Bodimo boljši
slice
Ana Maria Mitić kraljica bočnega parkiranja
Bodimo boljši, 12. junij 2017 ob 20:03 Ženske za volanom so vedno zanimiva tema. V rubriki Bodimo boljši v oddaji Avtomobilnost je Ana Maria Mitić pojasnila, zakaj so lahko ženske boljše voznice.
3
 • Za volanom ne izziva nesreče
 • Ženske so za volanom racionalnejše kot moški
 • Alfi Nipič obljubil, da bo vozil počasneje
  4
  4. junij 2017 ob 20:14 Legenda slovenske narodno-zabavne glasbe je bila pred časom gost Avtomobilnosti v rubriki Bodimo boljši. Kilometrov za volanom se je nabralo toliko kot pri redko katerem slovenskem vozniku.
  Peter Prevc: “Vedno vozim z dovolj veliko varnostno razdaljo”
  12
  17. maj 2017 ob 07:37 Slovenski skakalni šampion Peter Prevc se je v okviru akcije Bodimo boljši zavezal, da bo med vožnjo vedno pazil na varnostno razdaljo.
  Nina Pušlar: Med vožnjo nikoli ne pišem SMS-sporočil
  3
  10. maj 2017 ob 19:06 Simpatična pevka Nina Pušlar se je v okviru akcije Bodimo boljši zavezala, da med vožnjo ne bo več pisala SMS-sporočil.
  Mario Galunič zna voziti tudi tovornjak
  9
  4. maj 2017 ob 16:53 V rubriki Bodimo boljši v oddaji Avtomobilnost smo gostili tudi Maria Galuniča.
  Miha Šalehar: Avto nujno zlo, če ne želiš biti moker "Avtomobil je brez zveze. To je nujno zlo, če ne želiš biti moker,“ pravi radijski voditelj Miha Šalehar, zaprisežen kolesar, ki obožuje kolesa za spuščanje po strmih gozdnih poteh in tudi "trial"
  10
  Tanja Žagar za volanom taka kot na odru Tanjo Žagar z glasbenih odrov poznamo kot vedno energično, vedno v gibanju, dinamično. Kakšna pa je na cesti? Pevko smo gostili v Avtomobilnosti v rubriki Bodimo boljši.
  9
  Milena Zupančič si vožnje brez avtomatskega menjalnika ne predstavlja več V več kot 40 letih vozniškega staža je slovenska gledališka in filmska igralka Milena Zupančič nabrala že toliko kilometrov, da bi lahko večkrat obkrožila zemeljsko oblo.
  26
  Petra Nemcova: Slabših voznikov kot v LA-ju ni Petra Nemcova, manekenka, televizijska voditeljica in človekoljubka, ljubi dirkanje, naj bo to bencinska ali pa električna formula 1. Čehinja je tudi ambasadorka znamke Mercedes-Benz, v pogovoru za ...
  11
  Slovenski zvezdnik na motorju med najpočasnejšimi udeleženci v prometu Rok Bagoroš iz Radencev spada med najboljše "stunt" voznike na svetu.
  5
  Igor Samobor ob deževnih dneh za volanom še danes "počepne" "Ko si mlad voznik, še ne poznaš lastnosti vozila. Imel sem katrco. In nekoč je padal dež. To je lahek avto in me je seveda kar peljalo nekam, dokler se nisem zvrnil v jarek. Od takrat naprej vedno, ...
  2

  Kazalo