Družabna kronika
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 6 glasov Ocenite to novico!
Noctiferia
Alternativa vsako leto ponudi pester glasbeni program. Lani so bili zvezdniki dneva pankerji povratniki Niet, letos pa bodo na odru 'žgali' metalci Noctiferia. Foto: Luka Kaše

Dodaj v

Na ribniški Alternativi tudi Noctiferia in Klemen Klemen

V Ribnici znova alternativno
31. julij 2010 ob 12:38,
zadnji poseg: 7. avgust 2010 ob 13:44
Ribnica na Dolenjskem - MMC RTV SLO

Ribniški študentski klub že peto leto zapored organizira glasbeno-kulturni projekt Alternativa, katerega namen je popestriti dolgo(časno) in vroče poletje v Ribnici.

Alternativa je dogodek, namenjen vsem mladim in tistim, ki so mladi po srcu, predvsem pa vsem glasbenim navdušencem, ki si želijo ustvarjalnosti in ki razmišljajo malo drugače, zunaj ustaljenih okvirov.

Več o Alternativi na Facebooku
Letošnja Alternativa bo potekala danes, prvo avgustovsko soboto, na zapuščenih športnih igriščih pri vojašnicah. Dogodek se bo začel ob 17.00 in bo tudi letos potekal v dveh delih. V popoldanskem se bodo lahko obiskovalci udeležili ustvarjlanih delavnic, si ogledali kakšen zanimiv nastop in tekmovali v zabavnih igrah ter nasploh "kravžljali možgančke" na malce drugačen način.

V večernem delu pa bodo lahko uživali in se zabavali ob glasbenih zvokih punka, rocka in metala glasbenikov iz Ribnice in okolice: Breedlock, Chicksy Dicks in Tisti ku Zanč. Ribniški študenti so k sodelovanju povabili tudi prekaljene glasbene mačke, kot so kočevski K Sound XXX, Klemen Klemen in trenutno najbolj vroči slovenski metalci Noctiferia.

Nekaj utrinkov s prejšnjih Alternativ si oglejte spodaj.

A. K.
Prijavi napako
Komentarji
alojzij01
# 31.07.2010 ob 14:38
Kje je pa Bartol?
Artemisa
# 31.07.2010 ob 14:05
Komaj čakam. Se vidimooo tam.
Kazalo