Simo Atanacković, Đorđe Lelić, Jan Močnik, Travis Cohn in Željko Zagorac v malo drugačnih vlogah, kot smo jih vajeni. Foto: Marko Delbello Ocepek
Simo Atanacković, Đorđe Lelić, Jan Močnik, Travis Cohn in Željko Zagorac v malo drugačnih vlogah, kot smo jih vajeni. Foto: Marko Delbello Ocepek

Urban Gorjanc, Hugh Robertson, Aljaž Korošec, Luka Vončina, Marjan Čakarun, Simo Atanacković, Đorđe Lelić, Jan Močnik, Travis Cohn in Željko Zagorac so se pred novo sezono predstavili v drugačni vlogi.

"Ker ima klub Helios Suns najboljše navijače v Sloveniji in tudi največje število navijačev, se vsako leto zanje posebno potrudimo. Že ob začetku sezone uvedemo tematiko, ki jo nato vodimo tekom celotne sezone. Tako je vse skupaj še bolj pestro in zabavno ter namenjeno temu, da navdušuje, seveda skupaj in ob boku z vrhunskim športom. Ljudem je vedno zanimivo kako športniki izgledajo v drugačni opravi, kot je njihova običajna, športna. Razmišljali smo o tem, hkrati pa premišljevali kaj je tisto novo, tisto, kar v športu še ni bilo videno. Tako smo prišli na kavboje in Indijance," so sporočili s kluba.

Poleg fotografij so v Avstriji posneli še krajši film, ki ga bodo od zdaj naprej predvajali na začetku vsake domače tekme košarkarjev v Domžalah. Razveseljeval pa bo predvsem predstavnice ženskega spola. "Krajši videospot je nekakšen predstavitven video, t.i. 'teaser', ki ga bomo vrteli tudi ob začetku domačih tekem. Začne se kot film vestern, s pravo akcijo, z ropom in lovom na denar, na koncu pa mestni šerif nepridiprave spravi za zapahe. Spot se nadaljuje tako, da junaki iz vesterna postanejo junaki na parketu, pod košem, kjer poteka 'lov za žogo', prav tako kot pri kavbojih, pa je potrebna hitrost, moč, eksplozivnost. Helios Suns so torej naši junaki, v takšnem ali drugačnem scenariju, takrat ko zmagujejo tekme, in tudi takrat, ko jih po trdem boju izgubijo," so še sporočili s kluba.

Domžalčane to sezono čakajo štiri tekmovanja, njihova pričakovanja pa so visoka. "Noben nasprotnik ni nepremagljiv, smo ambiciozni, imamo talent in se že veselimo prve domače tekme 17. oktobra, saj želimo pokazati, da smo iz pravega testa in da smo super ekipa," pravi Zagorac.

Travis Cohn. Foto: Marko Delbello Ocepek
Željko Zagorac. Foto: Marko Delbello Ocepek
Aljaž Korošec. Foto: Marko Delbello Ocepek
Marjan Čakarun. Foto: Marko Delbello Ocepek
Urban Gorjanc, Hugh Robertson, Aljaž Korošec, Luka Vončina in Marjan Čakarun. Foto: Marko Delbello Ocepek