Družabna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Družabna kronika - Arhiv
Foto: Miss Earth Slovenije je ... Danijela Burjan! V ljubljanski Festivalni Ljubljani je na finalnem izboru za Miss Earth Slovenije zmagala Danijela Burjan, ki bo novembra slovenske barve zastopala na mednarodnem finalnem izboru na Filipinih.
V klepetalnici je gostoval Aljoša Ternovšek, voditelj kviza VEM! V MMC-jevi spletni klepetalnici se nam je pridružil eden izmed voditeljev televizijskega kviza VEM!, Aljoša Ternovšek. Letošnja novost so križanke z 10 besedami tudi v prvem krogu.
Miha Šalehar v MMCanalizi: "Knjiga je tudi terapija zame" "Knjige Duh česa v tiskani obliki sploh nisem prebral. Vedno s težavo preletim svoje tekste, ko so enkrat napisani. Svojih oddaj ne poslušam, tudi z gledanjem sebe po televiziji sem imel težave," je ...
Foto: Lara Kalanj je nova mis Slovenije Slovenijo bo 8. decembra na 68. lepotnem izboru za mis sveta v mestu Sanya na Kitajskem zastopala Lara Kalanj.
Na sejmu gramofonskih plošč: šarm, ki privablja stare in mlade V Biljardni hiši v Ljubljani so ta konec tedna biljardne palice pospravili v kot, krogle pa so na mizah nadomestili zaboji, polni vinilk.
Foto: V Kamniku povorka 1.900 domačih in tujih narodnih noš S tradicionalno povorko v nedeljo popoldne v Kamniku je vrhunec dosegel največji etnološki festival v Sloveniji, 48. dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine.
"Igrali bomo, dokler si bo občinstvo želelo Dalmacije v Ljubljani!" "Na Dalmatinski večer želimo, da se občuti tipičen dalmatinski melos: hrana, pijača, sproščenost, spomin na morje, prijetna čustva, druženje in glasba ter seveda ... veliko romantike," pred ...
Več kot 30.000 obiskovalcev na Ribniškem sejmu Mojstri starih obrti in rokodelskih veščin so se zbrali na 43. ribniškem sejmu suhe robe in lončarstva. Organizatorji so pričakovali več kot 30.000 obiskovalcev iz vse Slovenije in tujine.
Foto: Zmajčice odplesale zadnji ples, Milić neuspešno zabil prek avtomobilčka Košarkarski spektakel v Stožicah, na katerem sta se od parketa poslovila Boštjan Nachbar in Sani Bečirović, so s svojim zadnjim plesom začinile članice plesno-navijaške skupine Zmajčice, ki so se ...
Komedija pod zvezdami: festival odpira bradati trio Na Ljubljanski grad se vrača festival Komedija pod zvezdami, ki bo do petka z namenom nasmejati občinstvo ponudila štiri predstave.
Zmajčice bodo na Sanijevi in Bokijevi "simfoniji" odplesale zadnji ples Na četrtkovem spektaklu Košarkarska simfonija se ne bosta poslovila le Sani Bečirović in Boštjan Nachbar.
Bogračfest v Lendavi, "svetovni prestolnici bograča" V Lendavi se je znova odvil tradicionalni Bogračfest. Na največjem tekmovanju v kuhanju bograča se je zbralo 84 tekmovalnih ekip in več tisoč obiskovalcev.
Letni oder Ruše letos s pestrim filmskim in glasbenim programom Včeraj se je v Rušah s potujočim filmskim festivalom, ki vključuje dokumentarne filme o človekovih pravicah in varovanju okolja, začel festival Letni oder Ruše. 19.
11. Panč: 5 večerov, 4 voditelji, 10 držav, 27 komikov! "Predavanja so zjutraj, nastopi so zvečer, tako da nimam težav s svojimi študenti, če se vidimo dvakrat na dan. Zvečer so skriti med občinstvo, oni mene vidijo, jaz njih ne!"
"Ni možnosti, da bi bilo na Črnfestu slabo vzdušje" V središču Črnomlja vso drugo polovico avgusta poteka Črnfest. V petek so vzdušje dobro razgreli Joker Out, Tabu, Big Foot Mama in Mrfy.
Foto: Ko Ptuj postane Poetovio, se vrnejo tudi gladiatorji, legionarji in vestalke Ptuj se je od četrtka do nedelje vrnil v rimske čase, saj je na enajsti izvedbi Rimskih iger nastopilo več kot 700 ljudi, oblečenih v rimske kostume, ki so prišli iz sedmih držav.
Slovenski festival StellarBeat letos s podvojenim številom obiskovalcev Največji elektronski festival v Sloveniji – StellarBeat Music Festival – je letos obiskalo več kot 10.000 ljubiteljev elektronske glasbe.
Video: Mariborski otok drugo leto zapored gostil Igre mest Mariborski otok je gostil zabavne Igre mest, nekoč znane pod imenom Jadranske igre, še prej pa pod imenom Igre brez meja, kjer so v konkurenci petih ekip lanski naslov ubranile Štajerske vijolice.
Kosci in kosice v Cerknem podrli Guinnessov rekord V Cerknem je z ročnimi kosami travo kosilo kar 570 koscev in kosic. Sodelujoči so se zbrali, da bi se kot največja skupina koscev vpisali v Guinnessovo knjigo rekordov.
Nagradna igra: Z MMC-jem na festival Panč Panč, festival stand-up komedije, ki bo med 22. in 26. avgustom že enajstič zavzel dvorišče Ljubljanskega gradu, prinaša pet dni smeha, 27 izbranih komikov iz desetih držav in štiri različne ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Anketa: 28. avgust 2018 ob 11:38

Kateri glasbi najraje prisluhnete?

Rocku.
Popu.
Klasični glasbi.
Rapu.
Elektronski glasbi.
Drugo.
Arhiv
Kazalo