Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Avtomobili nas lahko varujejo, če jim to dovolimo V tehničnem paviljonu Avtomobilnosti na 24. avtomobilskem salonu Slovenije smo se s strokovnjakoma za avtomobilsko tehniko pogovarjali o prijemih pri zagotavljanju pasivne in aktivne varnost ...
Zbran voznik je varen voznik: pogovarjali smo se s sodelavcema Zavarovalnice Triglav V tehnološkem paviljonu Avtomobilnosti na 24. avtomobilskem salonu Slovenije smo se danes s predstavnikoma Zavarovalnice Triglav pogovarjali o novih pristopih v zavarovalništvu, ki se odmikajo od ...
Preizkusite slovenski sodobni simulator varne vožnje V Tehnološkem paviljonu na 24. avtomobilskem salonu Slovenije lahko svoje vozniške sposobnosti preizkusite na enem najsodobnejših simulatorju varne vožnje na svetu.
Foto: Številne avtomobilske premiere iz Ženeve že v Ljubljani Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki je danes odprl svoja vrata, bo vse do konca tedna potekala živahna predstavitvena dejavnost avtomobilskih znamk.
Robert Lešnik: Avto se oblikuje štiri leta vnaprej V Tehnološkem paviljonu smo klepetali z Mercedesovim vodjem zunanjega oblikovanja Robertom Lešnikom.
Tehnološki paviljon ponuja odgovore na vsa avtomobilska vprašanja Ko boste obiskali 24. avtomobilski salon Slovenije, ne prezrite Tehnološkega paviljona, s katerim bi radi obiskovalce salona spodbudili predvsem k temu, da se ob nakupu odločijo za avtomobil, ki kar ...
Začenja se 24. avtomobilski salon Slovenije Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani z današnjim dnem svoja vrata odpira 24. avtomobilski salon Slovenije. Obiščete ga lahko že danes po 15. uri. sicer pa vsak dan do nedelje 2. aprila.
Popolnoma električni berlingo Citroën je z berlingom ustvaril razred potniških dostavnikov. Da bi ne več najnovejši model ostal v koraku s časom, je predstavil še njegovo popolnoma električno različico.
Zakaj varne motoristične čelade stanejo več kot tiste v diskontu? Čelada je eden najpomembnejših delov motoristove varnostne opreme. Na kaj je treba paziti pri nakupu čelade? Ali je vredno kupiti rabljeno čelado?
Tudi Seat s sedemsedežnim športnim terencem Seat bo leta 2018 predstavil večjega športnega terenca, ki bo lahko opremljen s petimi ali sedmimi sedeži. Pridružil se bo ateci in manjši aroni, ki bo prišla na trg v drugi polovici letošnjega leta.
Volkswagen hiti z elektriko Da bi dosegli cilje zmanjšanja izpustov ogljikovega dioksida v Evropi in na Kitajskem, bodo prvi Volkswagnovi električni modeli morali biti nared leta 2020.
Ravno starejši motoristi bi morali obvladati osnove gimnastike Za vožnjo z motorjem ni dovolj zgolj psihološka in fizična pripravljenost. Moramo imeti tudi potrebno gibčnost.
Avtomobilnost 85: Kako nastajajo varne čelade V 85. avtomobilnosti vam pokažemo, kako nastajajo varne motociklistične čelade.
Naslednik peugeota 508 pride prihodnje leto Čeprav je PSA z nakupom Opla v svojo ponudbo dobil insignio, bo še naprej ponujal model segmenta D pod Peugeotovo znamko. Naslednik modela 508 pride leta 2018.
V Ljubljani bo razstavljenih 257 avtomobilov, kar 29 prvič za Slovence "Menimo, da je 16-letna odsotnost Avtomobilskega salona v Ljubljani tako dolga, da bodo ljudje prišli že zato na salon, da končno vidijo ves ta blišč. Vse te nove avtomobile," meni direktor ...
Lucid z ugodno ceno meče rokavico Tesli Podjetje Lucid Motors je objavilo cene za svoj prvi električni model, ki bo čez lužo naprodaj od konca leta 2018.
Novi podatki o prvem električnem porscheju Trenutek, ko bo Porsche svetu pokazal svoj prvi električni model, se počasi približuje.
Indijski športnik je rojen Tata je držala obljubo in na ženevskem avtomobilskem salonu predstavila prvi model svoje nove znamke Tamo.
Preizkusili smo ukazovanje v Boschevem avtomobilu prihodnosti V prihodnosti bomo lahko na daljavo določali, kako daleč stran bomo sedeli za volanom, katero glasbo bomo poslušali v avtomobilu in kako toplo naj bo v stanovanju, ko bomo zapeljali v garažo.
Avtomobilnost 84: Različni obrazi 87. avtomobilskega salona v Ženevi V 84. Avtomobilnosti smo vam pokazali reportažo s 87. ženevskega avtomobilskega salona, ki kaže najnovejše smernice, kamor se obrača avtomobilska industrija.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Anketa Avtomobilnost, pnevmatike

Ali ste že zamenjali zimske pnevmatike za letne?

Da.
Ne.
Nimam avtomobila.
Arhiv
Povezave
Kazalo