Z vami je tokrat klepetala Neisha. Foto: MMC RTV SLO
Z vami je tokrat klepetala Neisha. Foto: MMC RTV SLO

Glasbenica, ki se te dni pripravlja na nov podvig - koncert, ki ga je podnaslovila She's Got Soul in na katerem bo združila moči z Big Bandom RTV Slovenija -, obljublja, da bo 15. februarja, ko bo stopila na oder Kina Šiška, "cel kolaž komadov na tapeti" - torej za vsakogar nekaj.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Ker bo koncert "na sporedu" dan po prazniku zaljubljencev, je bilo vprašanje, ali sta ti dve stvari povezani, na mestu. Neisha se je najprej pošalila: "Lahko pridejo tudi zaljubljeni, seveda (smeh)." Nato pa pojasnila, da je bil datum "nalašč mišljen okoli valentinovega", saj bodo njeni oboževalci tako imeli "še en razlog več, da svojega dragega ali drago presenetijo z eno veliko porcijo glasne muzike".

"Delam striktno po navdihu"
Pevka se je dotaknila tudi svojega ustvarjanja in uporabnikom razkrila, da se bolj zanaša na spontanost in da piše oz. sklada takrat, ko pač "udari" navdih: "Vse, kar je bilo prisiljenega, se je izjalovilo ... torej delam striktno po navdihu. /.../ Ideja je pa tista, katere 'suženj' si ... včasih ima dober dan, včasih je pa sploh ni (smeh)."

Malce manj zgovorna pa je bila Neža, kot je njeno pravo ime (v klepetu lahko izveste tudi, kako je nastal vzdevek Neisha), ko je beseda nanesla na njeno zasebnost: "Moje privatno življenje je predvsem viharno (smeh)."