Vabimo na delavnico Avtomobilnosti, na kateri bodo družine preizkušale, koliko dinamično lahko vozijo z družinskimi vozili, da bo sopotnikom še dovolj udobno? Foto: Miha Merljak / MMC RTV SLO
Vabimo na delavnico Avtomobilnosti, na kateri bodo družine preizkušale, koliko dinamično lahko vozijo z družinskimi vozili, da bo sopotnikom še dovolj udobno? Foto: Miha Merljak / MMC RTV SLO
Vabimo na delavnico Avtomobilnosti, na kateri bodo družine preizkušale, koliko dinamično lahko vozijo z družinskimi vozili, da bo sopotnikom še dovolj udobno?

V reklamah skoraj vsi proizvajalci pravijo, da tudi njihovi družinski avtomobili ponujajo visoko raven dinamične vožnje. Pa to res drži? Ste za to, da preizkusimo, kaj sploh je dinamična družinska vožnja?

Vabimo vas na preizkus, v katerem bo sodelovala vsa družina, povrhu pa bomo testne enoprostorce tudi družinsko izletniško napolnili s športnimi rekviziti.

Tokratni preizkus avtomobilske tehnike in trening naših odzivov bo potekal na vzletno-pristajalni stezi letališča Slovenj Gradec, kar nam bo omogočilo varno odkrivanje lastnih meja in meje najsodobnejše tehnologije.

Naša delavnica bo zaprtega tipa in bo za vas, dragi obiskovalci Avtomobilnosti, ekskluzivna in brezplačna. Število mest je omejeno, prvi korak pri zagotovitvi mesta na naši delavnici pa je, da izpolnite spodnji vprašalnik in pravilno odgovorite na nagradno vprašanje. Izmed vseh prispelih pravilnih odgovorov bomo izžrebali 20 voznikov, ki jih bomo obvestili po telefonu in e-pošti. Delavnica bo trajala pol dneva, deset družin bo sodelovalo dopoldne, deset popoldne.

Izvedba dogodka je seveda odvisna tudi od naravnih razmer – ob morebitnem močnem dežju bomo morali program prestaviti.

Za lažjo organizacijo delavnice vas prosimo, da se ne prijavljate, če že danes veste, da v nedeljo, 21. maja, ne boste utegnili priti na letališče Slovenj Gradec. Prosimo tudi, da se ne prijavljate, če ne boste pripravljeni podpisati izjave, da dovoljujete objave fotografij in videoposnetkov z vašim obrazom, in seveda privolitve v sodelovanje na lastno odgovornost.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov petra.jakob@avtomobilnost.si Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.