Družabna kronika
slice
Slovenska mis doma skoraj brez veljave, v tujini za "okras"
Kriza udarila po lepotnih izborih, 27. avgust 2014 ob 13:29 Maja Cotič in Sara Savnik. Prva je mis Slovenije, druga mis Universe (potem ko so Nini Đurdević odvzeli krono). Obe pa sta po skoraj enoletnem mandatu medijsko neopazni. 11.
7
Črni humor: pedofilija je za otroke, zato na Panču pristane nekrofilija
26
25. avgust 2014 ob 07:36 "Ena klasična tema za ta večer je pedofilija. Jaz ne bom govoril o njej. Ker je za otroke. Je precej pokrita tema," je občinstvo pripravljal na najhujše Perica Jerković na večeru črne komedije.
Video: Kaj najbolj nasmeje Slovence? Politični humor in moško-ženski odnosi.
6
24. avgust 2014 ob 20:04 V Ljubljani se z večerom črne komedije končuje festival Panč, na katerem nastopajo najboljši slovenski in tuji komiki.
Humor v parlamentu po oceni Borisa Kobala: "Gnil."
82
22. avgust 2014 ob 08:08 Poznamo ga v vlogi igralca, humorista, dramatika, režiserja, zdaj pa se Boris Kobal pridružuje kolegom pri stand up komediji.
Fenomen Modrijanov: rezultat razcveta narodno-zabavne glasbe ali poniklosti rokenrola?
175
21. avgust 2014 ob 13:31 "Scena vedno potrebuje nosilca - in zdaj so to Modrijani," je novi val evforije okoli ansambla, ki je v eni minuti prodal 10.000 vstopnic za dva večera prireditve Noč Modrijanov, komentiral Sašo ...
"Kako se bo 11-letnik zaljubil na primer v Skočirja?!" Bobnar skupine Elvis Jackson Marko Soršak - Soki je ob 20. obletnici svoje kariere izdal DVD 20 za 20, na katerem je zbral dvajset slovenskih izvajalcev, s tem pa postavil ogledalo domačem glasbenem ...
22
"Vseeno bi bil rad istrski Rudi Bučar" Nobena zmaga Rudija Bučarja na festivalih ni bila tako odmevna kot nedavna na MMS-ju. Pojavile so se primerjave s Kreslinom, čestitke ministra Grilca in novi nastopi.
19
Maja Keuc za MMC: "Končno je čas, da se odcepim od slovenske varnosti" Nekdanja predstavnica Slovenije na Evroviziji Maja Keuc je napovedala začasno slovo od vseh družbenih omrežij in koncertov v Sloveniji.
47
Senidah in Toni s sanjami o tujini: "Nič ne pride z danes na jutri!" Svetova pevke skupine Muff Senidah in pevca skupine In&Out Tonija Petroviča je v javnosti povezala skladba Men vse, toda skupaj prebijeta veliko časa tudi zunaj studia.
19
Na Kamfest na Laibach, Culture Shock in predstave Kamnik bo do 17. avgusta dihal v znamenju festivala Kamfest, ki bo ponudil 80 različnih dogodkov. Nastopili bodo znani glasbeniki, novost pa je novo gledališko prizorišče.
Pankrokerska država na Sotočju, kjer so Slovenci v manjšini Četrta izdaja festivala Punk Rock Holiday je na dobri poti, da se prvič konča na pozitivni ničli. Prvi dan so obiskovalce kot magnet na oder privabili Lagwagon in povratniki NOFX.
28
Akira Hasegawa: "Vsakemu bi priporočal, da gre vsaj enkrat k psihologu" "Nikoli ne razmišljamo preveč, velikokrat pa narobe," pravi Akira Hasegawa, ki se vedno bolj uveljavlja kot voditelj pogovornih oddaj. A diplomirani igralec je več kot le "obraz s televizije".
37
Odhaja Alenka (v Bruselj?), odhaja njen Oskar (v Anglijo?) Govorice so bile očitno resnične - Oskar Cvjetičanin, 16-letni sin odhajajoče premierke Alenke Bratušek, naj bi podpisal pogodbo z angleškim prvoligaškim klubom Southampton.
26
Schengenfest: Blato na festivalu še najmanjša težava Vreme ni prizaneslo niti Schengenfestu. Po dveh sončnih dneh je nedeljska ploha popoldne izpraznila šotorišči, toda prizorišče se je do nastopa HIM-ov znova napolnilo.
23
Foto: Die Antwoord energični in razigrani petkov vrhunec Schengenfesta Južnoafriški Die Antwoord so s prepričljivim nastopom potrdili, da so bili prava izbira za prvo ime petkovega večera na letošnjem Schengenfestu.
22

Anketa: 23. avgust 2014 ob 14:00

Ste kdaj obiskali koncert Modrijanov?

Da, to je bil eden najboljših koncertov, kar sem jih kdaj obiskal/-a.
Da, ampak zgolj zaradi prijateljev.
Ne, ker ne poslušam narodno-zabavne glasbe.
Ne, in ni mi jasna evforija okoli njih.
Drugo.
Arhiv
Kazalo