"Bog, ljubim jo," je Frankie na Twitterju izkazal ljubezen do svoje zaročenke, s katero sta v zvezi že sedem let. Foto: Twitter

Igralec je namreč v teh dneh doživel še eno lažjo kap, o svojem zdravstvenem stanju pa je znova obvestil tudi svoje sledilce na Twitterju: "Skoraj na isti dan kot lani sem prestal še eno manjšo kap. Upajmo, da je to zadnja. Nesrečen."

Muniz ni napisal, ali je potreboval zdravniško pomoč, na družbenem omrežju pa se je zahvalil vsem, ki mu stojijo ob strani: "Hvala vam za vse prijazne besede. Lepo je vedeti, da je na negativnem spletu še nekaj pozitivnih ljudi. Vesel zahvalni dan."

Več o njegovih zdravstvenih težavah ni znano, ameriški tabloidi pa ugibajo, da je najverjetneje dobil napad, pri katerem se je na kratko prekinil dotok krvi do možganov in so se pojavili simptomi, podobni kapi.

Muniz, ki bo 5. decembra praznoval 28. rojstni dan, je odraščal pred očmi TV-gledalcev, v omenjeni seriji je igral med letoma 2000 in 2006, takrat je veljal za enega najbolje plačanih najstnikov v Hollywoodu. Pozneje se je posvetil dirkam z avtomobili in bobnanju v zasedbi Kingsfoil. Od predlani je zaročen z Elycio Turnbow.