Leta 2001 je zmagala na izboru za mis Slovenije, s skladbo Vrag naj vzame pa je domovino leta 2008 zastopala na izboru za pesem Evrovizije v Beogradu. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Leta 2001 je zmagala na izboru za mis Slovenije, s skladbo Vrag naj vzame pa je domovino leta 2008 zastopala na izboru za pesem Evrovizije v Beogradu. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Novico o prihodu nove družinske članice je posavska glasbenica delila na Facebooku, kjer je objavila fotografijo – na njej je videti roke vseh članov družine, med njimi tudi najnovejše članice. "Družina je popolna! Dobrodošla," je pevka pripisala k fotografiji.

Otrokom želi podariti možnost izbire
Pevka, ki je v svetu zabave že 18 let, drugače na družbenih omrežjih ne izpostavlja svojih družinskih članov. Kot je povedala pred kratkim za Tednik, je možnost izbire tisto, kar želi podariti svojim otrokom.

"Za ceno kariere sprejemam kompromise. Za ceno svojega otroka z mediji nikoli. Tukaj delujem zelo sebično. Svoje hčerke ne izpostavljam na družbenih omrežjih, ker ne želim, da postane zaradi mene medijska osebnost, brez svoje lastne želje po tem. Ne vem, kakšno pot bo izbrala. Morda bo kot njen oče, ki se ne želi izpostavljati, morda bo v življenju želela funkcionirati iz ozadja. Ne vem. Zdi pa se mi prav in pošteno, da ji dam možnost izbire."

Brezpogojna ljubezen
Rebeka je po rojstvu prvorojenke Šajane spregovorila o spremembi, ki jo je prineslo materinstvo. "Sploh si nisem mogla predstavljati, da imaš lahko neko živo bitje tako brezpogojno rad. Oziroma sploh nisem vedela, kaj pomeni brezpogojna ljubezen." Dodala je še: "Edino, kar mi je pomembno, je, da je hčerka zdrava, da je nasmejana, da je dobre volje in da se imamo fajn kot družina. Vse drugo pa ... Če se zgodi kaj lepega, se zgodi, če pa ne, je pa tudi v redu, se sprijazniš s tem in greš naprej."