Družabna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Družabna kronika - Arhiv
Na Štajerskem ena največjih martinovanj v Sloveniji Jesenski dan je tako v štajersko prestolnico kot na Ptuj privabil številne obiskovalce – tudi iz tujine –, ki so se poklonili ne zgolj vinski letini, ampak letošnje martinovanje izkoristili tudi za ...
Martinov vikend: iz Ljubljanice dvignili vinski zaklad, praznovanja po vsej državi Ta konec tedna je dogajanje po Sloveniji v znamenju svetega Martina. Praznik vina z vinsko potjo že slavijo v Ljubljani, različna manjša praznovanja pa potekajo na vseh koncih države.
Dežela tisočerih okraskov: v Kopru prižgali praznične luči Megleno nebo in jesenske temperature tistim, ki so se udeležili težko pričakovanega prižiga prazničnih luči v Kopru, niso preprečili, da bi začeli novoletno rajanje.
Raiven: Ne maram kopij in ne maram povprečja Med opaznejšimi je bila že uvodni dan ljubljanskega tedna mode, ko je iz prvih vrst v vijolični obleki in modrozeleno barvo las spremljala revije.
Miro Cerar bo v tretje postal očka Miro Cerar, nekdanji premier in zdajšnji zunanji minister, bo pri 55 letih tretjič postal očka – njegova partnerica Mojca Stropnik je namreč noseča.
Foto: Mis Zemlje je Vietnamka, Burjanova Sloveniji zagotovila največji uspeh V Manili so okronali novo lepotno kraljico – mis Zemlje je postala Vietnamka Phuong Khanh Nguyen.
Čas kostanjev v Ljubljani: skromne merice in visoke najemnine V hladnih jesenskih dneh prezeble dlani najbolj ogrejejo vroči pečeni kostanji.
Foto: 6pack Čukur se je razveselil rojstva hčerke Velenjski raper 6pack Čukur, znan po pesmih, kot je denimo Šluk šluk , in njegova partnerica Nika sta dobila hčerko, ki sta jo poimenovala Flora.
Luka Dončić na Instagramu presegel (prvi) mejnik - milijon sledilcev Kdo je "kralj" Instagrama med slovenskimi športniki, je jasno – to je vzhajajoči zvezdnik ekipe Dallas Mavericks iz Lige NBA Luka Dončić, ki je nedavno presegel že milijon sledilcev – v tem trenutku ...
Uroš Kuzman: "Če imaš otroke, so predavanja tudi ponoči in vedno si nenapovedano vprašan." " A tokrat je narava zaobšla vsa ta pravila in verjetnostni račun na glavo obrnila. Saj beta- samec naš zašel v težko je uganko in med rjuhe svoje spalnice vpeljal novo neznanko. Sta ljubezen ...
Stara roba, nova raba: dobrodelna dražba, ki jo poganja dobra volja V pokritem atriju ZRC-ja SAZU-ja v Ljubljani se je zbrala zanimiva skupina ljudi – od starejših mestnih dam do znanih obrazov z ljubljanskih ulic.
Jože Potrebuješ: Čuki si pač upamo nekaj narediti, drugi pa velikokrat ne Je edini "izvirni" član Čukov. Tisti človek, ki je napisal besedila skladb, kot so Krokodilčki, Zanzibar, Kavbojci in Indijanci ...
Foto: 12 finalistk za mis športa Slovenije – izberite svojo favoritinjo! V Klubu Cankarjevega doma so izbrali 12 finalistk prireditve Miss športa Slovenije 2018.
Foto: Pod Fabianijevim mostom nov raj za rolkarje Na približno tisoč kvadratnih metrov veliki površini pod Fabianijevim mostom so rolkarji dobili nov poligon s štirimi rolkarskimi elementi.
Lara, nova mis: Želim, da Slovenci cenijo lokalno in domače "Želim si, da bi se naš narod zavedal, kaj nam naša država ponuja, in da bi znali to izkoristiti v svojo korist. Slovenijo sama vidim kot butično državo," je dejala nova mis Slovenije Lara Kalanj, ...
Foto: Na meji nevidnega - konvencija za ljubitelje fantazije Na Gospodarskem razstavišču je potekala prireditev Na meji nevidnega, ki je v Ljubljano privabila ljubitelje znanstvene fantastike in fantazije, ponudila pa je tudi vpogled v številne subkulture.
Foto: "Kaj razlikuje Pera od drugih? Še največ Jaggerja ima v sebi." Petim albumom s Pankrti, trem s Sokoli in kar desetim samostojnim v tej statistiki je večni panker dodal še celovečerni glasbeno-dokumentarni film Pero Lovšin – Ti lahko.
Foto: Miss Earth Slovenije je ... Danijela Burjan! V ljubljanski Festivalni Ljubljani je na finalnem izboru za Miss Earth Slovenije zmagala Danijela Burjan, ki bo novembra slovenske barve zastopala na mednarodnem finalnem izboru na Filipinih.
V klepetalnici je gostoval Aljoša Ternovšek, voditelj kviza VEM! V MMC-jevi spletni klepetalnici se nam je pridružil eden izmed voditeljev televizijskega kviza VEM!, Aljoša Ternovšek. Letošnja novost so križanke z 10 besedami tudi v prvem krogu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Anketa: 3. november 2018 ob 10:03

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Videonovice
Raiven - Nisem kriva 00:02:29, 11.11.2018
35. Martinovanje v Mariboru 00:00:56, 11.11.2018
Martinova povorka na Studencu 00:02:26, 11.11.2018
Martinovanje v rovih pod Kranjem 00:00:26, 09.11.2018
Koper razsvetlila Čudolandija 00:01:58, 09.11.2018
Ambienti 00:25:57, 09.11.2018
Osrednje prekmursko martinovanje 00:01:01, 09.11.2018
Recepcija 00:03:05, 05.11.2018
Dunking Devils 00:04:25, 05.11.2018
Kazalo