Družabna kronika
slice
Zala poleti na newyorški filmski akademiji, jeseni morda na modni stezi
MMC na sklepni prireditvi 6. Fashion Weeka, 17. april 2014 ob 11:44 Šesti ljubljanski Fashion Week je za številne znane obraze, ki so se v zadnjih treh dneh zvrstili na njem, pomenil oddih od vsakdanjih delovnih obveznosti in uresničevanja svojih sanj.
44
Franc Planinšek: "Dekleta, ki me pozdravijo, so zagotovo naravnega videza!"
30
16. april 2014 ob 12:15 "Od mene se pričakuje, da svojih strank ne pozdravim," je v pogovoru za MMC po končanem drugem večeru na 6. ljubljanskem Fashion Weeku razložil plastični kirurg Franc Planinšek.
Foto in video: Znane Slovenke zasebno precej manj drzne
17
15. april 2014 ob 13:09 Prvi večer na ljubljanskem Fashion Weeku so zaznamovali vtisi o avantgardnosti kreacij Ivane Pilja, toda Iryna Osypenko Nemec, Ivana Šundov Hojan, Maja Ferme in Sabina Remar so priznale, da imajo ...
Foto: Tamara in Klemen sta si obljubila, da se bosta vedno ljubila
7
14. april 2014 ob 17:33 Pretekla sobota je bila najsrečnejša za Tamaro Kolarič in Klemna Bračka, zmagovalca velike televizijske poroke. Pred kamerami sta vsemu svetu sporočila, da se imata rada, in si obljubila, da nihče ...
Foto: Lepa Brena pozno prišla in vmes odšla, a za največje hite je bilo časa dovolj
29
13. april 2014 ob 22:33 Legendarna Lepa Brena je po Stožicah pred dvema letoma zdaj napolnila še Gospodarsko razstavišče, a tokratni koncert je pri številnih oboževalcih pustil nekoliko grenak priokus.
Foto in video: Pogled pod roko mojstrov tetoviranja - od skic do motivov Harryja Potterja 67 tetovatorjev iz enajstih držav je tri dni v športno dvorano za bežigrajskim stadionom privabljalo ljubitelje umetnosti tetoviranja. Vsak dan je bil za njih nov izziv, saj so tekmovali v izdelavi ...
84
Igor E. Bergant: "Če sem kritičen do te hiše, še ne pomeni, da ji nisem lojalen" Igor E. Bergant ceni Bobovnikovo ostrino, a je sam raje bolj umirjen. Občuduje Laurenčičevo vzdržljivost pri komentiranju smučarskih tekem, a se sam v njih ne vidi več. Pa čeprav se dobro zaveda, ...
54
Bobovnik, Karoli, Hribar, Moja Slovenija, Val 202 in MMC - boj za viktorje že poteka Čeprav bo letošnja podelitev viktorjev malce pozneje, kot smo vajeni, pa se glasovanje za viktorje popularnosti že izteka. Med nominiranci je poleg številnih znanih obrazov RTV-ja tudi naša spletna ...
30
MMC-jevo glasovanje: Finalistke za Miss športa 2014 - izberite svojo favoritinjo! Šport je njihova ljubezen, strast, način življenja, se strinja 17 deklet, ki se bodo sredi aprila potegovale za lento mis športa. Kateri pa boste največ glasov namenili v našem slikovnem glasovanju?
32
Pa ga imamo - prvi stand up klub 10ka "Stand up že ima svoje občinstvo, od zdaj najprej se bo pa še bolj vedelo, da je prostor nekdanje Jonasove biljardnice prostor za smeh,"
16
Foto: Ljubljana na zemljevidu urbanih kreativnih središč Evrope? V še neometanem stanovanjsko-poslovnem kompleksu sredi Ljubljane so v četrtek priredili modno-umetniški dogodek.
3
Matej Praprotnik od mojstra manipulacij do stand up komika? Delo Mateja Praprotnika je prežeto s humorjem. Ko je na Valu 202 vodil jutranji program, je uporabljal znamenite radijske manipulacije.
22
Jonas: "Nazadnje sem se režal Zrnecu na nekem zasebnem rojstnem dnevu" "Šank ni idealen prostor za pripovedovanje šal. Primernejši je kakšen 'comedy' klub," pravi Jonas Žnidaršič, ki bo na praznik šaljivcev stopil na oder novega stand up kluba v prestolnici.
28
Renata Peterka: "Primožu sem se podredila, a to je bila moja odločitev!" Poroka, nosečnost, otroci - to je le nekaj izmed prelomnic žene nekdanjega uspešnega smučarskega skakalca Primoža Peterke - Renate.
20
MMC-jev video: 10-urni drsalni maraton vztrajnega predsednika Pahorja Ko je Borut Pahor v dvorani Podmežakla zbranim novinarjem priznal, da ne bo zdržal obljubljenih deset ur drsanja, smo si predstavljali, da bo na ledu uro, dve, morda celo tri. Nazadnje pa je zdržal ...
133

Anketa: 4. april 2014 ob 21:46

Po čem ste si najbolj zapomnili 1. april?

Po šalah, s katerimi sem nasmejal bližnje.
Po kupici nepotrebnih novic s prvoaprilskimi potegavščinami.
Še vedno ne razumem, kaj je tako posebnega na 1. aprilu.
Bil je še en čisto navaden dan.
Arhiv
Kazalo