Družabna kronika
slice
Foto: Tek v 20. nadstropje najvišje stavbe v Sloveniji upeha tudi gasilce
Najtežja preizkušnja tekmovanja: tek v popolni delovni opremi in z dihalnim aparatom, 23. november 2014 ob 21:39 Koliko časa je treba, da se premaga 20 nadstropij oziroma 459 stopnic? Pri ekstremnem tekaču nekaj manj kot dve minuti, pri gasilcu v "popolni bojni opravi" pa dobre tri minute.
Foto in video: "Vsi, ki ste tukaj zaradi striptiza, pojdite ven!"
53
23. november 2014 ob 13:28 "Vem, da ljudje pod mojimi videi na spletu pišejo komentarje v slogu, da sem striptizeta, celo prostitutka. A tega nikoli ne prebiram, saj vem, kaj počnem," pravi plesalka ob drogu Anastasia Sokolova.
Najlepša Slovenka na svetovni izbor s 50 kg prtljage in narodno nošo
17
21. november 2014 ob 20:25 "Imam dva kovčka, ki tehtata vsak okoli 20 kilogramov, zraven pa še ročno prtljago, ki tehta osem kilogramov," je pred odhodom v London, kjer bo čez tri tedne izbor za mis sveta, naštevala Julija ...
Video: Katarina Čas, filmska zaročenka Ala Pacina
30
21. november 2014 ob 13:31 Na spletu se je pojavil napovednik za novi hollywoodski podvig Katarine Čas, v katerem je zaigrala ob filmskem velikanu Alu Pacinu.
Foto: Pivoljubci končno prišli na svoj račun, odprla se je pivnica Union
36
19. november 2014 ob 14:20 Pivnica Pivovarne Union je včeraj prvič odprla vrata za vse ljubitelje piva, ki so lahko poleg že znanih pijač preizkusili tudi izbrano ponudbo, ki je na voljo samo v pivnici.
Velika zmaga Petre Majdič - postala bo mama Nekdanja smučarska tekačica Petra Majdič olimpijsko medaljo že ima, zdaj pa se ji je izpolnila še druga življenjska želja - postala bo mama.
21
Najbolj neprijetna situacija za Sanjo Modrić? Prositi moža za intervju. Pravijo, da je tri srečna številka. Njena prva športna ljubezen je bila alpsko smučanje, druga nogomet, a dokončno jo je prevzela košarka - tako v profesionalnem kot zasebnem življenju. Sanja Modrić.
46
Foto: "Če si izbrana za fatalno žensko, moraš naziv dobro nositi" Čeprav se je na trenutke zdelo, da gre za predimenzioniran oglas za "kozmetiko, s katero je še Serena Williams videti kot ženska", smo na koncu dobili večera le dobili novo femme fatale.
23
Fatalka leta 2014 je podjetnica Tanja Skaza Dobili smo novo "usodno žensko, ki je zaznamovala naš prostor s svojo karizmo, dosežki, neustrašnostjo, svojim značajem in nastopom " - fatalka leta 2014 je podjetnica Tanja Skaza.
25
Nadyia Bychkova in Miha Vodičar priplesala na sam vrh sveta Plesnemu paru Nadyii Bychkovi in Mihi Vodičarju so se po več letih prizadevanj na parketu sanje vendarle uresničile - pometla sta prav z vso konkurenco in osvojila svetovni naslov v kombinaciji 10 ...
18
Bruc 14: Tudi z uspešnico Prayer in C brez želene množice obiskovalcev Pogled na Gospodarsko razstavišče ob dveh zjutraj je dajal skromni vtis, da na njem poteka tradicionalna zabava ob začetku novega študijskega leta - Bruc 2014.
27
Jakov Fak: "Dekle je vsako leto bolj navajeno mojih potovanj" Jakov Fak se je v svoji karieri potovanj s prizorišča na prizorišče navadil. "Nisem pa svetovni popotnik," je dejal v pogovoru za MMC 27-letni biatlonec. Del počitnic je preživel v
7
"Laska mi pozornost, toda obstajajo tudi njene slabe lastnosti" Biatlonka Teja Gregorin je svoje pestro poletje preživela delovno. "Če hočeš, da si vrhunski tekmovalec, ti drugega ne preostane," pravi 34-letna športnica.
Gojc in Bernarda: "Čista norišnica deluje po sistemu pravih volitev" Gojmir Lešnjak - Gojc in Bernarda Oman se zadnje mesece srečujeta v predstavi Čista norišnica, kjer se je uigranemu ansamblu pred dnevi pridružil Bernardin mož Boris Kobal.
11
Ilka v boju za fatalko: "Prav je, da se nas pokaže tudi malo drugače" Smučarke letos ne bodo edina konkurenca vedno nasmejani Ilki Štuhec, Štajerka je ena izmed kandidatk za naziv femme fatale.
29

Kazalo