Družabna kronika
slice
Spontano druženje Zrneca, Đura, Loše in Magnifica postaja šov
Četverica pripravlja predstavo po vzoru Rat Packa, 30. julij 2014 ob 18:16 Glasbeniki in igralci Jurij Zrnec, Branko Đurić - Đuro, Saša Lošič in Magnifico skupaj pripravljajo predstavo po vzoru šova Rat Pack.
21
Zoran Dragić skočil v zakonski jarem
14
28. julij 2014 ob 17:54 Košarkar Zoran Dragić je sledil zgledu svojega starejšega brata Gorana, ki se je poročil pred slabim letom, in obljubil večno zvestobo svoji partnerici Svetlani.
Rock Batuje: Rockerski velikani Uriah Heep v majhnem leglu rokenrola
9
26. julij 2014 ob 10:39 Mirno idilo vasi Batuje s 322 prebivalci so tudi letos za deset ur prekinili rockerski ritmi.
Pester konec tedna: od Uriah Heep v Batujah do Rumene noči na Obali, zabavno tudi v Kranju
2
25. julij 2014 ob 20:25 Metalske počitnice v Tolminu končujejo eno poglavje, a s tem se le začenja nova serija dogodkov po Sloveniji, ki bo ta konec tedna med drugim gostila Uriah Heep in Svena Vätha.
MetalDays: Ko gre osrednje ime predčasno z odra, ostane druženje
80
24. julij 2014 ob 13:19 Razočaranje v sredo zaradi predčasnega odhoda nosilcev programa Volbeat z odra v dolini Tolmina ni uničilo duha MetalDays.
Video: Prireditev Pivo in cvetje letos privabila več tujcev Okrog sto tisoč obiskovalcev je v treh dneh po ocenah organizatorjev obiskalo petdeseto prireditev Pivo in cvetje v Laškem. Med njimi so bili številni tujci. Po skromnem četrtkovem obisku
9
Kriza identitete Piva in cvetja: boljša (plačljiva) glasba, slabši obisk Skromnejši obisk četrtkovega večera, ki je v zadnjih letih postal stalnica na festivalu Pivo in cvetje, je zaznamoval tako brezplačno koncertno dogajanje v središču Laškega kot plačljivo prizorišče ...
40
Trkaj: Levica in desnica sta kot roki, ki boksata "Dan zmage – čas je, da gremo v novo dobo in prebrodimo travmo, ki se je dogajala," pravi Rok Terkaj, bolj znan kot Trkaj, nekaj dni po tednu ostrih političnih izmenjav besed.
14
Anika Horvat rodila hčerko Stello Primorska pevka Anika Horvat je povila deklico, ki jo je poimenovala Stella, poročajo slovenski mediji. Glasbenica o nosečnosti ni želela govoriti v medijih.
17
Foto in video: Blatni ŠVIC ali ko kaplje dežja povzročijo luknje v sistemu Jasa, kjer je vedno "številka nedosegljiva"; mladina, zaradi katere so potrebni napisi, da ne strežejo alkohola mladoletnim; preverjena druščina koncertnih izvajalcev in blato so zapečatili letošnji ...
23
Rosvita Pesek: Pri vodenju Odmevov in tudi vseh drugih oddaj je prisotna samocenzura Rosvita Pesek je bila letos prvič nominirana za najboljšo voditeljico informativne oddaje v okviru medijskih nagrad viktor, kar jo je zelo presenetilo.
209
Jernej Damjan in Taya postala starša Smučarskemu skakalcu Jerneju Damjanu in njegovi soprogi, pevki Tayi, se je danes rodila hčerka, ki sta ji dala ime Niki.
22
Začaran krog velikih glasbenih imen: "Slovenca s festivala odženeta že dve dežni kaplji!" Plačljivi oder sredi največje turistične prireditve v Sloveniji Pivo in cvetje ostaja. A drugače od preteklega leta so se organizatorji sestave nastopajočih v Jagodčah lotili bolj premišljeno.
12
Slavje Rudija Bučarja in Frčafel: velik korak za Istro, še večji za MMS Rudi Bučar je postal veliki zmagovalec 34. festivala Melodij morja in sonca. Obudil je melos, ki je že skoraj pozabljen na slovenskih tleh, tvegal s skladbo v narečju in uspel.
18
Obiskovalci za ograjo: je vstopnina za "ograjene" javne površine rešitev? Kongresni trg se je s prihodom poletja znova spremenil v kulturno-koncertno prizorišče. In če so lahko še lani mimoidoči velikokrat uživali v vsebinah brezplačno v parku Zvezda, letos ni več tako.
44

Kazalo