Družabna kronika
slice
Ilka v boju za fatalko: "Prav je, da se nas pokaže tudi malo drugače"
Svoje proste dni je izkoristila za druženje s prijatelji, 23. oktober 2014 ob 14:56 Smučarke letos ne bodo edina konkurenca vedno nasmejani Ilki Štuhec, Štajerka je ena izmed kandidatk za naziv femme fatale.
27
"Kaj je čista jeba? Ko v deževnem jutru zazvoni budilka in je treba v službo!"
15
22. oktober 2014 ob 15:43 "Če človek dosti časa preživi po bifejih in je nasploh nagnjen k druženju, ti hitro pridejo na ušesa take in drugačne zgodbe," o navdihu za besedila zasedbe MI2 pravi njen član Jernej Dirnbek.
Matjaž Trošt: Nisem evrofil, bolj konstruktivni evroskeptik
9
22. oktober 2014 ob 06:10 "Belgijci se najprej prepoznajo na cesti," opisuje življenje v Bruslju dopisnik Matjaž Trošt. "V mestu ustavijo 20 metrov pred prehodom, na avtocesti pa vidijo samo same sebe."
Urška, mis Universe: "Želim se zgledovati po Tjaši Kokalj"
23
21. oktober 2014 ob 12:23 "Mislim, da sem zelo preprosta, pozitivna, vztrajna in delovna punca. Sem perfekcionist in želim vsako stvar, ki se je lotim, narediti čim boljše."
Mis, vredna tri milijone ameriških dolarjev za promocijo Slovenije
17
20. oktober 2014 ob 12:02 "Ko bo mis stala na odru v Miamiju sedem sekund, bo to promocija za Slovenijo, vredna tri milijone ameriških dolarjev," je po kronanju Urške Bračko za MMC dejal lastnik licence Vladimir Kraljević.
Foto: Mis universe je postala Urška Bračko Zmagovalka letošnjega izbora Miss Universe Slovenije je postala 20-letna Urška Bračko iz Maribora.
31
Janez Hočevar - Rifle: Migal bom, dokler bo šlo "Za preživetje človek dela, kar je treba. Važno je, da imaš rdečo nit, da delaš različne stvari," pravi igralec in profesor ter po novem upokojenec Janez Hočevar - Rifle.
11
Kylie Minogue pozirala na Šuštarskem mostu v Ljubljani Kylie Minogue se ne pojavlja več na prvih straneh tabloidov, a poznamo jo še vedno vsi. Kljub temu se je tej 46-letni avstralski pevki v četrtek očitno uspelo skriti na ljubljanskih ulicah.
33
Pot v raj z Ajdo in Klemnom: kljub sončarici ustvarila filmsko kemijo "Ko sem bila na vrhu jambora, okoli mene samo morje in sonce, ki je pripekalo, nebo je bilo tako jasno, da se mi je zd elo, da vidim cel italijanski škorenj. Kakšen občutek svobodeee!!!"
11
Luka Petrič: Zakaj bi skrival, za koga navijam? To je del mene. Zaljubljenec v nogomet, angleško kulturo in šport. Predan novinar in samozavesten radijski voditelj, ki ga je težko spraviti iz tira. Luka Petrič. V redni tedenski rubriki Obrazi RTV-ja od blizu
31
Foto: Za kreativne dosežke in slog nagrajeni "običajni osumljenci" Modni oblikovalec Peter Movrin, glasbenik in filozof Boštjan Narat, oblikovalca nakita Olgafacesrok, igralka Tina Vrbnjak, avtorica modnih videov Maya Nightingale, Alpina s studiem Draž in pokojni ...
2
"Vatikan me ni tako zadel, kot me je Abbey Road!" Andrej Šifrer je pri 62 letih izživel svoje mladostniške sanje: posnel je album v studiu Abbey Road, kar zdaj - ko ima album v rokah - označuje za religiozno izkušnjo.
40
Foto/video: Bolje pozno kot nikoli? Zvezdana polita z mrzlo vodo. Zvezdana Mlakar je v oddaji Dobro jutro že nekajkrat presenetila, tokrat pa se je pridružila akciji #IceBucketChallenge, ki je sicer vrhunec doživela poleti.
13
Ula Furlan: Ni dobro, če se preveč ukvarjamo s tem, kaj bi bilo, če bi bilo " Rada bi živela v svetu, ki zna slišati, sprejemati in dopuščati raznolikost okusov, prepričanj, čustvovanj," pravi voditeljica nedeljske mozaične oddaje NPU Ula Furlan.
61
Ko se prekrižajo poti teksaške gospodinje in Vlada Kreslina "Nobena glasba me ni še tako ganila, kot me je ganila njegova," o Vladu Kreslinu pravi teksaška pisateljica in gospodinja Ruth Dupre.
6

Kazalo