Mojca Mavec bo voditeljica oddaje TV-poroka. Foto: Janez Kotar
Mojca Mavec bo voditeljica oddaje TV-poroka. Foto: Janez Kotar
Tamara in Klemen, zmagovalca tretje akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro. (Foto: Urška Košir)
Tamara in Klemen sta postala zmagovalca tretje akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro. Foto: Urška Košir

V šestih polurnih oddajah TV-poroka, ki bodo na sporedu vsak drugi ponedeljek okrog 17. ure na 2. programu Televizije Slovenija, prvič že 29. decembra, bo Mojca s svojimi gosti razmišljala o življenju, ljubezni, partnerstvu in porokah.

V popoldansko-večernem ponedeljkovem terminu si boste lahko ogledali izbor zmagovalnega para že četrte akcije TV-poroka. Do konca februarja boste v oddajah spremljali priprave na veličastno poroko, ki bo v Postojnski jami, v zadnji, šesti oddaji pa tudi posnetek veličastne televizijske poroke. Skozi sodoben televizijski format oddaja TV-poroka združuje zabavo, nasvete in življenjske zgodbe običajnih ljudi ter raziskuje stereotipe in zanimivosti o porokah.

Mojca Mavec, ki bo v televizijski oddaji odigrala tudi vlogo sodobne Pepelke, razmišlja: "Odrasle punce še vedno verjamemo, da nam bo MAJHNO naključje prineslo VELIKO ljubezen."

Prva oddaja bo na sporedu v ponedeljek, 29. decembra, ob 17.10 na 2. programu TV Slovenija.

Mojca Mavec bo v prvi oddaji na Ljubljanskem gradu, ki je bilo prizorišče televizijske poroke leta 2014, gostila vse tri pare, ki so se v okviru akcije oddaje Dobro jutro že poročili pred televizijskimi kamerami. Obudili bomo spomine na najbolj ganljive prizore televizijskih porok zadnjih let. V oddaji bodo predstavljene tudi zgodbe treh parov, ki se potegujejo za televizijsko poroko leta 2015, ki bo konec februarja v veličastni Postojnski jami. Mojca bo hkrati raziskovala tudi grajske legende o Elviri, sv. Juriju in zmaju ter se ob koncu prelevila v sodobno Pepelko.

V drugi oddaji, ki bo na sporedu januarja, bo Mojca Mavec v Predjamskem gradu gostila zmagovalni par akcije TV POROKA 2015, ki ga bodo izbrali gledalci oddaje Dobro jutro. Bodočima mladoporočencema bo predstavila lokacijo njune televizijske poroke – veličastno Postojnsko jamo, kjer bosta konec februarja dahnila usodni da.