Sloveniji se na Euro 2012 ni uspelo uvrstiti, zato lahko v slikovnem glasovanju izbirate samo med tujimi lepotci. Foto: MMC RTV SLO/Andrej Cundrič
Sloveniji se na Euro 2012 ni uspelo uvrstiti, zato lahko v slikovnem glasovanju izbirate samo med tujimi lepotci. Foto: MMC RTV SLO/Andrej Cundrič

Uvodno tekmo EP-ja 2012 smo pospremili s fotografijami vseh 16 selektorjev sodelujočih reprezentanc in vam ponudili možnost, da s slikovnim glasovanjem izberete tistega, ki se vam zdi najlepši, najšarmantnejši, najbolj očarljiv. Sledilo je glasovanje za najlepšega izmed 16 vratarjev, oddali pa ste le nekaj manj kot 2.000 glasov, ki so nam razkrili zmagovalca v tej kategoriji, ki pa bo - tako kot selektor - ostal skrit do 29. junija.

Za najlepše obrambne igralce lahko glasujete tukaj!
(s klikom na posamezno fotografijo se vam ta odpre v večji resoluciji)

Imate štiri dni časa!
Ker smo se odločili za "sistem igre" 4-4-2, morate izbrati še najlepše štiri branilce, štiri veziste in dva napadalca. V tem krogu glasovanja vas tako čaka izbiranje najlepših obrambnih igralcev! Na tej povezavi si lahko ogledate fotografije izbranih 16 obrambnih igralcev sodelujočih reprezentanc - tokrat je staknil glave ženski del uredništva - in oddate svoj glas tistemu najpostavnejšemu - čas imate do 20. junija do 16.00, nato pa bomo glasovanje za branilce deaktivirali in namesto njega aktivirali glasovanje za najlepše zvezne igralce.

Tokrat izbirate štiri!
V prvih dveh krogih glasovanja, ko ste izbirali selektorja in vratarja, je bil prostor za enega samega zmagovalca, tokrat pa se bodo torej v najlepšo reprezentanco EP-ja 2012 po izboru uporabnikov MMC-ja lahko uvrstili tisti štirje obrambni igralci, ki bodo zbrali največ vaših glasov!


Časovni trak glasovanja je naslednji:
8. junij-12. junij: Izberite najlepšega selektorja (glasovanje je končano)
12. junij-16. junij: Izberite najlepšega vratarja (glasovanje je končano)
16. junij-20. junij: Izberite štiri najlepše branilce (trenutno aktivno glasovanje!)
20. junij-24. junij: Izberite štiri najlepše veziste
24. junij-28. junij: Izberite dva najlepša napadalca
------------
29. junij: Razglasitev rezultatov