V letu 2012 se nam obetajo številne spremembe. Foto: Reuters
V letu 2012 se nam obetajo številne spremembe. Foto: Reuters
Ivana Scotto di Minico
Gostja MMC-jeve klepetalnice je bila Ivana Scotto di Minico. Foto: MMC RTV SLO

"V letu 2012, ko bo dominanten planet Merkur, ki simbolizira komunikacijo, iskanje novih možnosti, podjetnost in mladostniški duh, bomo zasebno in kolektivno vedno bolj ozaveščeni, da je treba kaj spremeniti," je v MMC-jevi klepetalnici dejala astrologinja ter dodala: "Mešali se bodo vplivi zastarelega, tistega, kar bi se še želelo obdržati, z novim, kar se nezadržno prebija naprej. Merkur simbolizira začetno zmedo, boj, akcijo. Proti poletju bo več ravnovesja."

Pri vremenu se po njenih besedah napoveduje več naglih preobratov, izbruhov narave skozi potrese, poplave, cunamije. "Ne pozabimo, da je leto 2012 pod taktirko kitajskega zmaja, ki simbolizira nezadržno moč," je pojasnila v MMC-jevi spletni klepetalnici.

Pred nami pa so krizni časi, potrjuje tudi astrologinja: "Na dobre izide bo treba počakati najmanj do poletja ali začetka jeseni."

Kaj pa se bo dogajalo v svetu financ, športa in v slovenskem parlamentu (kaj se bo dogajalo z oblikovanjem koalicije), pa si lahko preberete v klepetu.