Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Bosta Apple in Volkswagen skupaj razvijala tehnologijo za avtonomno vožnjo? Kot poroča New York Times, naj bi si Apple zagotovil nekaj Volkswagnovih kombijev T6 transporter, zato da bi jih predelal v avtonomna vozila.
Po volitvah bi na avtocesti povečali število voznih pasov Prometna varnost in mobilnost sta pogosto zanemarjeni temi v predvolilnih pogovorih. Ekipa Avtomobilnosti želi z vašo pomočjo, bralci MMC-ja, to spremeniti.
Citroënov novi srednje veliki športni terenec končno tudi v Evropi Citroën je pred približno enim letom na Kitajskem predstavil športnega terenca C5 aircross. Zdaj je pokazal še evropsko različico, ki bo prišla na trg proti koncu letošnjega leta.
Ob 130-letnici zračnice bodo vlogali Mal na zrak V finalu natečaja Share Dunlop Spirit 2018 smo izbrali ekipo vlogarjev, ki bo na cestnem popotovanju do Škotske porabila 7.000 evrov in vsak dan sproti na socialnih omrežjih ponudila dogodivščine, ...
Avtomobilnost 116: Vlogerstvo na avtomobilsko turistični način V 116. Avtomobilnosti smo pripravili tečaj upravljanja družbenih omrežij in vlogerstva na avtomobilsko-turistični način.
Kitajski Nio s sistemom za hitro zamenjavo baterij električnih avtomobilov Podjetje Nio je predstavilo prvo postajo, kjer bo mogoče zamenjati baterijo električnega avtomobila v treh minutah. Na Kitajskem želijo do leta 2020 postaviti 1.100 takšnih postaj.
Dobili smo rezultate troboja med dizelskim, bencinskim in hibridnim avtomobilom Skupaj z uporabniki MMC-ja smo primerjali bencinski, dizelski in hibridni avtomobil in ugotovili, kateri pogon je primeren za določen tip voznika, njegove vozne potrebe in vozne navade.
Najzmogljivejša tesla model 3 hitrejši od bavarskega M3 Elon Musk je na Twitterju napovedal izjemno zmogljivo različico Teslinega modela 3. Ta naj bi bila hitrejša in boljša od najekskluzivnejših nemških tekmecev, zanjo pa bo treba odšteti še enkrat več ...
Evropska komisija določila, kateri sistemi bodo obvezni v novih avtomobilih Evropska komisija bo v okviru iniciative Vision Zero, po kateri naj bi do leta 2050 število smrti v prometnih nesrečah približali ničli, v bližnji prihodnosti precej zvišala zahteve, ki jim bodo ...
Porsche bo moral vpoklicati skoraj 60 tisoč macanov in cayennov Nemški Zvezni urad za motorna vozila KBA je odkril nepravilnosti pri programski opremi v povezavi z izpusti dizelskih modelov, zaradi katerih bo moral Porsche vpoklicati skoraj 60 tisoč luksuznih ...
Vrača se legendarna corsa GSi Opel je pred približno dvema mesecema napovedal vrnitev športne corse z legendarno oznako GSi in jo zdaj res predstavil.
Avtomobilski saloni doživljajo šok za šokom Volkswagen je sredi tedna potrdil, da bodo preskočili udeležbo na avtomobilskem salonu v Parizu letošnjo jesen.
To je najnovejši električni BMW BMW je začel počasi razkrivati svoj novi električni model. Za zdaj je pokazal le silhueto avtomobila, ki se bo letos prvič pokazala kot študija, čez tri leta pa že v serijski obliki.
Čez lužo kamere za vzvratno vožnjo po novem obvezne za vse nove avtomobile Kamere za vzvratno vožnjo pri novih avtomobilih niso več nobena posebnost, v Združenih državah Amerike pa bodo po novem morale biti serijsko vgrajene v vseh novih avtomobilih.
Kako premagati strah pred srečanji na ozkem cestišču Znova smo se lotili premagovanja fobij. Naša sogovornica je z našo pomočjo prebrodila strah pred vožnjo. Pred 16 leti je naredila vozniški izpit, potem pa ni več vozila avtomobila.
Sistemi za prostoročni zagon motorja krivi že za 28 smrti Sistemi za prostoročno uporabo avtomobilskega ključa postajajo vse bolj priljubljeni. Močno prispevajo k udobju uporabe avtomobila, toda v določenih primerih lahko privedejo do tragičnih posledic.
Volkswagen v nakup baterij v vrednosti 40 milijard evrov Skupina Volkswagen je sklenila pogodbe za nabavo akumulatorskih baterij v vrednosti 40 milijard evrov, ki jih bo potrebovala za svoje prihajajoče električne modele.
Avtomobil smo začeli zlorabljati Multimodalnost je vroča tema zadnjih let, ko govorimo o novem načinu premikanja in prevoza.
Zelo poseben mini za kraljevo poroko Angleški proizvajalec je pripravil prav posebnega dobrodelnega minija za Harryja in Meghan. Poroka med princem britanskim princem Harryjem in ameriško igralko Meghan Markle (19.
Industrija električnih avtomobilov se spopada s pomanjkanjem ključnih surovin Svetov ni trg električnih vozil je na pragu eksponentne rasti zaradi zahtev po znižanju izpustov ogljikovega dioksida.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Kolesarji

Ali kolesarite?

Da.
Ne.
Arhiv
Videonovice
Jezersko kot gorniška vsa 00:03:20, 26.05.2018
Sladkanje za dober namen 00:01:42, 26.05.2018
Radio GA - GA 00:51:01, 25.05.2018
Izštekani MRFY 01:39:58, 23.05.2018
Moje ime je Torbica Renata 00:03:12, 21.05.2018
Zadnje priprave na kraljevo poroko 00:02:12, 18.05.2018
Povezave
Kazalo