Konec aprila bo v Arboretumu Volčji potoku zacvetelo dva milijona tulipanov. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
Konec aprila bo v Arboretumu Volčji potoku zacvetelo dva milijona tulipanov. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

Ste tudi vi med tistimi, ki ste se že zapodili na vrt in že pripravljate gredice, da boste posadili svoje najljubše rože?

No, če niste med ljubitelji vrtičkarstva, ste pa med tistimi, ki obožujejo rože in dinozavre, se boste odpravili na Gorenjsko v naš največji botanični vrt, kjer bo konec aprila zacvetel za vsakega Slovenca po en tulipan. Si ga upate priti odtrgat?

Prepričani smo, da bodo tudi tokrat v naši oddaji na to temo komentatorji napletli mnogo humornega. Tudi vam dajemo možnost, da poveste, kaj menite ...

Mogoče isto kot oglaševalec in pisec kuharskih knjig, pevka in učiteljica petja s šarmantnim glasom in gledališki igralec - triperesna deteljica, ki jo bo o še drugih aktualnih temah tega tedna s svojimi mislimi krmaril naš voditelj Jože Robežnik. Bosta Boštjan Napotnik in Uroš Smolej preglasila Tanjo Žagar?

K Bernardi Žarn bosta tokrat prisedla po dva para, vsak s čisto svojo zgodbo, potjo in namenom gostovanja.

Ker je 7. april svetovni dan zdravja, je prav, da to največjo in večkrat hitro pozabljivo danost in srečo delijo z nami ravno tisti, ki so na lastni koži preizkusili, kaj pomeni biti bolan, biti na nitki in preživeti, se pobrati in znova zaživeti. Svoji življenjski zgodbi bosta z nami delila Vika Potočnik in Janez Dolinar.

Novo življenjsko pot pa te dni začenja tudi svež, vendar izkušen radijski in televizijski voditelj Ivo Kores, saj na naši televiziji po novem vodi Dnevnik. Nekaj nasvetov mu bo dala tudi izkušena televizijka in prav tako voditeljica Dnevnika Jelena Aščić.

Glasbeno nas bodo razvajali Tanja Žagar in Kreativo.