Družabna kronika
slice
Ana Maria, Miha, Ajda in Klemen: "fantastični štirje" Žarometov
Neposredni prenos v nedeljo na prvem programu, 23. februar 2017 ob 17:51 Gostitelji prvih Žarometov bodo kar štirje, dva improvizatorja in dva igralca: Ana Maria Mitić in Miha Brajnik ter Ajda Smrekar in Klemen Janežič.
17
Na TV Slovenija prihaja nova mladinska oddaja Adrenalinci
2
20. februar 2017 ob 13:00 Na sporedu Prvega programa TV Slovenija bo nova mladinska oddaja Adrenalinci, kjer se bo osem srednješolcev pomerilo v desetih adrenalinsko-športnih izzivih.
Video: Navdušeni Mariborčani stiskali pesti za Ilko Štuhec
6
12. februar 2017 ob 19:35 Po prvi, Mateji Svet, ki ji je sledila štirikratna svetovna prvakinja Tina Maze, ima Maribor ponovno svetovno smučarsko prvakinjo. Domačini navdušenja nad Ilko Štuhec niso mogli skrivati.
Borut Pahor na rdeči preprogi Berlinala
27
10. februar 2017 ob 10:01 Slovenski predsednik Borut Pahor je neformalni obisk Nemčije sklenil s sprehodom po rdeči preprogi ob odprtju 67. Berlinala.
Znana je strokovna komisija za medijske nagrade žaromete
9. februar 2017 ob 16:39 Organizatorji novih medijskih nagrad so razkrili strokovno žirijo, ki bo v desetih različnih kategorijah izbrala najboljše iz medijskega sveta v preteklem letu.
Jutranja oddaja Dobro jutro praznuje Pred ustvarjalci oddaje Dobro jutro je poseben jubilej: 15. obletnica ustvarjanja programa. Skupaj z gledalci bodo praznovali že jutri, ko se bodo v oddaji spomnili najlepših trenutkov iz oddaj.
12
RTV suvereno v boj za nove medijske nagrade žaromete Slovenija je bogatejša za nove medijske nagrade - žaromete. Med nominiranci za nagrade, ki jih bodo podelili na galaprireditvi 26. februarja, so v ospredju ustvarjalci oddaj Televizije Slovenija.
13
Neisha: "Ljubezen je lepilo, ki nas drži skupaj" "Jaz sem celostni izvajalec, pridem s svojo glasbo vred, sva NELOČLJIVI ... poročeni sva od mojega četrtega leta!"
12
Ema 2017: Med tremi večeri bodo krmarili tri gostiteljice in Mario Bliža se izbor EMA 2017, ki bo letos izpeljana v treh večerih s tremi gostiteljicami: Tino Gorenjak, Majo Martino Merljak in Tanjo Kocman, v finalu pa se jim bo pridružil Mario Galunič.
46
Video: Idealne razmere za prireditev Gradovi kralja Matjaža Letos se je ustvarjanja snežnih stvaritev v Podpeci nad Črno na Koroškem, ki jo je ravno pred kratkim pobelil sneg, lotilo približno 400 graditeljev iz Slovenije in okoliških držav.
Slovenska pin-up kraljica: prava pin-up dekleta so nasmejana in razigrana Čeprav pin-up in rockabilly kultura v Sloveniji morda nista tako znani, pa imamo vseeno svojo pin-up kraljico.
17
Prihaja nov zabavni kviz, pa tudi nova kuharska oddaja Kaj nas na malih zaslonih čaka v tem letu? Televizija Slovenija je predstavila svoje programske novosti in se na hitro ozrla tudi v preteklo leto.
54
Slovenka leta 2016 je postala "himalajska princesa", ki je obtekla Everest Slovenka leta 2016 je postala Andreja Sterle Podobnik, menedžerka, v prostem času pa ultramaratonka, ki je osvojila šestdnevni etapni tek v Himalaji.
36
Foto: Prva dama Melanija, sevniška tržna niša - predvsem kulinarična Novinarji in fotoreporterji tujih medijskih hiš v zadnjih tednih prihajajo v Sevnico, rojstni kraj prve dame ZDA Melanie Trump, ki za navdihuje predvsem tamkajšnje gostince.
10
Z MMC-jem na predstavo: Na smeh, kjer nastopa sam Bog "Scenarij je bil napisan, nato pa sva se spogledala: kdo bo Bog? Meni se je zdel Žan primeren, ker sem mu poslal par povezav na svete maše. No, na koncu se je starejša generacija morala podvreči ...

Anketa: 24. februar 2017 ob 23:01

Vam je všeč zmagovalna skladba Eme, On my Way, ki jo poje Omar Naber?

Da.
Ne.
Nisem je še slišal/-a.
Ni slaba, a bolj mi je bila všeč druga.
Arhiv
Kazalo