Tina in Massi sta očitno spore zgladila. Foto: BoBo
Tina in Massi sta očitno spore zgladila. Foto: BoBo
Tina Maze in Andrea Massi
Massi pravi, da so ženske v športu "zakomplicirana bitja". Foto: BoBo

30-letna Korošica, lanska dobitnica velikega kristalnega globusa za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala, je na svojem Twitterju Massiju posvetila pesem True Love ameriške popzvezdnice Pink.

"this one is for Andrea. #pink #truelove ("ta je za Andreo. #pink #truelove")," je zapisala Mazejeva, ki je s 46-letnim v Gorici rojenim Massijem par že vrsto let.

Je pa res, da uspešnica Pink ni ravno klasična ljubezenska pesem in verjetno kar posrečeno odseva buren odnos, ki ga imata Massi ter njegova varovanka in partnerica. Besedilo je namreč naslednje: "Sometimes I hate every single stupid word you say / Sometimes I wanna slap you in your whole face / There's no one quite like you / You push all my buttons down / I know life would suck without you."
Ali, v prostem prevodu: "Včasih sovražim prav vsako butasto besedo, ki jo izrečeš, včasih ti hočem primazati klofuto, nikogar ni tebi podobnega, pritiskaš na vse moje gumbe, vem, da bi bilo življenje brez tebe bedno."

Blagodejna menjava trenerja
Nobena skrivnost ni, da je bilo med Tino in Massijem ob letošnjih slabših rezultatih slovenske šampionke zelo napeto. Ona naj bi po verbalnih spopadih, ki jih je bilo letos menda precej, večkrat besno odvihrala stran, on pa je medijem tožil, da so "ženske v športu zelo zakomplicirana bitja".
Mazejeva se po odhodu Livia Magonija nikakor ni ujela z novim trenerjem, Walterjem Ronconijem, zato se je vodja ekipe aMaze Massi nazadnje odločil za drastično potezo, da sredi sezone še enkrat premeša trenerske vrste. Z novim trenerjem, Švicarjem Maurom Pinijem, naj bi bila Mazejeva zdaj zadovoljna.