Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Prihaja prvi hibridni porsche 911? Pordche 911 bi lahko z novo generacijo dobil tudi priključno hibridno različico. Ta naj bi predstavljala vrh ponudbe tega legendarnega modela.
Z avtomobili je tako kot z nogometom, politiko in seksom "O avtomobilih vsi vemo vse in imamo o vsem tudi izdelano mnenje. Navduši me, kako hitro znajo bralci MMC-ja prepoznati bistvo sporočila neke informacije in kako dolgo lahko o tem med seboj tvorno ...
Izglasujte Slovenski avto leta 2018 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
Renault in Toyota z največjo rastjo prodaje Prodaja avtomobilov v Evropi se je oktobra povečala za 5,9 odstotka, k tej rasti so najbolj prispevali Renault, Toyota in Seat.
Zadnji žebelj v krsto običajnih avtomobilov Elonu Musku je znova uspelo presenetiti svet. Na predstavitvi prvega Teslinega tovornjaka je namreč razkril tudi novi roadster z osupljivimi zmogljivostmi. Proizvajati ga bodo začeli leta 2020.
Se Sloveniji po vladni napovedi obeta avtomobilski elektrošok? Slovenska vlada je prejšnji mesec zelo optimistično napovedala, da bomo po letu 2030 v Sloveniji ukinili registracijo vozil, ki bodo presegala izpuste 50 gramov ogljikovega dioksida na kilometer in ...
Lastnik Volva kupil proizvajalca letečih avtomobilov Kitajski velikan Geely je prevzel mlado ameriško podjetje Terrafugia, ki razvija leteči avtomobil.
Svetovna prodaja avtomobilov bo upadala zaradi uporabe prevozov na zahtevo Študija podjetja IHS Markit je pokazala, da bo zaradi naraščajoče uporabe prevozov na zahtevo svetovna prodaja avtomobilov v naslednjih dveh desetletjih občutno upadla.
"Najslabša zimska pnevmatika je v snegu boljša od katere koli letne gume" Najslabša zimska pnevmatika je v snegu boljša od katere koli letne gume, ob začetku zimske prometne sezone, ki se je letos začela že z novembrskim snegom, opozarja Brane Legan, AMZS-jev inštruktor ...
Corvette, ki premika meje Chevrolet je v Dubaju predstavil najzmogljivejši in najhitrejši corvette do zdaj. Divji kupe z oznako ZR1 se želi s 562 kilovati (765 KM) postaviti pred glavne svetovne superšportnike.
Dokazali smo, da potrebujemo TV-oddajo o (avto)mobilnosti Za nami je 100 oddaj Avtomobilnost. Kot se ob jubileju spodobi in je prav, smo se ozrli tudi na preteklo delo.
Prva podoba Oplovega sedemsedežnega športnega terenca Opel draži s prvo podobo novega športnega terenca. Ta bo sprejel do sedem potnikov in bo na voljo tudi v priključno hibridni različici. Na trg bo prišel čez dve leti.
Avtomobilnost 100: Pogled v preteklost in v prihodnost V 100. Avtomobilnosti (ob 19.55 na TV SLO 2) smo se ozrli tudi v preteklo delo.
Tovornjaki kmalu ne bodo več tako pogosto skakali pred voznike Tovorni promet vse bolj obremenjuje evropske avtoceste, zato so zelo pomembna prizadevanje za čim učinkovitejšo vožnjo tovornjakov.
Uber za projekt letečih taksijev združil moči z Naso Uber, ki se spoprijema s številnimi težavami v zvezi storitvami na kopnem, išče nova področja, kjer še ni neusmiljenih tekmecev.
Opel iz rdečih številk s francosko tehniko in elektrifikacijo Opel pod okriljem skupine PSA predstavlja velikopotezni načrt PACE, ki naj bi prinesel konec izgub, s katerimi se nemški proizvajalec spopada že 18 let.
Izvozna slovenska elita je povezana z mobilnostjo Ob mesecu oblikovanja v Ljubljani smo z ekipo Avtomobilnosti prišli v Mesto oblikovanja, kjer smo našli veliko zanimivih stvari, tudi kar zadeva samo mobilnost.
Tokrat osem odličnih z volvom XC60 na čelu Pri združenju Euro NCAP so tokrat preverili varnost osmih avtomobilov in vsem podelili pet zvezdic. Najbolje se je odrezal novi volvo XC60.
Najmočnejši BMW M3 do zdaj Bavarci so predstavili nekoliko bolj nabrito različico modela M3. Ta nosi oznako CS ter več moči in manj kilogramov od “običajne” izvedbe.
Slovenke o tem, kako Japoncem v avtomobilu popustijo zavore Japonci so tradicionalisti, ki se določenih pravil v družbi držijo kot pijanec plota. V vozilu pa jim pogosto popustijo zavore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Anketa - Avtomobilnost

Katere teme v TV oddaji Avtomobilnost so vam najbolj všeč?

Testi avtomobilov
Nove tehnologije
Varnost
Delavnice
Drugo
Arhiv
Videonovice
Starostniki na odru Riblje Čorba 00:02:09, 20.11.2017
IMEnitno: Moje ime je Peter Pan 00:04:30, 20.11.2017
Popmobile: Clemens 00:07:37, 18.11.2017
Popšop: Hamo & Tribute 2 Love 00:07:33, 18.11.2017
Popšop: Raiven 00:04:04, 18.11.2017
Radio GA - GA 00:50:36, 17.11.2017
Moje ime je Zlati Klun 00:04:02, 13.11.2017
Največje martinovanje v Mariboru 00:01:36, 11.11.2017
Povezave
Kazalo