Čestitke za mladoporočenca! Foto: MMC RTV SLO
Čestitke za mladoporočenca! Foto: MMC RTV SLO

Varnostniki so že zgodaj zjutraj začeli ograjevati prostor. Šotor, kjer se je slavilo vse do jutranjih ur, je bil postavljen levo od gradu. Otok so zakupili, vstop nanj pa so imeli samo povabljenci.

Ines je na veliki dan žarela v dolgi poročni obleki, "Kopi" pa je izbral klasično črno obleko.

Med poročnimi svati je bil tudi hollywoodski igralec Matthew Perry, ki je znan predvsem po vlogi Chandlerja iz priljubljene humoristične nadaljevanke Prijatelji.

Kopi in Ines sta se zaročila aprila, začetki njune ljubezenske zgodbe pa segajo v leto 2005, ko sta se spoznala v Mariboru, od koder Ines tudi prihaja, in sicer med svetovnim prvenstvom hokejistov do 18 let.

"Z Ines je vse lažje"
Ines Dominc že nekaj let spodbuja uspešnega hokejista, napadalca Los Angeles Kingsov, pri njegovih športnih podvigih, z njim tudi živi prek luže.

25-letni Anže se je dekletu in preostalim članom družine Kopitar ob osvojitvi Stanleyjevega pokala zahvalil z besedami: "Vsi, ki so z mano, imajo izredno velike zasluge za moj uspeh. Oče kot prvi trener in idol dolgo, dolgo časa. Mama, ki smo jo klicali kar taksist, ker je bila veliko večino samo v avtu, ko je vozila mene in brata Gašperja na trening. Vsi stari starši. Zdaj moja punca Ines, ki mi veliko pomaga v Los Angelesu in ureja stvari, da jih meni ni treba. Ko imaš takšno ekipo okoli sebe, je veliko lažje."