Par je na svetu pozdravil sina. Foto: EPA
Par je na svetu pozdravil sina. Foto: EPA

Par, ki se je zaročil v začetku lanskega leta, je aprila letos razkril veselo novico: pričakujeta sina. Berryjeva je nosečnost pri 47 označila kot "največje presenečenje svojega življenja". Sama ima že petletno hčer Nahlo iz razmerja z Gabrielom Aubryjem, Martinez pa je zdaj prvič postal očka.

Po poročanju spletne strani E! Online je igralka rodila sina v "porodnišnici znanih" - Cedars Sinai, kjer so številne zvezdnice rodile svoje otroke. Oliver je pred časom za revijo People razgovoril o svojem prvorojencu, še preden je prijokal na svet. Dejal je: "Moj sin bo ostal Američan, toda jaz bom ostal Francoz. Ostal bom Francoz v Ameriki, toda prilagodil se bom ameriški kulturi."

47-letna oskarjevka si je poleti izmenjala zaobljube z leto starejšim francoskim igralcem izmenjala v mali graščini na jugu Francije. Po civilnem obredu je sledil še verski v vaški kapeli. Na slavje je bilo povabljenih okrog 60 najbližjih prijateljev para, med drugim so opazili ženinovo mater Rosemarie in brata Vincenta. Večerjo so imeli na prostem, pod krošnjami, vrhunec dogodka pa je bil ognjemet.