Tamara in Klemen sta na ganljivem in s čustvi nabitem poročnem obredu v grajski dvorani Palacij izrekla usodni
Tamara in Klemen sta na ganljivem in s čustvi nabitem poročnem obredu v grajski dvorani Palacij izrekla usodni "da". Foto Janez Kotar Foto:
TV POROKA. Foto: Janez Kotar
Otvoritveni ples mladoporočencev. Foto: Janez Kotar
TV POROKA. Foto: Janez Kotar
Velika TV-poroka na Ljubljanskem gradu. Foto: Janez Kotar
Televizijska poroka 2014

Ekipa jutranjega programa TV Slovenija je z velikim poročnim obredom uresničila sanje Tamare Kolarič in Klemna Bračka, zmagovalcev tretje akcije TV-poroka. Gledalci jutranjega programa, ki so s telefonskim glasovanjem izbrali mladoporočenca, so v preteklih dveh mesecih prevzeli vlogo načrtovalcev poroke. Sodelovali so pri izbiri nevestine poročne obleke, šopka, prstanov in torte ter pomagali sooblikovati svečani, ganljivi in mladostno razigrani poročni dan, ki je mladoporočencema za vedno spremenil življenje.

Slavnostni poročni obred in poročno slavje
Na poročni dan je ekipa oddaje Dobro jutro (bodočima) mladoporočencema sledila na vsakem koraku – od zgodnjih jutranjih ur do pozne noči. Jutro pred poroko je minilo v sproščenem in zabavnem vzdušju. Do Ljubljanskega gradu, kjer je potekal poročni obred, sta se takrat še bodoča mladoporočenca skozi središče Ljubljane zapeljala s kočijo z vprego lipicancev.

Ganljiv in s čustvi nabit poročni obred se je zgodil v grajski dvorani Palacij, ki je bila posebej za to priložnost okrašena z več sto cvetovi vijoličastih in modrih orhidej. Tam sta Tamara in Klemen pred več kot 70 svati ter številnimi televizijskimi kamerami in fotografskimi objektivi izrekla usodni "da", si izmenjala zaobljubi in prstana. Na obredu sta mladoporočencema zapeli Eva Boto in ob koncu obreda še Alenka Godec. Pred televizijskimi kamerami sta vsemu svetu sporočila, da se imata rada in si obljubila, da nihče od njiju nikoli ne bo sam, da bosta z ljubeznijo premagala vse.

Po poročnem obredu so se svatje preselili v stanovsko dvorano Ljubljanskega gradu, kjer je potekalo poročno slavje. Mladoporočenca je zabavala glasbena skupina Atlantix, pred razrezom poročne torte pa je ženina in nevesto presenetila skupina Mambo Kings, kar je bila tudi njuna skrita želja. Svatje so uživali v kulinaričnih specialitetah chefa Igorja Jagodica.

Po televizijski poroki Tamaro in Klemna čaka še en pomemben življenjski dogodek - junija namreč pričakujeta svojo prvo hčerko.

Televizijska poroka 2014