Panč je postal uveljavljen festival stand up komedije. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Panč je postal uveljavljen festival stand up komedije. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

8. Panč, ki velja za osrednji slovenski festival stand up komedije, bo med 22. in 26 avgustom ponudil največji odmerek smeha do zdaj. Trajal bo pet večerov, na njem bo nastopilo 26 komikov iz 12 držav, med njimi tudi sedem žensk, gostil pa bo tudi do zdaj največjo zvezdo v svoji skoraj desetletni zgodovini. To je nemški stand up komik Michael Mittermeier, ki ga poznajo gledalci nemške televizijske oddaje Wetten, dass? in videospota za pesem Kumba Yo skupine Guano Apes.

MMC podarja pet vstopnic za festival Panč, za vsak dan eno. Vse, kar morate narediti, je, da odgovorite na nagradno vprašanje:
Nastop katerega stand up komika na festivalu Panč si najbolj želite ogledati?
Odgovor pošljite na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si. Zraven napišite še svoje ime in priimek. Nagradna igra traja do petka do 12.00.

Vsi nagrajenci bodo vstopnico za posamezni dan prevzeli na vhodu festivala. Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti.

Svoj "arzenal" šal bodo pokazali tudi trije varovanci legendarnega Eddieja Izzarda, Francesco de Carlo, Yacine Belhousse in Igor Meerson, ob njih pa prihaja v Ljubljano še nekaj komikov iz Grčije, Anglije, Poljske in Bolgarije. Slovenske barve bodo zastopali Boris Kobal, Martina Ipša, Matjaž Javšnik in Marina Orsag, na Panč pa se vrača tudi Ivan Šarić.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v povezavi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.