Nina Osenar se bo ob sobotnih popoldnevih predstavila kot voditeljica in tudi vsebinska soustvarjalka popoldanske razvedrilno-svetovalne oddaje Zaljubljeni v življenje.  Foto: Žiga Culiberg Foto:
Nina Osenar se bo ob sobotnih popoldnevih predstavila kot voditeljica in tudi vsebinska soustvarjalka popoldanske razvedrilno-svetovalne oddaje Zaljubljeni v življenje. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Nina Osenar
Nino Osenar smo lani gledali v oddaji Ne se hecat'. Foto: Dejan Nikolič

Rdeča nit oddaje bodo preprosti nasveti za bolj sproščeno življenje, ki jih bo voditeljica na zanimiv in zabaven način prepletla v različne rubrike.

Gledalke in gledalci bodo temperamentno televizijko Nino spoznali v vlogi obupane gospodinje, neizprosne spovedovalke znanih osebnosti, bodoče televizijske neveste ter strastne raziskovalke zanimivih in sporočilnih življenjskih usod.

Na izviren način bo odkrivala različne vsakdanje življenjske teme, kot so nasveti za telo in duha, raziskovanja čustvenega sveta, osebnostna rast, spodbujanje pozitivne samopodobe in zdravega življenjskega sloga. Gledalci lahko pričakujejo sproščeno in klepetavo sobotno popoldne, ki bo prekipevalo od pozitivne življenjske naravnanosti in gledalcem ponudilo tudi marsikateri uporaben nasvet.

Oddaja bo prvič na sporedu 14. novembra ob 16. uri na 1. programu TV Slovenija.

Nina Osenar pa še v smehu dodaja: "Počutim se kot otrok, ki je prvič dobil v roke kolaž, škarje in lepilo in sam ustvaril neko umetnino. Dobila sem lepo priložnost, da lahko gledalcem ponudim avtorsko oddajo. Ustvarila sva jo skupaj z urednikom Rokom Smolejem in temelji na preprostosti, prijetnosti in zabavi, hkrati pa je tudi svetovalna. Od bleščečih oblek in zatemnjenih luči v glamuroznih večernih šovih se za nekaj časa poslavljam, čas je, da me spoznate tudi bolj osebno. Upam, da vam bo oddaja polepšala sobotne popoldneve in vas navdušila, da se zaljubite v življenje."

Del oddaje Zaljubljeni v življenje bodo tudi gledalke in gledalci. V rubriki Preprosto privlačni bo Nina v sodelovanju s tremi vrhunskimi slovenskimi strokovnjaki stilsko preobrazila gledalko ali gledalca, ki se pripravlja na pomembno življenjsko prelomnico. Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na naslov: zaljubljeni@rtvslo.si.