Družabna kronika
slice
Knjigožer Peter ob večerih s sestrico bere otroške knjige
Ob svetovnem dnevu knjige, 23. april 2014 ob 06:27 Bi si mislili, da Peter Prevc veliko večerov, ko je doma, preživi z otroškimi knjigami v roki? S tem združi prijetno s koristnim, saj se na tak način druži z mlajšo sestrico.
8
 • Tinkara v srednji šoli prebrala opus Cirila Kosmača
 • Pižama: Otroška literatura kot možnost poceni zaslužka?
 • Stara Ljubljana med pravico do nočnega miru in pravico do žura
  52
  22. april 2014 ob 20:57 "Ekipa Bikofeja z žalostjo sporoča, da smo se po treh letih delovanja in več kot 500 organiziranih kulturnih dogodkih znašli pred utišanjem, ki predstavlja resno grožnjo našemu nadaljnjemu ...
  Foto: Kako izbrati športno lepotico? "Verjetno se Tina Maze ne bo prijavila, mar ne?!"
  21
  20. april 2014 ob 19:48 "Ker smo športniki, ni pomembna samo lepota - simpatičnost vsekakor, gledaš pa tudi koordinacijo telesa in ne nazadnje tudi to, koliko ima katera gospodična maščobe," za MMC razkrije Alfred Jermaniš.
  Mis športa 2014 je Uršula Tomažič
  13
  19. april 2014 ob 22:09 22-letna Uršula Tomažič iz Radelj ob Dravi, ki se ukvarja s plesom, tekom in plavanjem, je prepričala žirijo in postala nova mis športa.
  Zala poleti na newyorški filmski akademiji, jeseni morda na modni stezi
  50
  17. april 2014 ob 11:44 Šesti ljubljanski Fashion Week je za številne znane obraze, ki so se v zadnjih treh dneh zvrstili na njem, pomenil oddih od vsakdanjih delovnih obveznosti in uresničevanja svojih sanj.
  Franc Planinšek: "Dekleta, ki me pozdravijo, so zagotovo naravnega videza!" "Od mene se pričakuje, da svojih strank ne pozdravim," je v pogovoru za MMC po končanem drugem večeru na 6. ljubljanskem Fashion Weeku razložil plastični kirurg Franc Planinšek.
  30
  Foto in video: Znane Slovenke zasebno precej manj drzne Prvi večer na ljubljanskem Fashion Weeku so zaznamovali vtisi o avantgardnosti kreacij Ivane Pilja, toda Iryna Osypenko Nemec, Ivana Šundov Hojan, Maja Ferme in Sabina Remar so priznale, da imajo ...
  18
  Foto: Tamara in Klemen sta si obljubila, da se bosta vedno ljubila Pretekla sobota je bila najsrečnejša za Tamaro Kolarič in Klemna Bračka, zmagovalca velike televizijske poroke. Pred kamerami sta vsemu svetu sporočila, da se imata rada, in si obljubila, da nihče ...
  7
  Foto: Lepa Brena pozno prišla in vmes odšla, a za največje hite je bilo časa dovolj Legendarna Lepa Brena je po Stožicah pred dvema letoma zdaj napolnila še Gospodarsko razstavišče, a tokratni koncert je pri številnih oboževalcih pustil nekoliko grenak priokus.
  29
  Foto in video: Pogled pod roko mojstrov tetoviranja - od skic do motivov Harryja Potterja 67 tetovatorjev iz enajstih držav je tri dni v športno dvorano za bežigrajskim stadionom privabljalo ljubitelje umetnosti tetoviranja. Vsak dan je bil za njih nov izziv, saj so tekmovali v izdelavi ...
  84
  Igor E. Bergant: "Če sem kritičen do te hiše, še ne pomeni, da ji nisem lojalen" Igor E. Bergant ceni Bobovnikovo ostrino, a je sam raje bolj umirjen. Občuduje Laurenčičevo vzdržljivost pri komentiranju smučarskih tekem, a se sam v njih ne vidi več. Pa čeprav se dobro zaveda, ...
  55
  Bobovnik, Karoli, Hribar, Moja Slovenija, Val 202 in MMC - boj za viktorje že poteka Čeprav bo letošnja podelitev viktorjev malce pozneje, kot smo vajeni, pa se glasovanje za viktorje popularnosti že izteka. Med nominiranci je poleg številnih znanih obrazov RTV-ja tudi naša spletna ...
  30
  MMC-jevo glasovanje: Finalistke za Miss športa 2014 - izberite svojo favoritinjo! Šport je njihova ljubezen, strast, način življenja, se strinja 17 deklet, ki se bodo sredi aprila potegovale za lento mis športa. Kateri pa boste največ glasov namenili v našem slikovnem glasovanju?
  32
  Pa ga imamo - prvi stand up klub 10ka "Stand up že ima svoje občinstvo, od zdaj najprej se bo pa še bolj vedelo, da je prostor nekdanje Jonasove biljardnice prostor za smeh,"
  16
  Foto: Ljubljana na zemljevidu urbanih kreativnih središč Evrope? V še neometanem stanovanjsko-poslovnem kompleksu sredi Ljubljane so v četrtek priredili modno-umetniški dogodek.
  3

  Anketa: 4. april 2014 ob 21:46

  Po čem ste si najbolj zapomnili 1. april?

  Po šalah, s katerimi sem nasmejal bližnje.
  Po kupici nepotrebnih novic s prvoaprilskimi potegavščinami.
  Še vedno ne razumem, kaj je tako posebnega na 1. aprilu.
  Bil je še en čisto navaden dan.
  Arhiv
  Kazalo