Kaj si pa Ivana želi v letu 2011:
Kaj si pa Ivana želi v letu 2011: "Veliko sreče v pravih trenutkih, predvsem ljudem, ki jih imam rada." Foto: RTV SLO

To je le eno izmed številnih vprašanj na katera je astrologinja Ivana Scotto di Minico odgovarjala v MMC-jevi spletni klepetalnici. Številne je zanimalo, kako jim kaže v ljubezni, spet druge pa je zanimalo, kako bo njihovo zdravje: "Zdravje bo za večino znakov boljše od sredine pomladi, zaradi uravnovešenega odnosa med Jupitrom, Marsom in Venero."

Ivana je v klepetalnici odkrila tudi, da se je z astrologijo začela ukvarjati že v najstniških letih, pri čemer ji je pomagala literatura italijanskih in ameriških astrologov: "Sama sem ugotovila, da lahko na podlagi astroloških podatkov bolje spoznam ljudi v svoji okolici, in se ustrezno odzovem. Astrologija naj bi bila vsakemu v veliko pomoč! To je moje poslanstvo."

V kolikšni meri pa smo ljudje sami krojači svojega življenja in kolikšen vpliv ima usoda? Ivana meni tako osebno kot astrologinja, da je vse v naših rokah, mislih, dejanjih, s katerimi sprožamo val določene energije, dobre ali slabe. Astrologija nam pri tem po Ivaninih besedah lahko le pomaga in nas usmerja.

Ali bo leta 2011 konec sveta, kakšno usodo bo doživel evro ... vse to in še več preberite v klepetu z Ivano.

Ali bodo prebivalci sveta v letu 2011 stopili v višjo stopnjo zavedanja? "Glede na to, da na podlagi kitajskega zodiaka prehajamo iz burnega tigrovega leta v znamenje zajca, lahko pričakujemo nekaj več miru in potrebe, da bi se zadev lotili drugače. Tiger je prinesel revolucije, upor, zajec pa od 3. februarja skrbi za začetek drugačnega obdobja, zaznamovanega z željo po skladnosti in sodelovanju. Ena najboljših lastnosti leta zajca je, da bo omogočen razvoj medicine in novih zdravil!"