Kot pravi Manca, se za pridne vedno najde delo, zato ji gre kljub gospodarski krizi dobro. Foto: Matej Zener
Kot pravi Manca, se za pridne vedno najde delo, zato ji gre kljub gospodarski krizi dobro. Foto: Matej Zener

neverjetnih 107 cm.

Simpatično Gorenjko, ki je pravkar posnela svoj novi album, smo gostili v MMC-jevi spletni klepetalnici. Manca je ploščo posnela v povsem živi izvedbi vseh instrumentov, kar je za današnje čase, ko na radijskih valovih prevladuje elektronska glasba, prava redkost. In čeprav na plošči poje o ljubezni, "najlepši stvari na svetu", je, kot razkriva, trenutno samska.

Kot najstnica je bila rockerica
O tem, kakšno glasbo posluša zasebno, Manca odgovarja: "Veliko sem v avtomobilu in najrajši poslušam radio, prestavljam med postajami in poslušam komade, ki so mi všeč. Drugače pa imam v avtu tudi nekaj svojih najlubših albumov: Phil Collins, George Michael ... mimogrede, v najstniških letih sem bila rokerica!"

Klepet z Manco Špik v celoti preberite tukaj.
Enega izmed klepetalcev je zanimalo, s čim se svetlolasa (kot pravi, z dolžino in obliko pričeske rada eksperimentira, barve pa ne bi zamenjala) Blejka raje posladka - z blejsko grmado ali slovito kremno rezino? Zagotovo z zadnjo, ki jo tudi redno predstavlja obiskom, je izstrelila kot iz topa. Kot pravi, si kremno rezino vsak zapomni. Sladice pa ne škodijo njeni postavi, saj jo je podedovala po očetu, ki je že od nekdaj "šlank".

Manca, ki nastopa v hišnem bendu oddaje Moja Slovenija, že težko čaka, da se zadnji vikend v septembru vrnejo na male zaslone, saj z ekipo na snemanjih zelo uživa. Prav ob koncu tega meseca pa bo na prodaj tudi njen novi album. Dela ji torej te dni ne manjka ...