Družabna kronika
slice
Koper se bo nocoj obarval rumeno, v Batujah bo zadnjič odmeval rock
Kam ta konec tedna?, 28. julij 2017 ob 10:10 Skupini Psihomodo Pop in Crvena jabuka bosta nocoj začeli osrednji primorski festival glasbe in kulinarike, v Športnem parku Batuje pa pripravljajo koncert Rock Batuje.
3
Aljaž Škorjanec v zakon, z estrado na Otok plesat še Nadiya Bychkova
7
22. julij 2017 ob 16:24 Aljaž Škorjanec, slovenski plesalec, ki je na Otoku zaslovel v tamkajšnji različici šova Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing), se je poročil s plesalko Janette Manrara.
Očka vloger: "Pred kamero smo vedno pristni." Kmalu še v porodni sobi?
55
22. julij 2017 ob 06:48 "Smo povprečna slovenska 'familija' in tukaj se marsikdo najde. Moj stil pisanja oziroma snemanja je preprost, z njim se lahko vsak poistoveti."
Kranj v pričakovanju 30.000 ljudi, nocoj čas za Plavi orkestar
17
21. julij 2017 ob 13:30 Največjo prireditev na Gorenjskem, Kranfest, ki vsako leto privabi od 25 do 30 tisoč ljudi, je odprl muzikal Vesna. Vrhunec dogajanja bo nocojšnji koncert skupine Plavi Orkestar.
Očka bloger: Lahko bi bentil, a raje pišem o sreči in ljubezni
69
20. julij 2017 ob 06:18 "Velika škoda je, da 'pišočih očkov' tako rekoč ni, ker je naš pogled na vzgojo in odraščanje otroka povsem drugačen kot ženski, materinski. Predvsem bolj sproščen in zabaven."
"Brez Tedna kulture na placu je Metliki nekaj manjkalo." Na Partizanskem trgu v Metliki se je sklenil 12. Teden kulture na placu, ki se je letos vrnil po krajšem premoru.
Foto: Samantha Fox - svojevrsten fenomen Piva in cvetja Lahko pridejo ikona 80. let prejšnjega stoletja Samantha Fox, ljubljenci MTV-ja v 90. letih prejšnjega stoletja Ugly Kid Joe, toda čarovnija Piva in cvetja je drugje.
57
Laščani na Pivo in cvetje brezplačno, preostali bodo odprli denarnico V Laškem se začenja tradicionalni festival Pivo in cvetje, ki pa bo letos postregel z neljubo novostjo - uvedbo vstopnine za "goste", za domačine pa bo še vedno brezplačen.
39
"Slovenija me je presenetila, ker ima močno poslušanost nacionalne glasbe" "Kaj je tisto, kar morda slovenski glasbeni sceni manjka? Čustva. Veliko je pevcev, ki imajo krasen glas in velik talent. Manjka pa dobra interpretacija," meni Isaac Palma.
15
Na Lentu kljub slabemu vremenu okoli 200.000 obiskovalcev Organizatorji festivala Lent so v devetih programskih dneh gostili 289 dogodkov, na katere so kljub večkrat deževnemu vremenu privabili okoli 200.000 obiskovalcev.
5
Pred MMS-jem: "Ves čas ponavljam: da sem in da ostajam voditelj" " Imava precej unikaten način dela," je pred novo združitvijo moči z Lorello Flego na odru Melodij morja in sonca priznal njen sovoditelj Mario Galunič.
9
Video: Klemen Slakonja kot Angela Merkel, "ženska, ki nosi hlače Evrope" "Pridi, rokuj se z žensko, ki nosi hla-hla-hlače, hlače Evrope!" je le en izmed verzov v novi parodiji Klemna Slakonje - tokrat se je namreč lotil Angele Merkel.
44
Foto: Ostrojezična Svetlana in morje rdečih zvezd na Kongresnem trgu "Ta radost, da si razumljen, da je končno razumljen simbol rdeče zvezde," Svetlana Makarovič po koncertu z naslovom Nosil bom rdečo zvezdo ni skrivala vznesenosti.
434
Začenja se dvodnevni Festival urbane kulture v Ljubljani 30. junija in 1. julija bo približno deset prizorišč po Ljubljani z dnevnimi in večernimi vsebinami preplavil prvi Festival urbane kulture Slovenija.
5
Majk, mister Slovenije: Slovensko kmetijstvo je treba bolj podpreti! Majk Peroša, mister Slovenije z letnico 2017, prihaja iz kmečke družine, zato želi vse, ki ga bodo poslušali, ozaveščati o zdravem načinu življenja in doma pridelani hrani, polni vitaminov.
20

Anketa: 27. julij 2017 ob 11:56

Ste letos obiskali kakšen glasbeni festival?

Sem.
Nisem, a ga nameravam.
Ne hodim na festivale.
Rad/a ga bi, vendar mi čas ne dopušča.
Arhiv
Kazalo