Katarina Čas se pred bliskavicami odlično znajde. Foto: Reuters
Katarina Čas se pred bliskavicami odlično znajde. Foto: Reuters
Fotografija, ki se ne zgodi vsak dan ... Foto: Instagram

Danny Collins v režiji Dana Fogelmana (Ta nora ljubezen) je komična drama o ostarelem rokovskem zvezdniku, ki se ob odkritju pisma, ki ga je pred 40 leti pisal Johnu Lennonu, odloči korenito spremeniti svoje življenje.

Poleg Pacina (74) in Časove (38), ki je v filmu, navdahnjenem po resnični zgodbi, prevzela vlogo Sophie, "lepe, a koristoljubne" mlade zaročenke naslovnega lika, v filmu igrajo še Annette Bening, Jennifer Garner, Bobby Cannavale in Christopher Plummer.

Pacino še v formi
Prve ocene filma, ki so ga pri Forbesu označili za "privlačno komedijo brez kopalniškega humorja", a ji kljub (oziroma ravno zaradi) kakovosti ne napovedujejo velikanskih zneskov na blagajnah, so pretežno pozitivne, kritiki so pohvalili tudi glavnega moža Pacina, ki se mu morda ne obeta ravno oskar, a naj bi po daljši "suši" dobrih vlog dokazal, da ga tudi v zrelih letih še nikakor ne gre odpisati.

V slovenskih kinodvoranah po naših informacijah najnovejšega igralskega podviga Časove, ki v prvem prizoru, v katerem se v tem filmu pojavi na platnu, pokaže svoje (razgaljene) čare, najverjetneje ne bomo videli.

"Oprostite za samopromocijo, a takšna fotografija se ne zgodi vsak dan," se je na svojem profilu na Instagramu s fotografijo iz filma Danny Collins pohvalila Katarina Čas.

Na omenjenem družbenem omrežju je objavila še selfi s kolegoma iz zasedbe Cannavalejem in Garnerjevo, pa fotografijo z avstralsko igralsko kolegico Rose Byrne, ki jo je imela priložnost spoznati na dogodku.

To pa ni bila prva zvezdniška izkušnja Časove na rdečih preprogah, leta 2013 je nastopila v za več oskarjev nominiranem Volku z Wall Streeta v režiji velikega Martina Scorseseja. Takrat jo je na newyorški premieri spremljal partner Lado Bizovičar.

Oglejte si nekaj fotografij z dogodka, na katerem je slovenska lepotica nosila obleko znamke LaBourjoisie.