Pevka je za svoj novi singel oz. njegov remiks posnela videospot. Foto: Mimi Antolovič
Pevka je za svoj novi singel oz. njegov remiks posnela videospot. Foto: Mimi Antolovič
Patrick Vlašič in Nina Pušlar
Pevka se je sinoči udeležila sklepnega koncerta Jana Plestenjaka v ljubljanski Hali Tivoli. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nina Pušlar
Oktobra lani je izdala svoj tretji album, ki ga je poimenovala Med vrsticami. Foto: MMC RTV SLO

Pevka je priznala, da je skladba že oktobra, ko je izšla plošča Med vrsticami, naletela na številne pozitivne odzive. "In to je bila lepa popotnica za to. Komaj sem čakala, da pride. Vesela sem, da smo posneli tudi videospot za remiks skladbe," je dejala pevka za MMC.

Kaj je še povedala, pa si lahko preberete spodaj.


Tik Tak Tok je že drugi remiks, ki je nastal v sodelovanju z DanceRepublic. Kaj je ohranilo željo po ponovnem sodelovanju?
Mi smo sodelovali že pred dvema letoma s skladbo Dež. To je drugačno občinstvo, ki ga jaz nisem vajena. Bilo je odlično. Zelo sem vesela, da bomo letos ponovili. To pomeni, da bo še več ljudi. Moram pa povedati, da so nam remiks naredili v Združenih državah Amerike, tako da sem zelo zadovoljna s tem sodelovanjem in zaključnim paketom. Naj povem, da imamo 22. junija nastop, da bom na tem velikem 'open air' festivalu sodelovala s svojim bendom. Tega se že zelo veselim.

Pa vas vleče v te plesne vode? Vemo, da se zadnje čase vedno več svetovnih popzvezdnic obrača k najrazličnejšim didžejem in z njimi sodelujejo.
S takšnim izletom, kot je takšen remiks, mi je lepo, da slišim skladbo v malce drugačni različici. Drugače pa zelo uživam v koncertnem občutku, s fanti na odru. Tako smo se tudi lotili moje plošče Med vrsticami. Ta je zelo bendovsko zastavljena. Vsi smo bili skupaj, ploščo smo posneli naenkrat. To je tisto, kar jaz najbolj čutim. Bom še naprej ustvarjala.

Kot ste že omenili, ste za skladbo Tik Tak Tok posneli videospot. Ste glasbenica, ki ne snema videospotov kot po tekočem traku. Kako to, da ste se zdaj odločili zanj, in kako je potekalo samo snemanje?
Snemali smo dva dni pod taktirko režiserja Predraga Rajčiča - Perice. En del smo posneli v Celju skupaj z mojim bendom - predvsem zato, da smo dali v videospot še moje fante, ki do zdaj niso bili nikjer "zapečateni" (smeh). Drugi del pa smo posneli v Ljubljani. Sodelovala sem z dekleti, ki smo jih izbrali prek Facebooka. Organizirali smo casting. Naleteli smo na velik odziv in izbrali pet izmed njih, tako da sem bila zelo presenečena, kakšna odlična energija je bila med nami. Ko so dekleta prišla na snemanje, sem imela občutek, kot da se poznajo že od prej, ker smo se zares dobro razumela.

Kako ste zadovoljni z odzivi na ploščo Med vrsticami?
Moram reči, da sem zelo zadovoljna. Preteklo leto sem imela z bendom več kot 50 koncertov, kar je res lepa številka. Zelo sem vesela, da smo bili toliko na odru. Seveda smo nadaljevali s takšnim tempom tudi po izdaji plošče. Tudi letos imamo že veliko koncertov za sabo. Lepo je predstavljati stare uspešnice v kombinaciji z novejšimi skladbami.

Kdaj pa se nameravate ustaviti in malo "zadihati"?
V bistvu načrtujem krajši odmor v kratkem. Glede na to, da ne potujem veliko, bom zdaj naredila izjemo. Odpravljam se v Barcelono.