Kako uspešna bo Valičeva, se boste lahko prvič prepričali že v soboto. Foto: Žiga Culiberg
Kako uspešna bo Valičeva, se boste lahko prvič prepričali že v soboto. Foto: Žiga Culiberg
Boris Kobal in Nina Valič
Na nasprotni strani ji bo stal prekaljeni maček Boris Kobal. Foto: Žiga Culiberg

Nina je hčerka priznanega igralca Dareta Valiča, v igralskem poklicu pa se je znašel tudi njen brat Blaž. Spomnimo, da je stric Dareta Aleksander, njegov sin pa je Iztok, čigar sinova Domen in Vid zadnji leti vidno krojita slovensko medijsko prizorišče. Domen se je gledalkam in gledalcem Televizije Slovenija predstavil v vlogi voditelja oddaje Parada, skupaj s Sašo Einsiedler, njegov brat Vid pa je prav tako vedno bolj prepoznaven obraz malih zaslonov.

"Mario mi je predstavil približni koncept oddaje. Povedal mi je tudi, da bom delala skupaj z Borisom. Rada tekmujem in to se mi je zdela zanimiva priložnost, da poskusim nekaj novega v takšni kombinaciji," je za MMC dejala Valičeva.

Vse novosti, povezane z oddajo Moja Slovenija, lahko spremljate tudi na družabnih omrežjih Facebook in Twitter. V pripravi je tudi posebna spletna stran.

Gledališče zaradi tega ne bo trpelo, zagotavlja igralka. "Zdaj igram v eni odmevnejših predstav v Drami, to je Nežka se moži, in mislim, da že dejstvo, da je to komedija, pritegne ljudi, prav tako pa tudi imeni obeh mojih kolegov, zato je dobro, da se igralec pojavlja tudi v drugih okoljih, ne samo gledališču," je pojasnila Nina.

V družbi dveh izkušenih televizijskih mačkov bo Valičeva v oddajo prinesla svež veter: "Verjetno kakšne nove sveže ideje, ko se bom res lahko sprostila v oddaji."

Vsak teden se bosta v studiu oddaje Moja Slovenija v šestih igrah in eni finalni pomerili ekipi znanih Slovencev, v vsaki ekipi pa bodo trije tekmovalci. Sanjskega moštva pa Valičeva nima sestavljenega.