Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Visoke temperature in razbeljen avtomobil velika nevarnost za vožnjo Letošnje avtomobilsko poletje zaznamujejo vročina, gneča na cestah in žal tudi tragične nesreče.
Cinquecentov vzornik je star šest desetletij V fiatu cinquecento veliko Slovencev vidi naslednika fiata 600, ki smo ga pri nas bolje poznali kot zastavo 750 oziroma fička, a to ne drži.
Pnevmatika, ki se ne predre in ne potrebuje platišča Michelin je predstavil koncept revolucionarne pnevmatike. Trenutno gre še za prototip, ki pa kaže, kaj nas čaka v prihodnosti.
Ekstremna oblika ekstremnega avtomobila Aston Martin je predstavil končno obliko svojega cestnega hiperšportnika valkyrie, ki bo v kratkem šel v maloserijsko proizvodnjo.
Ko naletimo na agresivnega voznika Jeza za volanom je nalezljiva, pravijo psihologi, ki se ukvarjajo s proučevanjem vedenja voznikov. Zato je treba v prometu narediti vse za izogibanje konfliktu.
Prva Hyundaijeva športna kombilimuzina in petvratni kupe Hyundai je svetu naenkrat predstavil dve novi izvedbi modela i30.
Premiera s skokom za Guinnessovo knjigo rekordov Jaguar je v Londonu razkril svojega novega kompaktnega športnega terenca s spektakularnim akrobatskim skokom, s katerim se je vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov.
Avtomobili so se spremenili v koncertne dvorane Avtoakustika je v svetu avtomobilizma postala prava znanost. Na začetkih avtoakustike so začeli z zvočniki v eni črti spredaj, sledil je stereozvok in kvadrofonija na zadnjih sedežih.
Milijardne izgube v avtonomni tekmi Več kot 50 velikih proizvajalcev vlaga milijarde v razvoj tehnologij za avtonomno vožnjo, a le peščica bo pri tem uspela. Zamudniki bodo morali tehnologijo kupovati od zmagovalcev.
Novi Audi A8 vozi sam Audi je v tekmi, ki se igra na najvišji ravni, spet vrgel rokavico BMW-ju in Mercedesu.
Prtljaga na strehi: Najeti ali kupiti strešni kovček za na dopust? Ko gremo na dopust, v prtljažniku in potovalni kabini avtomobila hitro zmanjka prostora za prtljago. Rešitev je strešni kovček.
Svet bo do leta 2025 potreboval 40 gigatovarn Avtomobilska industrija se s polno paro usmerja v elektrifikacijo. Pri skupini Volkswagen menijo, da bo za zagotovitev baterij do leta 2025 potrebnih 40 tovarn z zmogljivostjo Teslove gigatovarne.
Prvi serijski model 3 za Elona Muska Ustanovitelj podjetja Tesla Motors Elon Musk je na družbenem omrežju Twitter objavil fotografiji prvega primerka serijskega modela 3, ki je prišel iz tovarne v Fremontu.
Vse več je bogatih, prodaja eksotičnih avtomobilov cveti Proizvajalci dragih eksotičnih avtomobilov, kot so Aston Martin, Ferrari in Bentley, si manejo roke ob prodaji in zaslužkih, ki so iz leta v leto večji.
Pasti, ki vas čakajo, če se želite izogniti dragim hrvaškim avtocestam Hrvati so z začetkom julija že drugič letos zvišali cestnine. Mnogo voznikov bi se utegnilo zaradi visokih cen za uporabo avtoceste na Hrvaškem podati po alternativnih poteh.
Boscheva vizija urbane mobilnosti brez stresa, emisij in nesreč Bosch želi s tehnološkimi rešitvami zagotoviti boljšo kakovost življenja v mestih.
Od leta 2019 le še elektrificirani volvi Vsi Volvovi modeli, ki bodo prihajali na trg od leta 2019, bodo imeli vsaj en element elektrifikacije.
To ni znanstvena fantastika, avtomobili bodo spreminjali obliko Aerodinamika vozila je eden ključnih prvin pri oblikovanju vozila. Vpliva tako na uravnavanje zračnega toka kot višjega udobja, varnosti in zaradi manjše porabe goriva tudi na nižje stroške.
Francija namerava prepovedati vsa vozila na bencin in dizel Francija namerava do leta 2040 prepovedati vsa vozila na dizelsko gorivo in bencin, je napovedal novi minister za okolje Nicolas Hulot.
Tokrat pet odličnih, en prav dober in en dober Združenje Euro NCAP je v letošnji peti seriji preizkusov vzela pod drobnogled sedem avtomobilov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Anketa - agresivni vozniki

Ali ste že naleteli na agresivnega voznika?

Da.
Ne.
Arhiv
Povezave
Kazalo