepoznavne stavbe.
Stormzy prvi grimeizvajalec na čelu festivala Glastonbury Prireditelji priljubljenega britanskega Glastonburyja so naznanili, da bo kot prvi grimeizvajalec v zgodovini glasbenega festivala na glavnem odru nastopil Stormzy.
Jeff Rohrer - prvi igralec Lige NFL, ki se bo poročil z moškim Jeff Rohrer te dni polni stolpce rumenih medijev, saj je v sredo dejal, da je gej, zdaj pa bo postal tudi prvi igralec ameriškega nogometa, ki se bo poročil s partnerjem.
Ne potrebujemo šestih voznih pasov, da bi v službo prispeli prej Voznike, ki se vsakodnevno iz Dolenjske in Štajerske zjutraj vozijo v službo v Ljubljano in popoldne nazaj, smo pozvali, da sodelujejo v velikem eksperimentu.
21. slovenski festival vin: hram kulture napolnili vinski hlapi V Cankarjevem domu, hramu slovenske kulture, je v teh dneh zadišalo tako kot v običajnih vinskih hramih – preddverje in veliko sprejemno dvorano je namreč zasedlo več kot 150 vinarjev, pri katerih ...
Virtualna ljubezenska zgodba: Japonec v zvezi s hologramom Ko se Japonec Akihiko Kondo vsak dan vrne iz službe, ga v stanovanju v predmestju Tokia pričaka ljubezen njegovega življenja, ki zažari v trenutku, ko ugleda njegov obraz.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo