Tanja Žagar, vedno nasmejana in zabavna sogovornica. Foto: MMC RTV SLO
Tanja Žagar, vedno nasmejana in zabavna sogovornica. Foto: MMC RTV SLO
Tanja Žagar obožuje svojo službo

Simpatična rdečelaska je na naše vprašanje, kako bi se znašla, če bi morala skrajšati svoj že kar razvpito dolg zahvalni govor na letošnjih Viktorjih, v svojem hudomušnem slogu odgovorila, da bi pač govorila malo hitreje - in to tudi ponazorila v našo kamero.


Če morda niste vedeli, da je Tanja po izobrazbi profesorica glasbe, vam to povemo zdaj. Ne le to, že osmo leto poučuje na glasbeni šoli v Logatcu! V tem poklicu zelo uživa, saj "zelo rada dela z mladimi in gre neskončno rada v najlepšo službo na svetu".

Nataša Bokal, nekdanja vrhunska smučarka, je za MMC razkrila, kaj je počela v zadnjem desetletju in za koga navija na hokejskem SP-ju. Več v prihodnjih dneh.

Za Tanjo je tisto, kar Slovenijo najbolje predstavlja, lepa slovenska glasba in slovenski jezik, v katerem piše svoje besedila. Našo pozornost pa je pritegnil tudi napis na Tanjini majčki - Lady Žaga. Zanimalo nas je, za kaj gre. Ne, Žagarjeva nima svoje modne linije, ampak je pač želela sporočiti: "V tujini Lady Gaga, pri nas pa Lady Žaga!"

V bliskovitem ritmu razvedrilnega kviza Moja Slovenija bodo v soboto, 21. aprila, poleg Tanje svoj spomin, odzivnost, znanje in srečo preizkusili še igralec Gašper Jarni, nekdanja vrhunska smučarka Nataša Bokal, radijski in televizijski voditelj Rok Kužel, priljubljeni pevec Marko Vozelj ter žlahtna komedijantka Vesna Pernarčič.

Tanja Žagar obožuje svojo službo