Aktualni A4 je bil deležen predvsem estetskih popravkov. Foto: Audi
Aktualni A4 je bil deležen predvsem estetskih popravkov. Foto: Audi

V Ingolstadtu so štirici namenili majhne estetske spremembe predvsem na sprednjem odbijaču, ki je dobil nove petkotne odprtine za hlajenje motorja in zavor. Nove so tudi oblike platišč. Različice s paketom S-line po novem krasi maska z letvicami s tridimenzionalnim videzom.

Poleg tega estetska osvežitev prinaša še široke trapezoidne izpušne cevi, strešni spojler za karavansko različico avant ter novo modro karoserijsko barvo Turbo Blue.

Paket S line competition med drugim dodaja 19-palčna platišča, rdeče zavorne čeljusti, športno podvozje ter sprednje žaromete v LED tehniki. V notranjosti bomo našli okrasne vložke z videzom ogljikovih vlaken ter delno usnjeno oblazinjenje v črni barvi. Za doplačilo bodo na voljo S-športni sedeži v Magma rdeči barvi ali v drugem barvnem odtenku.

Tehnično nespremenjen
Nemci ob tem ne omenjajo tehničnih sprememb, kar pomeni, da bo za štirico še naprej na voljo široka ponudba bencinskih in dizelskih motorjev, od 1,4-litrskega turbobencinskega TSI do trilitrskega V6 TDI ter različice na stisnjeni zemeljski plin CNG.

Predprodaja bo stekla v tretji četrtini letošnjega leta.