Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Ne potrebujemo šestih voznih pasov, da bi v službo prispeli prej Voznike, ki se vsakodnevno iz Dolenjske in Štajerske zjutraj vozijo v službo v Ljubljano in popoldne nazaj, smo pozvali, da sodelujejo v velikem eksperimentu.
Rojena je tudi nova limuzinska corolla Po predstavitvi kombilimuzinske in privlačne karavanske različice nove corolle je Toyota na Kitajskem razkrila še limuzinsko izvedbo tega modela. Na voljo bo skoraj po vsem svetu.
Avtomobilnost 127: Z ekipnim duhom do krajšega potovalnega časa V 127. Avtomobilnosti smo dokazali, da ekipni duh lahko skrajša potovalni čas.
Prvo natisnjeno električno kolo na svetu s še večjo zmogljivostjo Slovaško podjetje Kinazo Design je prvo na svetu v Volkswagnovi tovarni s 3D-tiskalnikom izdelalo električno kolo Kinazo e1, ki vzdrži do 100 kilometrov in je dražje od avtomobila.
Se bo skupina FCA odpovedala Fiatu? Delničar skupine FCA je v pismu predlagal prodajo nedobičkonosnega Fiata ter osamosvojitev znamk Alfa Romeo in Maserati.
Novi M z vrha ponudbe za vse okuse BMW je pokazal fotografije nove najbolj športne osmice. Zdaj vemo, da bo na voljo tudi v kabrioletski izvedbi ter v različici gran coupé.
Avtomobilski kult, ki ima številne pripadnike tudi v Sloveniji Pred več kot 40 leti je Anton Konrad z majhno skupino Volkswagnovih zanesenjakov kljub nasprotovanju takratnega vodstva na skrivaj izdelal avto, ki je kratico GTI za večno postavil med avtomobilske ...
Nov, najcenejši seat Seat je predstavil svoje novo najcenejše vozilo, ki pa ni avtomobil, temveč električni skiro. Zanj bo treba odšteti okoli 600 evrov.
Volkswagen s konceptom napovedal nov poltovornjak Volkswagen je na mednarodnem avtomobilskem salonu v Sao Paulu predstavil koncept poltovornjaka, ki bi lahko poleg brazilskega osvajal tudi druge svetovne trge.
Pazite, da se ob menjavi gum ne poškoduje ali odlomi tipalo zračnega tlaka Ob menjavi gum preverite stanje sistema za nadzor zračnega tlaka v gumah.
Nova mazda3 je pred vrati Mazda bo konec novembra na avtomobilskem salonu v Los Angelesu predstavila novo generacijo modela mazda3, ki bo takoj nastopil v kombilimuzinski in limuzinski različici.
Kako varen in udoben je prevoz otrok v šolo? V uredništvu Avtomobilnosti si prizadevamo za varnost najmlajših.
Avtomobilnost 126: Športni dan V 126. Avtomobilnosti smo imeli športni dan. Najprej smo se vrnili v čas telefonov na vrvice in vrtečih številčnic, v čas, ko se je rodil prvi Volkswagnov GTI.
Renault z največjim akumulatorskim skladiščem električne energije v Evropi Skupina Renault uvaja program Advanced Battery Storage, v okviru katerega bo do leta 2020 zgradila največji stacionarni sistem za shranjevanje energije z uporabo akumulatorjev električnih vozil v ...
Sodelujte v raziskavi in preizkusite svoje vozniške sposobnosti Gledalci in bralci Avtomobilnosti lahko sodelujete v novem projektu, ki bo pomagal raziskovalcem pri načrtovanju transporta in pripadajoče infrastrukture ter načrtovanju algoritmov za avtonomna ...
Pošast iz preteklosti v Las Vegasu Legendarni dodge charger se je vrnil iz leta 1968 in na sejmu predelav SEMA v Las Vegasu vzbuja pozornost z Moparjevim paketom Hellephant, ki mu prinaša več kot tisoč "konjev".
Polestar 1 odličen na prvih varnostnih preizkusih Volvo je velik del svojega ugleda zgradil z varnostjo svojih avtomobilov. Kaže, da bo enako veljajo tudi za njegovo znamko električnih modelov Polestar.
Ko je tvoj sodelavec robot V proizvodnji avtomobilov so najtežja in najbolj natančna dela že dolgo prepuščena robotom, ki marsikatero delo opravijo laže od ljudi. A njihova pomoč delavcem se ne ustavi le pri tem.
Platno tudi za novo osmico Po kupeju prerojene serije 8 je BMW zdaj razkril še njeno kabrioletsko različico. Namenil ji je klasično platneno streho.
Volkswagen in Ford bi lahko razširila medsebojno sodelovanje Skupina Volkswagen bi lahko s Fordom delila svojo platformo za električna vozila. Sodelovala bi lahko tudi na področju avtonomne vožnje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Anketa - zimske pnevmatike

Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

Da.
Ne.
Arhiv
Videonovice
Ideja za izlet: London 00:10:07, 16.11.2018
Jezikovni kotiček: Tujke 00:21:45, 16.11.2018
Nasveti za dom: Nega obutve 00:10:59, 16.11.2018
Radio GA - GA 00:50:58, 16.11.2018
Bleščica, oddaja o modi 00:29:33, 14.11.2018
Ženske in vinogradi 00:08:13, 14.11.2018
Izštekani Elvis Jackson 01:35:00, 14.11.2018
Modni komentar: Gacho 00:05:32, 12.11.2018
Povezave
Kazalo