Družabna kronika
slice
Filip Flisar postal očka – rodila se je Sofia
Smučarskemu krosistu se obeta veliko rokenrola, 21. junij 2018 ob 12:27 Filip Flisar in njegovo dekle Monika Vuk sta se na predvečer prvega poletnega dne razveselila prvorojenke, ki sta ji dala ime Sofia.
11
Načrt Luke Dončića v ZDA: zmenek z Jennifer Aniston
34
20. junij 2018 ob 09:50 Luko Dončića vse bolj spoznavajo tudi čez lužo.
"S kužkom moramo nujno preživeti kakovosten prosti čas, ne glede na pasmo!"
14
17. junij 2018 ob 15:25 V Mostecu v Ljubljani je bila že osma dobrodelna prireditev Nori na kosmatince, ki ga organizira društvo Animal Angels.
Pred svetovnim prvenstvom se vročica stopnjuje tudi za zbiratelje sličic
26
11. junij 2018 ob 21:28 Vsi, ki vsaj malo spremljate nogomet, veste, kakšen učinek ima na nogometnega navijača zbiranje sličic in pridno polnjenje albumov.
Jakov in Matea na Brdu ljubezen "začinila" s poroko
16
11. junij 2018 ob 08:29 Dobitnik srebrne olimpijske medalje iz Pjongčanga Jakov Fak se je ta konec tedna na Brdu pri Kranju poročil z dolgoletno partnerico Mateo Korenić, s katero imata tudi skoraj dveletno hčer Milo.
Rock mulčki s svojimi vzorniki združili moči v dobrodelnosti Otroci otroškega pevskega zbora Osnovne šole Nove Jarše – Rock mulčki pod vodstvom zborovodje Emirja Jušiča so za en večer zavzeli Kongresni trg, kjer so s pomočjo svojih vzornikov zbirali denar za ...
1
ZPMS bo Dan za rock sklenil z dobrodelnim koncertom Otroci za otroke Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) ob 20. uri na Kongresnem trgu organizira koncert Otroci za otroke, ki bo zadnja točka celodnevnega dogajanja, imenovanega Dan za rock, ki bo na Kongresnem ...
Ljubljanski Znanstival – drzni eksperimenti za vse generacije Vas znanost navdušuje? Se vam zdi zapletena in dolgočasna?
4
Peter Prevc postal očka: "Pisati se je začela nova knjiga." Smučarski skakalec Peter Prevc in njegova partnerka Mina Lavtižar sta pozdravila rojstvo prvorojenca.
26
Lepi Burak razvnel slovenske oboževalke Priljubljeni turški igralec Burak Özcivit, ki ga slovenske gledalke poznajo po vlogi šarmantnega Kemala iz nadaljevanke Moja boš in kot Balibega iz zgodovinske nadaljevanke Sulejman veličastni, se ...
40
FUKSI je zavedanje "zelene dežele", glasbe in utripa mest Treba je videti kar nekaj tujih dežel, da razumeš stavek: "V eni uri si lahko povsem drugje, na morju ali v gorah, parke imamo na vsakem koraku. Kako je vse zeleno!"
4
Foto: Simpatije do "Zvezdaša" Dončića, turški Beograd in pivo v skodelicah "Ta vaš mali je res kralj. Škoda, da bo obstal v polfinalu, ker čez CSKA seveda ne bo šlo," nam je v četrtek zvečer razlagal beograjski taksist. Pa je šlo, vse do vrha Evrope!
16
Maturanti so se s četvorko poslovili od srednješolskih klopi Dijaki četrtih letnikov počasi končujejo srednješolsko obdobje - in kako bi ga drugače proslavili kot z znamenito maturantsko četvorko, ki so jo ob 12.00 zaplesali po ulicah slovenskih mest.
31
V Izoli presenetili Leo Sirk: Ona je naša zmagovalka in ponosni smo nanjo V domačo Izolo se je vrnila slovenska evrovizijska predstavnica Lea Sirk.
36
Andrej Težak - Tešky: "Šli bomo počasi, vabljeni družine in pasji člani!" "Program 33 slovenskih vrhov je zastavljen in bo izveden v vsakem vremenu. Zavedam se, da bo ob morebitnem dežju udeležba manjša. Sicer pa si želim, da se mi pridružijo tudi družine in tisti, ki ...
5

Izbor
Anketa: 4. junij 2018 ob 20:45

Kje preživljate poletne konce tedna?

Doma.
V službi.
Na morju.
V planinah.
Drugje.
Arhiv
Videonovice
Kazalo