Družabna kronika
(3)
Panč
Panč bo letos potekal že enajstič. Foto: Organizator

Dodaj v

Nagradna igra: Z MMC-jem na festival Panč

Imate svojega najljubšeka stand-up komika?
10. avgust 2018 ob 14:04
Ljubljana - MMC RTV SLO

Panč, festival stand-up komedije, ki bo med 22. in 26. avgustom že enajstič zavzel dvorišče Ljubljanskega gradu, prinaša pet dni smeha, 27 izbranih komikov iz desetih držav in štiri različne voditelje.

Ob obletnici grajskih druženj vas očeta vodilnega stand-up festivala v regiji, Tin Vodopivec in Andrej Težak - Tešky, vabita na pet tematskih predstav pod zvezdami - dva slovenska, jugoslovanskega, angleškega in večer črnega humorja. Na njih se bo zvrstilo več kot 20 domačih in regionalnih mojstrov smeha. Na Panču bo premierno v Sloveniji nastopilo tudi pol ducata komikov iz Evrope in Severne Amerike, od tega polovica dam. Novost 11. izdaje Panča je tudi ta, da bodo večere povezovali kar štirje različni voditelji.

MMC v sodelovanju s prirediteljem ponuja pet enodnevnih vstopnic za festival Panč. Vse, kar morate storiti, je, da na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si napišete, kateri dan bi si želeli ogledati festival Panč in z malo sreče boste bili izžrebani. Zraven pripišite še svoje ime in priimek.

Nagradna igra traja do četrtka, 16. avgusta, do 10.00. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.

Program festivala Panč
Sreda, 22. 8. – OTVORITVENA DOMAČICA: Admir Baltić, Martina Ipša, Perica Jerković, Uroš Kuzman, Nejc Šmit; voditelj Andrej Težak - Tešky

Četrtek, 23. 8. – INTERNATIONAL NIGHT: Tanyalee Davis (Kanada), Chelsea Hart (ZDA), Radu Isac (Romunija), Ria Lina (Ukrajina), Christian Schulte-Loh (Nemčija); voditelj Daniel-Ryan Spaulding (Kanada)

Petek, 24. 8. – FREAKY FRIDAY: Rok Bohinc, Jernej Celec, Tanja Kocman, Jan Kreuzer, Sašo Stare, Dušan Tomić; voditelj Tin Vodopivec

Sobota, 25. 8. – VEČER ČRNEGA HUMORJA: Gašper Bergant, Will Franken (ZDA), Aleksandar Perišić (Srbija), Harri Soinila (Finska), Marko Žerjal; voditelj Andrej Težak - voditelj Tešky

Nedelja, 26. 8. – EX-YU VEČER: Marko Dejanović (BiH), Nikola Radojlović (Srbija), Tin Sedlar (Hrvaška), Tomislav Primorac (Hrvaška), Ivan Šarić (Hrvaška); voditeljica Marina Orsag (Hrvaška)


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

A. P. J.
Prijavi napako
Komentarji
rangerno1
# 10.08.2018 ob 19:58
Do sedaj sem pogledal kakšnih 10-15 stand-up "komikov" v Sloveniji in so bili prej kot komiki patetiki. Praktično me ne nasmeji v Sloveniji nihče, velika večina ima cenen, preverjen stereotipen kmečki in ziheraški humor na prvo. Potem vidiš, da ni nobene izvirnosti, predvsem pa če je kdo vsaj malo dober, pa gre ponavadi z neke kopije svetovno znanih stand-up komikov.

Še najbolj pa boli to, da nihče ni drzen, kreativen in malce bolj pogumen pri oblikovanju svojega repertoarja. Bom pa malce pogledal te tuje stand-up komike, če se najde kakšen. Najbolj antipatična ina bedna v vsej sceni pa se verjetno strinjamo, da je Martina Ipša!
doubleog
# 19.08.2018 ob 09:58
Batman (2/5) Movie CLIP - A Hot Time in Old Town (1989) HD

https://www.youtube.com/watch?v=JaBh-B6F2sk
ZRC
# 13.08.2018 ob 09:28
Se strinjam glede Ipše. Meni je precej antipatičen tudi Gašper Bergant. Drugače pa je Šarić kar v redu. Drugače pa je še boljša njegova punca. Google it :)
Kazalo