Ana in Peter sta se poročila pred televizijskimi kamerami.  Foto: Janez Kotar Foto:
Ana in Peter sta se poročila pred televizijskimi kamerami. Foto: Janez Kotar Foto:

Ano in Petra je poročila voditeljica Mojca Mavec, soustvarjalka oddaje Dobro jutro, ki je bila posebej za to priložnost pooblaščena za enkratno sklenitev zakonske zveze.

Ana in Peter sta si izmenjala tudi zelo osebni zaobljubi, Ana pa je del zaobljube Petru tudi zapela, kar nikogar ni pustilo ravnodušnega, nato sta dahnila usodni da. S poročnim obredom sta tako sklenila svojo zgodbo o delavnosti, skromnosti in prikupnosti.

TV - poroko si lahko znova ogledate v petek, 13. maja, ob 18.30 na 2. programu TV Slovenija.

Poročni obred so popestrili tudi številni glasbeni izvajalci, najštevilnejši na TV-poroki doslej, med njimi družina Kozlevčar in pevka Anika Horvat, manjkali pa niso niti godalni orkester in plesalci. Sledilo je poročno slavje, ki je trajalo do zgodnjih jutranjih ur in ga je zaznamovalo polno presenečenj. Televizijska mladoporočenca so na slavju presenetili številni slovenski glasbeniki, kot so Marta Zore, Dejan Vunjak in ansambel Biseri, ki so s svojimi pesmimi čestitali Ani in Petru ter dodobra razgreli vzdušje.

Več o akciji TV-poroka lahko izveste na Dobrojutro.rtvslo.si

Ljubezenska zgodba Ane in Petra
Njuna zgodba se je začela pred dobrimi osmimi leti, ko sta se na prvi pogled zaljubila na veselici in kljub dvomom nekaterih prijateljev o njuni zvezi ostala neločljiva. Danes imata tri otroke, šestletno Evo, štiriletnega Grega in enoletno Zarjo. Z družino živita pri Anini mami, ki je po smrti moža ostala sama na veliki kmetiji, in Peter se s taščo menda odlično razume. Tako Ana kot Peter prihajata iz kmečkega okolja, vzgojena sta z istimi vrednotami, ki jih želita prenesti tudi na svoje otroke, poroka pa je pečat njunemu razmerju.

Kakšni sta bili njuni poročni zaobljubi, kakšen je bil poročni obred in kako je potekalo slavje, si lahko pogledate v spodnjih videih.

Priprave na poroko

Poročni obred

Poročno slavje