GodArt s svojim humorjem polnita dvorane. Foto: Organizator
GodArt s svojim humorjem polnita dvorane. Foto: Organizator

Vas zanima, kako se obnašati na koncertu klasične glasbe? Bi radi izvedeli nekaj več o klasični operi in prisluhnili pravi operni primadoni? Zdaj imate priložnost, da to izveste v predstavi dueta GodArt.

Komedijanta, imitatorja in glasbenika Jure Godler in Tilen Artač, ki ju javnost pozna tudi pod imenom GodArt, znova polnita dvorane s svojim izvirnim smislom za humor. Med drugim se bosta znova ustavila v ljubljanskem SiTi Teatru 6. decembra.

Predstave 6. decembra se lahko udeležite tudi vi. V sodelovanju z organizatorjem vam podarjamo štiri vstopnice (dva srečneža bosta prejela dve karti), ki ju bosta na večer koncerta čakali na blagajni SiTi Teatra. Vse, kar morete storiti, je, da postanete oboževalec MMC Zabave na Facebooku in na zid napišete pravilen odgovor na vprašanje:
Na kateri glasbili v svoji predstavi največkrat zaigrata Artač in Godler?
a) Kitaro in violino.
b) Klavir in violončelo.
c) Bobne in baskitaro.
Nagradna igra bo potekala do srede, 30. novembra, do 10. ure.

Godler in Artač sta lani jeseni program med drugim predstavila tudi v znanem Comedy & Magic Clubu Hermosa Beach v Los Angelesu, v katerem redno nastopa tudi Jay Leno, zdaj pa pridobljene izkušnje sprida uporabljata v domačih predstavah.

"Krave dajo zjutraj bistveno več mleka, če prejšnji večer gledajo najino predstavo. Podobno kot pri t. i. Mozartovem efektu. Je pa res, da je mleko že v štartu skisano, kar da misliti," v šaljivem slogu odgovarja duo.