Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Ko ne bo več prometnih nesreč, bodo lahko avtomobili tudi iz papirja Prva naloga avtonomnih avtomobilov je, da tudi največje skeptike prepričajo, da je to varen način prevoza.
Električni hummer za Schwarzeneggerja Avstrijski Kreisel je izdelal prototip električnega hummerja H1 in ga predstavil s pomočjo Arnolda Schwarzeneggerja.
Avtomobili so narejeni za hitrosti 200 km/h in več Dojemanje lastništva avtomobila v tujini pojmujejo drugače kot še pred nekaj leti.
Tudi otožna glasba lahko pozitivno vpliva na razpoloženje za volanom Fordova raziskava je pokazala, da lahko poslušanje žalostnih oziroma otožnih pesmi v avtomobilu na poti v službo pozitivno vpliva na razpoloženje voznika.
Volvov najmanjši športni terenec je praktičen in varen Volvo je uradno predstavil svojega novega športnega terenca z oznako XC40. To je prvi model, zasnovan na novi prilagodljivi platformi CMA, ki se bo v hišni ponudbi uvrstil pod model XC60.
Ekofrikom je odklenkalo, elektroavtomobili ne bodo več primerni za samopromocijo Bili smo na premieri, na kateri je podpredsednik Nissana Danielle Schilazi izrekel prelomne besede: “To ni električni avto!” Direktorjeve besede so seveda zgolj tržniška provokacija, leaf ima seveda ...
Rimac išče vlagatelje za širitev podjetja in proizvodnjo novega modela Hrvaško podjetje Rimac Automobili, ki je pred nekaj leti začelo nastajati v garaži njegovega ustanovitelja Mate Rimca in zdaj zaposluje okoli 250 ljudi, išče vlagatelje za širitev proizvodnje in ...
Novi citroën C5 bo na voljo leta 2020 Citroënova prva dama, Linda Jackson je v Frankfurtu razkrila, da bo treba na naslednika modela C5 počakati do leta 2020.
Na Švedskem sto družin svoja življenja zaupalo samovozečim avtomobilom Na letos največjem avtomobilskem salonu na stari celini v Frankfurtu je posebna pozornost pripadla avtonomnim avtomobilom.
Kamere sodobnih avtomobilov lahko motijo policijske laserske merilnike Na tržišču je poplava asistenčnih sistemov v avtomobilih, ki na neki način usmerjajo radarje, laserje, kamere na cesto.
V Prekmurju je zrasel sodobni avtomobilski logistični center Pred četrt stoletja je Vlado Karoly v Murski Soboti odprl prodajalno avtomobilskih delov, v kateri so bili zaposleni trije, do zdaj pa je zrasla v veliko logistično podjetje za avtomobilske rezervne ...
Japonski turbo malček Suzuki je v Frankfurtu pokazal športno različico swifta. Le-ta pod sprednjim pokrovom skriva 1,4-litrski prisilno polnjeni stroj, ki obljublja zanimive zmogljivosti.
Zaradi dizelskih izpustov v Evropi letno umre 5.000 ljudi Izpusti dizelskih avtomobilov, ki so se na testih s pomočjo goljufive programske opreme kazali kot okolju prijazni, so odgovorni za do 5.000 smrti v Evropi letno.
Angela Merkel od avtomobilistov zahtevala zmanjšanje izpustov Nemška kanclerska Anglela Merkel je ob obisku avtomobilskega salona v Frankfurtu proizvajalce pozvala k večjemu trudu v boju proti podnebnim spremembam.
"Današnji avtomobili so samoumevni in dolgočasni" Chris Bangle, nekdanji šef oblikovanja pri BMW-ju se je na avtomobilskem salonu v Frankfurtu razgovoril o obliki današnjih avtomobilov.
Qualcomm predstavlja novo tehnologijo za avtonomno vožnjo Qualcomm predstavlja tehnologijo za avtonomno vožnjo, ki omogoča komunikacijo med vozili, med vozili in infrastrukturo ter med vozili in drugimi udeleženci v prometu.
Kdaj lahko otroka prestavimo iz jahača? Pri izbiri otroškega sedeža za avtomobil nista pomembni samo teža in starost otroka - pomembnejša je višina otroka.
Mercedes na vodik in baterije Elektromotor tega mercedesa GLC črpa energijo iz gorivnih celic ali iz klasične baterije, ki mu zagotavlja 50 kilometrov dosega.
Nabriti karavan Opel je športno izvedbo GSi namenil tudi karavanski insignii. Ta poleg prostorne notranjosti prinaša športno podvozje in štirikolesni pogon, na voljo pa bo z bencinskim ali dizelskim motorjem.
Frankfurt: avtomobilska prihodnost je predvsem električna, a tudi avtonomna Na avtomobilskem salonu v Frankfurtu smo si lahko ogledali veliko novih avtomobilov, ki so že ali pa bodo kmalu zapeljali na ceste, poleg njih pa je bilo tudi precej napovedi avtomobilske ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Anketa- pot v službo

Koliko časa potrebujete za pot od doma do službe?

Do 5 minut
Od 5 do 15 minut
Od 15 minut do 30 minut
Od 30 minut do 1 ure
Več kot 1 uro
Arhiv
Videonovice
Povezave
Kazalo