Čestitke novopečenima staršema. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Čestitke novopečenima staršema. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Kot poročajo slovenski mediji, je 31-letna pevka povila deklico, katere ime še ni znano. Rodila je v ponedeljek popoldne, nekaj dni pred rokom, v brežiški porodnišnici.

Spomnimo, Rebeka in njen dolgoletni spremljevalec Sandi Škaler sta se poročila lansko poletje na Otočcu. Odločila sta se za zanimivo potezo, saj sta si dala poročne prstane kar vtetovirati. Pevka sicer ni skrivala, da si želita naraščaj, a sta se morala zanj truditi kar nekaj časa.

Ime za otroka je pevka in podjetnica menda izbrala že pred šestimi leti.

Kar naprej je migala
Vso nosečnost je bila Rebeka, mis Slovenije 2001 in slovenska predstavnica na Evroviziji leta 2008, zelo dejavna, saj se je dobro počutila, trebušček pa je ni oviral niti med nastopi. Na odrih je svoje poslušalce razveseljevala vse do julija, med nosečnostjo pa je celo posnela novo skladbo Punce gremo same žurat.

Poleti pa se je po enajstih letih le umaknila iz medijskega sveta in se v miru pripravila na veliko spremembo. Medijem je razlagala, kako uživa v nakupovanju tisoč in ene malenkosti za dojenčka, in urejanju otroške sobice.

Spodaj lahko poslušate pesem Punce gremo same žurat, ki jo je predstavila aprila v oddaji Sobotno popoldne na TV Slovenija.